Κοινωνία

Ληστές χρηματοκιβωτίων χτύπησαν στη Θεσσαλονίκη - Δείτε το βίντεο του κλειστού κυκλώματος

Με κουκούλες, μάσκες, γάντια, ολόσωμες φόρμες και λοστούς εισέβαλαν ληστές σε επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, στη βιομηχανική περιοχή της Θέρμης. Όπως φαίνεται στις εικόνες από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας που μετέδωσε ο Alpha, οι τέσσερις κουκουλοφόροι ληστές δείχνουν ήρεμοι και ψάχνουν «ζωηρά» να βρουν το χρηματοκιβώτιο.

Οι «έρευνες» των κακοποιών για το χρηματοκιβώτιο δεν ήταν επιτυχημένες, κάτι που εκνεύρισε έναν από αυτούς, με αποτέλεσμα να σπάσουν μία από τις κάμερες της εταιρίας. Όπως μετέδωσε ο σταθμός, λίγη ώρα αργότερα, η ίδια σπείρα εισέβαλε σε παρακείμενη επιχείρηση, φόρτωσε σε ένα τρέιλερ 40 μπαταρίες οχημάτων και μία μία τις πέταγαν στον συνεργό τους που βρισκόταν έξω από την περίφραξη.

Την εμπειρία του από τις συνεχείς επιθέσεις ληστών μοιράστηκε και ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ της περιοχής, ο οποίος ανέφερε πως παρόλο που έχει βάλει σιδεριές παντού γύρω από την επιχείρησή του, οι κακοποιοί χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους για να σπάζουν την πρόσοψη του καταστήματος και να παίρνουν χρήματα και εμπορεύματα.

https://youtu.be/nouMjDcrTvU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ