Πολιτική

Νέο βίντεο από το ξυλοφόρτωμα Τζήμερου στην Μπαλού


Ακόμη ένα νέο video κάνει την εμφάνισή του από τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης (11.05.2017) κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής. Δεν είναι η στιγμή της επίθεσης που δέχτηκε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η περιφερειακή σύμβουλος του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού από τον Θάνο Τζήμερο, αλλά η στιγμή που ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά απομακρύνεται από την αίθουσα.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης και με αφορμή αφίσες που μέλη του ΚΚΕ είχαν αναρτήσει στο χώρο ενόψει της απεργιακής κινητοποίησης της 17ης Μαΐου. Ο Θάνος Τζήμερος αποφάσισε να τις σκίσει, δημιουργήθηκε ένταση και τότε, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες επιτέθηκε στην περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ.

Στο νέο video που βλέπει το φως έχει καταγραφεί η στιγμή που ο Θάνος Τζήμερος απομακρύνεται από την αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου, λίγο μετά την επίθεση. «Κλείσε την πόρτα στον αλήτη» ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει, ενώ κι άλλοι επιτίθενται φραστικά στον περιφερειακό σύμβουλο Αττικής, ο οποίος απομακρύνεται από άνδρες.

Δείτε το video
https://www.youtube.com/embed/lxRMzEH6Or0

Το συγκεκριμένο video μοιράστηκε μέσω των social media και ο ίδιος ο Θάνος Τζήμερος, συνοδεύοντάς το μάλιστα με τη λεζάντα "για δείτε λίγο ποιος χτυπάει ποιον", αφού ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού αλλά δέχτηκε επίθεση από μέλη του ΚΚΕ.

Ακολούθησε ένα μπαράζ από tweets και post στο Facebook από τον πρόεδρο της Δημιουργίας Ξανά, στα οποία επιτίθεται φραστικά στο ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για "τραμπούκους", "συκοφάντες" και "σταλινοφασίστες" αλλά απευθύνεται και στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, με τη φράση "μην τολμήσεις, Δούρου, να σβήσεις το βίντεο της συνεδρίασης, να δούμε ποιος χτυπάει ποιον".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ