Κοινωνία

Έγκλημα στο Βόλο: «Τα δύο αδέρφια μάλωναν συνέχεια», λένε οι γείτονες

Ο συνδυασμός ποτού και χρήσης ναρκωτικών ουσιών είχε ως αποτέλεσμα το μυαλό του 40χρονου αδερφοκτόνου να θολώσει και να σκοτώσει τον μικρότερο αδερφό του.

Κανείς δεν περίμενε πως τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου τα δυο αδέρφια σε κατάσταση μέθης θα ξεκινούσαν έναν καβγά που θα κατέληγε σε μια άγρια δολοφονία.

Με όπλο ενα τηγάνι ο 40χρονος κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι του αδερφού του κι όταν εκείνος σταμάτησε να αντιδρά πέφτοντας στο πάτωμα, τον έσυρε έξω από το σπίτι ενώ εκείνος πήγε στο κρεβάτι του για να κοιμηθεί.

Παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να πει ψέματα στους αστυνομικούς, η ιστορία ότι τα δύο αδέρφια είχαν πέσει θύματα ληστείας από άγνωστα άτομα δεν έπεισε τους έμπειρους αστυνομικούς που κατάφεραν τελικά να τον κάνουν να ομολογήσει το έγκλημά του και να συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αδερφοκτόνος δεν σταμάτησε λεπτό να κλαίει στο κελί του ψελλίζοντας συνεχώς πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον αδερφό του με τον οποίο ζούσαν μαζί από τότε που οι γονείς τους είχαν πεθάνει.

Μάλωναν και καβγάδιζαν συνέχεια

Σοκαρισμένοι είναι και οι γείτονες, κάποιοι από τους οποίους ήταν εκείνοι που εντόπισαν το άψυχο κορμί του Σταμούλη Σούπα και ειδοποίησαν την αστυνομία. Τα δύο αδέρφια τα γνώριζαν από μικρά παιδιά και δεν περίμεναν να έχουν αυτή τη τραγική κατάληξη όπως λένε στο protothema.gr.

Μάλιστα από τότε που πέθαναν οι γονείς τους, όπως υποστηρίζουν οι γείτονες άκουγαν φασαρίες και τσακωμούς μέσα στο σπίτι αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα για να τους χωρίσει. Πολλές φορές είχαν δει το θύμα μετά από έντονους καβγάδες με τον αδερφό του να αναγκάζεται να κοιμάται σε παγκάκια γιατί ο αδερφός του τον κλείδωνε έξω από το σπίτι. Το θύμα ήταν άνεργο και αυτό πολλές φορές εξόργιζε τον αδερφό του, ο οποίος δούλευε περιστασιακά και έπρεπε να συντηρεί και τους δύο.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, όπου ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης