Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Μέλη συλλογικοτήτων φώναζαν συνθήματα κατά οπαδών του Α. Σώρρα (βίντεο)

Ένταση επικράτησε στα δικαστήρια όπου είχαν συγκεντρωθεί μέλη του Συντονιστικού Συλλογικότητων για να αποτρέψουν τη διενέργεια πλειστηριασμών για μια ακόμα Τετάρτη.
Ειδικότερα, τα μέλη του συντονιστικού φώναξαν αντιφασιστικά συνθήματα κατά οπαδών του Σώρρα που βρίσκονται στην αίθουσα για να διαμαρτυρηθούν για τον πλειστηριασμό ακινήτου που ανήκει σε μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις.

Από τους τρεις προγραμματισμένους πλειστηριασμούς, τα μέλη του συντονιστικού επέτρεψαν τη διενέργεια μόνο ενός.

Οι άλλοι δύο που σκοπεύουν αποτράπηκαν αφορούν μια τριώροφη κατοικία στην Περαία για μικρό χρέος έναντι χαμηλής τιμής και έναν βιοτεχνικό χώρο στη Σίνδο, για χρέη περίπου 400.000 ευρώ με επίσπευση από τράπεζα.

Σημειώνεται ότι σήμερα εφαρμόζεται για πρώτη φορά η απόφαση των συμβολαιογράφων που ελήφθη την προηγούμενη Τρίτη να άρουν την αποχή τους από πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, όταν το χρέος ξεπερνά τις 400.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι συμβολαιογράφοι συμμετείχαν κανονικά στη διαδικασία πλειστηριασμού μεζονέτας που αφορά ιδιωτικό όμως χρέος που εντάσσεται στην παραπάνω κατηγορία.

«Για άλλη μια φορά είπαμε όχι στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και αποδείξαμε ότι μόνο με λαϊκούς αγώνες μπορεί να επιτευχθεί αυτό. Διαχωρίζουμε κάθετα τη θέση μας από απατεώνες όπως ο Σώρρας και οι οπαδοί του που νομίζουν ότι η περιουσία τους θα σωθεί με τη δύναμη του Δία και του Ερμή και κάποιας διαπλανητικής δύναμης» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Σμήλιος, μέλος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.

https://youtu.be/RxV9KSCMXNM

Voria.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...