Κόσμος

Λαβρόφ σε Τίλερσον: Απολύθηκε ο Κόμεϊ; Πλάκα κάνετε! (βίντεο)


Απόλυτη άγνοια ή... τρολάρισμα; Όπως και νά'χει, η αντίδραση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ (ο οποίος βρίσκεται στην Ουάσινγκτον για επίσημες επαφές με την ηγεσία των ΗΠΑ) όταν έμαθε ότι ο Τραμπ απέλυσε τον διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, ήταν πραγματικά  επική!

Συγκεκριμένα, καθώς ο Λαβρόφ και ο Αμερικάνος ομόλογός του, Ρεξ Τίλερσον, ετοιμάζονταν να αποσυρθούν για κατ' ιδίαν συνομιλίες, δημοσιογράφος ρώτησε αν η απόλυση Κόμεϊ θα επηρεάσει τις συνομιλίες.

Κι ενώ ο Τίλερσον αρκέστηκε σε ένα «όχι», ο Λαβρόφ, με αινιγματικό ύφος είπε: «Απολύθηκε ο διευθυντής του FBI; Πλάκα κάνεις!». Ο Τίλερσον πάντως απέφυγε να δώσει συνέχεια.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:
https://twitter.com/TomNamako/status/862286432207089664

Ωστόσο, αίσθηση κάνουν τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας σημειώνοντας ότι η απόλυση του διευθυντή του FBI θα μπορούσε να καθυστερήσει προσωρινά την έρευνα που έχει στο επίκεντρο τις υποψίες ότι η Ρωσία παρενέβη στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο γερουσιαστής Ρίτσαρντ Μπερ δήλωσε πως ελπίζει η συνεργασία με τον προσωρινό διευθυντή του FBI Άντριου ΜακΚέιμπ να είναι το ίδιο επαρκής, ωστόσο «το να μην έχουμε πρόσβαση σε έγγραφα και προσωπικό θα ήταν επιβλαβές για την έρευνά μας. Δεν θα… μας απέτρεπε από το να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα, ωστόσο ενδεχομένως θα μας καθυστερούσε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης