Κύπρος

Κύπρος: 19χρονος εθνοφρουρός έφυγε μέσω κατεχομένων για να πάει στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ολόκληρο σχέδιο κατέστρωσε ένας 19χρονος εθνοφρουρός, προκειμένου να μεταβεί από την Κύπρο στον Βόλο για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη το περασμένο Σάββατο με νικητή τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο 19χρονος, ενώ βρισκόταν σε άδεια από τη μονάδα του, είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Παρασκευή, δίνοντας σημεία ζωής αργά το βράδυ της Δευτέρας, όταν και τελικά επέστρεψε στο σπίτι του.

Μετά την επιστροφή του, ο νεαρός εξήγησε στην αστυνομία -στην οποία είχε δηλωθεί η εξαφάνιση- ότι ήθελε να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για τον λόγο αυτό, όπως περιέγραψε, μετέβη σε αεροδρόμιο στα κατεχόμενα, επειδή δεν μπορούσε να αναχωρήσει από τα αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς σχετική άδεια εξωτερικού από τον στρατό.

Αφού πέταξε για την Κωνσταντινούπολη, ταξίδεψε αεροπορικώς στην Αθήνα και από εκεί οδικώς στον Βόλο, παρακολουθώντας από κοντά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μετά από αυτήν τη μικρή Οδύσσεια.

Δύο ημέρες μετά τον αγώνα, αφού πρώτα πήγε στη Θεσσαλονίκη, ο 19χρονος ταξίδεψε αεροπορικώς για την Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες -όπως μεταδίδουν το ΑΜΠΕ και ο Φιλελεύθερος-, ο νεαρός δήλωσε ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τους γονείς του, καθώς το κινητό του τηλέφωνο είχε χαλάσει.

Η υπόθεση πάντως θα έχει συνέχεια, καθώς ο 19χρονος πρέπει πλέον να λογοδοτήσει στην Εθνική Φρουρά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...