Κόσμος

Αφανής «άγγελος» φιλοξένησε τα πανικόβλητα παιδιά μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ (εικόνα)


Με καλοσύνη, αγάπη και ανθρωπιά απάντησαν στον τρόμο της επίθεσης οι αφανείς ήρωες του Μάντσεστερ.

Μία από αυτούς και η Πόλα Ρόμπινσον. Ο «άγγελος του Μάντσεστερ», όπως την αποκαλούν, η οποία συγκέντρωσε 50 παιδιά και τα φιλοξένησε στο ξενοδοχείο της προκειμένου να τα προστατεύσει από την μανία της επίθεσης.

Η Ρόμπινσον, 48 ετών είπε στο C4 News, ότι βρισκόταν στον σταθμό Βικτόρια δίπλα στον συναυλιακό χώρο όταν είδε δεκάδες έφηβα κορίτσια να ουρλιάζουν και να τρέχουν σε κατάσταση πανικού μακριά από το κτίριο του Μanchester Arena.

Η Πόλα Ρόμπινσον πρόσφερε στέγη και βοήθεια στα παιδιά που είχαν υποστεί σοκ από την επίθεση, ώσπου να μπορέσουν να τα βρουν οι γονείς τους.

Αυτή ήταν μία μόνο από τις πράξεις αγάπης στο Μάντσεστερ.

Την ίδια στιγμή, πολίτες άνοιξαν τα σπίτια τους και ενημέρωναν μέσω twitter ενεργοποιώντας το hashtag #roomsformanchester.

Μαζί τους και οι οδηγοί ταξί σε ολόκληρο το Μάντσεστερ που πρόσφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, προκειμένου να μεταφέρουν τα παιδιά σε ασφαλείς τοποθεσίες.

Οι άνθρωποι του Μάντσεστερ πέρα από κάθε προσδοκία ενώθηκαν απέναντι στο τρόμο, απαντώντας με αγάπη, καλοσύνη και ανθρωπιά απέναντι σε αυτή την τρομακτική τραγωδία.

https://twitter.com/bychristinebswk/status/866815275437625348

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...