Κόσμος

Αιφνιδιασμός από τον Κιμ Γιονγκ Ουν: Παρουσίασε το αντιαεροπορικό σύστημα...S-300 PMU2 και προχώρησε σε μπαράζ εκτοξεύσεων - "Ετσι θα καταρρίψω τα μαχητικά των ΗΠΑ" -Δείτε βίντεο και εικόνες


Του Βασίλη Καπούλα

Απόλυτος αιφνιδιασμός από τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας παρουσίασε τους νέους εξελιγμένους αντιαεροπορικούς πυραύλους KN-06 που μοιάζουν εντυπωσιακά με τους ρωσικούς S-300PMU2! Είναι πλέον σίγουρο πως η Βόρεια Κορέα έχει λάβει ενισχύσεις σε τεχνολογία από Κίνα και Ρωσία.

Μόσχα και Πεκίνο έχουν δυσκολέψει ήδη πολύ την επιχείρηση των ΗΠΑ, αν τολμήσουν...

Παρακάτω σε βίντεο και εικόνες μπορείτε να δείτε την επίδειξη δύναμης του Κιμ Γιονγκ Ουν με μπαράζ εκτοξεύσεων αντιαεροπορικών πυραύλων.
https://twitter.com/CT_operative/status/868779926454980608

Το "παιχνίδι" βέβαια χοντραίνει ακόμη περισσότερο με τον Κιμ Γιονγκ Ουν να επιλέγει τη στιγμή αυτή να παρουσιάσει τους νέους βελτιωμένους αντιαεροπορικούς του πυραύλους τη στιγμή που οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στην Κορεατική Χερσόνησο.

Το πρακτορείο ειδήσεων KCNA) είπε ότι ο Kim Jong-un παρακολούθησε την επιτυχημένη δοκιμή που οργανώθηκε από την Ακαδημία Εθνικής Αμυντικής Επιστήμης,

Η Ακαδημία της Εθνικής Αμυντικής Επιστήμης θεωρείται ότι αναπτύσσει πυραύλους και πυρηνικά όπλα.

Ο Κιμ είπε στον Στρατό της χώρας και τους αξιωματούχους που ήταν παρόντες ότι η ικανότητα του όπλου έχει αναβαθμιστεί ριζικά από το τελευταίο χρόνο και μπορεί να ανιχνεύει και να εντοπίζει στόχους και να τους πλήττει με μεγάλη ακρίβεια.

"Το οπλικό αυτό σύστημα με την εκπληκτική του επιχειρησιακή ικανότητα η οποία δοκιμάστηκε, πρέπει να μπει σε μαζική παραγωγή και να αναπτυχθεί σε όλη τη χώρα όπως τα...δάση ώστε να καταστρέψει εντελώς το όνειρο του εχθρού ότι θα κυριαρχήσουν στον αέρα. Θα δούμε ποιοι καυχιόνται για την αεροπορική και οπλική τους υπεροχή" δήλωσε με νόημα.

"Να ετοιμαστεί επίσης και το αντιαεροπορικό σύστημα της επόμενης γενιάς" πρόσθεσε.

Ο KN-06 είναι αντιαεροπορικός πύραυλος εδάφους-αέρος. Είναι ολόιδιος ο S-300 ενώ είναι σίγουρο πως βασίζεται σε τεχνολογία που η Βόρεια Κορέα απέκτησε από Ρωσία και Κίνα.

Η αρχική εμβέλεια του συστήματος ήταν 70-90 χλμ. Οι τελευταίες αναφορές έδειχναν ότι το αντιαεροπορικό σύστημα απέκτησε εμβέλεια 150 χλμ και με τη νέα αναβάθμιση το εύρος δράσης διπλασιάστηκε ώστε να μοιάσει πλήρως στους S-300PMU2.

Ο κάθε εκτοξευτής μπορεί να ρίξει 2 με 3 πυραύλους.

https://www.youtube.com/watch?v=3CKIdMATFTkhttps://www.youtube.com/watch?v=A0nVnggiFog&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...