Κοινωνία

Απίστευτη τύχη: Έπεσε πάνω σε αντλία βενζινάδικου και δεν έγινε έκρηξη! (βίντεο)

Στις ταινίες του Hollywood, ένα τέτοιο ατύχημα καταλήγει πάντα σε θεαματική έκρηξη με φλόγες. Ευτυχώς για τον 64χρονο οδηγό του αυτοκινήτου στο video, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Όχι ότι τη γλίτωσε φτηνά, αφού το  αστυνομικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ατύχημα συνέβη στην Parkville της Βαλτιμόρης των ΗΠΑ, ώρα 5 το πρωί. Η αστυνομία λέει ότι δεν πιστεύει πως ο 64χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ. Πιθανώς να κοιμήθηκε ή να έπαθε κάτι σχετικό με την υγεία του.

Το γεγονός είναι ότι το Mercury Milan που οδηγούσε, κατά κάποιον τρόπο απέφυγε μια διαφημιστική πινακίδα, μια αντλία κενού, έναν τηλεφωνικό στύλο κι ένα σήμα κυκλοφορίας για να έρθει τα σκάσει κατευθείαν πάνω στην αντλία του πρατηρίου βενζίνης και να ανατραπεί πάνω στο στύλο στήριξης του υποστέγου – που ευτυχώς δεν κατέρρευσε.

Το καλό είναι ότι οι ειδικές βαλβίδες ασφαλείας στο σύστημα παροχής της βενζίνης δούλεψαν και διέκοψαν τη ροή, προλαμβάνοντας την πυρκαγιά. Πράγμα που δεν συνέβη στο δεύτερο video (κάτω) όπου το «ταξί» 60χρονου οδηγού της Uber τυλίχτηκε στις φλόγες, χωρίς πάντως να τραυματιστεί σοβαρά ούτε αυτός ούτε η επιβάτιδά του.

https://youtu.be/mYq2zJeuv50

https://youtu.be/l2y9X4P3pNg

drive.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ