Κοινωνία

Οταν έμαθε το μυστικό που του έκρυβε η γυναίκα του για 50 χρόνια, τρελάθηκε!- Η εκδίκηση του;

Ένας άντρας στη πόλη Derwood των ΗΠΑ συνελήφθη και κατηγορείται πως κακοποίησε σωματικά τη γυναίκα του, ξυλοκοπώντας την και καίγοντας τα γεννητικά της όργανα με σίδερο για μπούκλες, όταν έμαθε για την παράνομη σχέση της, που είχε πριν από 50 χρόνια.

Σύμφωνα με αναφορές, ο 78χρονος George Kephart κατηγόρησε τη σύζυγό του ότι είχε παράνομη σχέση τη δεκαετία του 1960, καθώς φέρεται να το έμαθε από φήμες. Η σύζυγός του που πάσχει από σοβαρή άνοια, ομολόγησε ότι τον απατούσε. Ο άντρας την έδειρε και προσπάθησε να την πνίξει και στη συνέχεια πήρε ένα σίδερο μαλλιών και έκαψε με αυτό τα γεννητικά της όργανα.

Αρκετές μέρες αργότερα, μία νοσοκόμα παρατήρησε μώλωπες στο λαιμό, το κεφάλι, την πλάτη, τα χέρια και τα πόδια. Ειδοποίησε τον γιο του ζευγαριού, που στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία. Μια ιατρική εξέταση αποκάλυψε τα εγκαύματα στη γεννητική περιοχή. Το θύμα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι φοβάται τον άντρα της επειδή την χτυπάει και την καίει με «φωτιά».

«Είναι ένας μικρόσωμος ανθρωπάκος που είναι έτοιμος να εκραγεί ανά πάσα στιγμή,» δήλωσε μια γειτόνισσα. «Εκπλήσσομαι που δε το έκανε νωρίτερα, επειδή ήταν πολύ αγανακτισμένος με τη γυναίκα του. Η γυναίκα είναι πολύ άρρωστη. Δεν κινείται, λαμβάνει οξυγόνο, χρειάζεται βοήθεια για να κάνει τις ανάγκες της και ο άντρας είναι απλά έξω φρενών.»

Ο Kephart πρόσφατα έχασε τη δουλειά του ως οδηγός λεωφορείου για παιδιά με ειδικές ανάγκες, μια θέση που είχε τα τελευταία 15 χρόνια.

«Ο άνθρωπος είναι τρελός,» δήλωσε ένας γείτονας. «Είναι πάντα θυμωμένος. Ακόμα και αν του μιλάς ήρεμα, μια λέξη μπορεί να τον κάνει έξαλλο. Τίποτε δε με εκπλήσσει με αυτόν.»

Ο Kephart κατηγορείται με πρώτου βαθμού σεξουαλική κακοποίηση, επίθεση και κακοποίηση ευάλωτου ατόμου. Αντιμετωπίζει ποινές φυλάκισης και η δίκη του θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ