Κοινωνία

Μια απίστευτη ιστορία: Η Μελάνια Τραμπ, το μικρό Ελληνόπουλο και η μεταμόσχευση καρδιάς

Η συγκυρία καμία φορά δημιουργεί τις πιο απίστευτες και συγκινητικές ιστορίες.

Μια τέτοια είναι η ιστορία του μικρού Δημήτρη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Bambino Gesù στην Ιταλία περιμένοντας μεταμόσχευση καρδιάς και της συνάντησής του με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου ζήτησε να επισκεφτεί το νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ στο Βατικανό.

Η κυρία Τραμπ αφού προσευχήθηκε μπροστά σε ένα άγαλμα της Παναγίας στη συνέχεια επισκέφτηκε την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν μαζί με άλλα παιδιά ο μικρός Δημήτρης και του διάβασε ένα παραμύθι.

Η συνάντηση αυτή φαίνεται ότι αποδείχθηκε γούρικη για το μικρό αγόρι καθώς όταν η πρώτη κυρία των ΗΠΑ έφτασε στο Βέλγιο για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ ενημερώθηκε ότι είχε βρεθεί μόσχευμα για τον αγόρι από την Ελλάδα.

«Φτάνοντας στο Βέλγιο έμαθα ότι ένα μικρό αγόρι και η οικογένειά του που περίμεναν για μεταμόσχευση καρδιάς ενημερώθηκαν ότι βρέθηκε μόσχευμα. Του διάβασα ένα παραμύθι και του κράτησα το χέρι πριν από μερικές ώρες και τώρα η καρδιά μου είναι γεμάτη χαρά για τα νέα αυτά» ανέφερε σε δήλωσή της η Μελάνια Τραμπ η οποία μάλιστα εξέφρασε την ευτυχία της και με δύο αναρτήσεις στο Twitter.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...