Κοινωνία

«Εσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα»: Γειτόνισσα του τυφλού που βίασε την 22χρονη στη Δάφνη περιγράφει

Σε κατάσταση σοκ η ιδιοκτήτρια του ημιυπογείου διαμερίσματος στην Δάφνη που μετατράπηκε σε πραγματικό κολαστήριο για την 22χρονη η οποία βιάστηκε από τον 53χρονο τυφλό ένοικο περιγράφει όσα είδε από τη στιγμή της εφόδου της αστυνομίας.

«Εμείς πάθαμε μεγάλο σοκ» δηλώνει η κ. Καρμάτη εξηγώντας ότι έγιναν μάρτυρες της εφόδου της αστυνομίας στο διαμέρισμα τη στιγμή μάλιστα που έσπαγαν με βαριοπούλα την είσοδο του διαμερίσματος. Ο 53χρονος που είναι υπέρβαρος και τυφλός κατά 95%, έπειτα από ερώτηση των αστυνομικών είχε ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοπέλα, τα αγκομαχητά όμως της 22χρονης που ακούστηκαν μέσα από το διαμέρισμα κίνησαν υποψίες και έτσι οι αστυνομικοί εισέβαλαν σε αυτό..

Σύμφωνα με την κ. Καρμάτη που μίλησε την τηλεόραση του ANT1, ο 53χρονος νοικιάζει το διαμέρισμα από τα τέλη του 2014 και όπως τονίζει κάθε μήνα κατέβαλε τα ενοίκια από το παράθυρο και με την πόρτα κλειστή. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών ο δράστης του βιασμού είχε εγκαταστήσει κάμερες στο διαμέρισμα και πιθανώς δεν ήθελε να τις δουν οι ιδιοκτήτες.

«Έχω φρικάρει, δεν μπορώ να το διανοηθώ», δήλωσε η κ. Καρμάτη, ενώ πληροφόρησε ότι η 22χρονη εργαζόταν σε κοινωνικό πρόγραμμα του δήμου και ο 53χρονος ήταν ενταγμένος στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές