Πρωτοφανείς πολεμικές προετοιμασίες των ΗΠΑ κάνουν τον πλανήτη να τρέμει: Τρένα διασχίζουν Κολοράντο, Αλαμπάμα, Ουάσινγκτον, Ιλινόι, Οχάιο κτλ μεταφέροντας χιλιάδες τόνους οπλισμού σε Βαλτική-Ευρώπη-Ισραήλ – Ανοιξαν οι αποθήκες οπλισμού στην Γερμανία – Δείτε βίντεο και εικόνες

Δημοσίευση: 13 Μαΐου 2017, 8:40 μμ | Ανανέωση: Μάιος 13, 2017 στις 8:48 μμ

Toυ Βασίλη Καπούλα

Πρωτοφανείς εικόνες και βίντεο μας έρχονται από τις ΗΠΑ-Βαλτική-Ευρώπη που δείχνουν ένα και μόνο πράγμα: Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται εντατικά για τουλάχιστον δύο μέτωπα. Οι ΗΠΑ από τις ερήμους του Ισραήλ, τις πυκνές ρεματιές της Βοσνίας έως  τα πυκνά δάση με τα κωνοφόρα δέντρα της Βαλτικής  πραγματοποιούν στρατιωτικές ασκήσεις σε μια προσπάθεια στρατηγικής περικύκλωσης μιας τεράστιας έκτασης έναντι της Μόσχας,  αλλά αποστέλλοντας και ξεκάθαρο «μήνυμα». «Είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε λόγω των τεραστίων συμφερόντων μας »

Στην Γερμανία, οι ΗΠΑ άνοιξαν τις αποθήκες οπλισμού μακράς διάρκειας στο Dülmen γεγονός που θα τους βοηθήσει σε περίπτωση άμεσης ανάπτυξης στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα η Ρωσία σε φωτογραφίες που θα δείτε ενισχύει και επεκτείνει τις πυρηνικές της εγκαταστάσεις στην Χερσόνησο Κόλα.


Στις ΗΠΑ σε διάφορες πολιτείες απλοί κάτοικοι γίνονται μάρτυρες πρωτοφανών πολεμικών προετοιμασιών, στη Φλόριντα  4 τρένα μετέφεραν μια ολόκληρη Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, το ίδιο και στα σύνορα Colorado-Wyoming κοντά στον αυτοκινητόδρομο 85,  στο Illinois εντοπίστηκαν τρένα με άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα, στο Ohio με κατεύθυνση ανατολικά τρένα γεμάτα πολεμικό φορτίο διέσχιζαν την περιοχή..

Μεγάλα στρατιωτικά κομβόι εντοπίστηκαν στην Washington (state), Δυτική Ακτή, Alabama με κατεύθυνση ανατολικά.

Aλλά και στις υπόλοιπες περιοχές του πλανήτη τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Στρατιωτικά κομβόι από τον Καναδά διασχίζουν τους δρόμους της Λετονίας, Αμερικανικά στρατεύματα μετακινούνται στην Φινλανδία, 4 πολωνικά F-16 στην Λιθουανία, γαλλικά άρματα μάχης και τεθωρακισμένα μαζί αμερικανικά F-35 και βρετανικά στρατεύματα στην Εσθονία, άλλα δύο F-35 στην Βουλγαρία, βρετανικά Typhoons στην Ρουμανία μαζί με γαλλικά στρατεύματα, αμερικανικά α/κ πυροβόλα Paladin M109A6 στην Πολωνία.

Δείτε εδώ βίντεο

Ταυτόχρονα, έμπειροι πιλότοι της ισραηλινής και αμερικανικής αεροπορίας θα συμμετάσχουν σε κοινή αεροπορική άσκηση αυτή την εβδομάδα πάνω από την έρημο Arava, βόρεια της πόλης του Eilat.

Xερσόνησος Κόλα

Αρκετά αμερικανικά αεροσκάφη έχουν ήδη μετασταθμεύσει σε πολεμικά αεροδρόμια του Ισραήλ για να συμμετάσχουν στην εναέρια άσκηση  που θα διεξαχθεί στην αεροπορική βάση Ovda στην έρημο Νεγκέφ .

Η πολεμική βάση Ovda φιλοξενεί την μοίρα των «εναέριων δράκων», γνωστή και ως κόκκινη μοίρα η οποία λειτουργεί ως «εχθρός» κατά τη διάρκεια προσομοιώσεων μάχης. Η μοίρα αποτελείται από μαχητικά αεροσκάφη F-16 και επιθετικά ελικόπτερα Cobra Bell AH-1 Cobra.

«Η διεθνής άσκηση σε συνεργασία με την Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες» δήλωσε ο εκπρόσωπος των ισραηλινών δυνάμεων. «Η άσκηση βασίζεται στο ετήσιο πρόγραμμα κατάρτισης», κατέληξε ο ίδιος.

Η άσκηση αυτή αποτελεί πρόδρομο για την σημαντικά μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση που προγραμματίζεται για τον Νοέμβριο του 2017, με την ονομασία «Blue Flag».

Κατά την διάρκεια αυτής της άσκησης το Ισραήλ θα φιλοξενήσει μαχητικά αεροσκάφη και πιλότους από επτά χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδος , των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ινδίας και της Ιταλίας. Η άσκηση είναι διάρκειας δύο εβδομάδων εντατικών ασκήσεων εναέριας  μάχης, από  περίπου 100 πιλότους 

Την ίδια στιγμή μια «ανάσα» από τα ρωσικά σύνορα στην Εσθονία,  πραγματοποιήθηκε άσκηση του ΝΑΤΟ με την επωνυμία «Spring Storm 2017», στην οποία θα εκτελεστεί σειρά από στρατιωτικές αποστολές  μεγάλης κλίμακας με τη συμμετοχή πολλών χωρών του ΝΑΤΟ και σχεδόν εννέα χιλιάδων στρατιωτών.

Ο υπουργός Άμυνας της Εσθονίας, δήλωσε όμως ότι η Ρωσία έχει ήδη μετακινήσει  χιλιάδες στρατεύματα στην Λευκορωσία  ως προειδοποίηση του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με τον Εσθονό υπουργό Άμυνας Margus Tsahkna, η Εσθονία και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ έχουν λόγο να φοβούνται ότι στο τέλος της επικείμενης ρωσικής στρατιωτικής άσκησης «Zapad-2017» τα ρωσικά στρατεύματα θα….. παραμείνουν στη Λευκορωσία.

Αναφορικά με τα  δεδομένα που ανακοινώθηκαν από την Μόσχα σχετικά με τα σχέδια της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας από τη Ρωσία προς τη Λευκορωσία λόγω της άσκησης , ο Tsahkna δήλωσε ότι «η Ρωσία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει 4.000 σιδηροδρομικά βαγόνια για τη μεταφορά στρατευμάτων στο έδαφος της Λευκορωσίας δημιουργώντας μια προκεχωρημένη βάση στο έδαφος του πλησιέστερου συμμάχου».

Την ίδια  τα πυκνά δάση της Εσθονίας έχουν πάρει » φωτιά» από τις βολές των αμερικανικών αρμάτων.

«Περίπου 2.300 ξένους στρατιώτες από 13 χώρες λαμβάνουν μέρος στην άσκηση του  ΝΑΤΟ μαζί με τον εσθονικό στρατό. Συνολικά, περίπου 9.000 στρατιωτικοί συμμετέχουν από τις 08 έως της 26 Μαΐου» , αναφέρει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Εσθονίας.

Οι ασκήσεις πραγματοποιούνται με ορίζοντα τριών εβδομάδων σε διάφορα μέρη της χώρας, τα περισσότερα από αυτά στα βόρεια και βορειοανατολικά της Εσθονίας, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία.

«Κατά τη διάρκεια αυτών των ασκήσεων οι στρατιώτες  θα αποδείξουν τι έχουν μάθει. Αυτές οι ασκήσεις  είναι κατά κύριο λόγο προς όφελος της Εσθονίας , αλλά κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι σύμμαχοι ενώνονται  μαζί μας», είπε  ο διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων Εσθονίας, Στρατηγός  Riho Terras.

Στην νατοϊκή άσκηση « Spring Storm»  συμμετέχουν πάνω από 800 Βρετανοί στρατιώτες, που αποτελούν μέρος της διεθνούς δύναμης του ΝΑΤΟ και έχουν αναπτυχθεί στην Εσθονία, καθώς και 300 Γάλλοι στρατιώτες . Η Γερμανία θα στείλει περίπου 400 άτομα στρατιωτικό προσωπικό για την άσκηση.

Αμερικανικό τάγμα  θα εκπροσωπήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ συμμετέχουν επίσης Λετονία και Λιθουανία. Στις ασκήσεις λαμβάνουν μέρος στρατιωτικοί από την Ολλανδία, την Πολωνία, τον Καναδά, τη Φινλανδία, την Ουκρανία, την Ισπανία και τη Γεωργία.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι η 1η ταξιαρχία πεζικού θα είναι σε θέση να συνεργαστεί με τους συμμάχους από τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία και τη Δανία που έφτασαν εδώ,», δηλώνει ο Εσθονός ΑΓΕΕΔ .

Παράληλα, εξελίξεις ραγδαίου τύπου έχουμε στις σχέσεις Ρωσίας-ΝΑΤΟ και ειδικά σε Μαύρη θάλασσα-Βαλτική με την Ρωσία να προετοιμάζεται να  εκτελέσει στρατιωτικές ασκήσεις μαμούθ και να ανακοινώνει το μέγεθος του στρατού της στα 2 εκατομμύρια άνδρες  έτοιμους να προασπίσουν την ακεραιότητα της Ρωσίας.

Υπάρχει αλλαγή επίσης στην στάση του Κρεμλίνου στις έως τώρα «σουλάτσες» των αμερικανικών πολεμικών πλοίων κοντά στην Κριμαία οι οποίες από εδώ και στο εξής θα πυροδοτήσουν νέα μεγάλη ένταση. 

Όλα αυτά  συμβαίνουν ενώ διαφημίζεται η προσέγγιση ΗΠΑ και Ρωσίας μετά το ταξίδι Λαβρώφ στην Ουάσιγκτον.  Σκεφτείτε  που να μην πήγαινε τι θα είχαμε .

Χιλιάδες Αμερικανοί και Πολωνοί στρατιώτες λαμβάνουν λαμβάνουν  μέρος σε μια κοινή στρατιωτική άσκηση στην Βαλτική στα σύνορα με την Ρωσία,  ως μέρος του νατοϊκού σχεδίου μεγαλύτερης στρατιωτικής ανάπτυξης των ΗΠΑ  στην Ευρώπη από το τέλος του ψυχρού πολέμου.

Οι νατοϊκοί στρατιώτες εκπαιδεύονται εντατικά, ενώ πρόσφατα παραδόθηκε αμερικανικό στρατιωτικό υλικό στην περιοχή , το οποίο σχεδιάστηκε να προκαλέσει μια επίδειξη δύναμης ενάντια στους Ρώσους.

Όλες αυτές οι κινήσεις  αυξάνουν συνεχώς την ένταση ειδικά από την Δευτέρα κλιμακώνοντας την αντιπαράθεση ανάμεσα σε Ρωσία  και ΝΑΤΟ.

Περίπου 3.500 στρατιώτες της 3ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας και της 4ης Μεραρχίας Πεζικού, από το Fort Carson του Κολοράντο «παρουσιάζουν» τις ικανότητες του αμερικανικού στρατού στην Ευρώπη , παρουσία του Αμερικανού  πρέσβη και του προέδρου ης Πολωνίας.

Η άσκηση έλαβε χώρα στην πόλη  Zagan στην Πολωνία, προσελκύοντας την «προσοχή» της Μόσχας  και των τοπικών στρατιωτικών δυνάμεων της « άλλης πλευράς», ενώ πλέον η οργή ξεχειλίζει  στο Κρεμλίνο.

Άρματα μάχης Leopard και Abrams Μ1Α2  χρησιμοποιήθηκαν  για την άσκηση, με σκοπό σύμφωνα με το σενάριο , την ανακοπή χερσαίας επίθεσης  του «εχθρού» σε απόσταση 30 χιλιομέτρων.

Αυτοκινούμενες μονάδες πυροβολικού  και ελικόπτερα χρησιμοποιήθηκαν επίσης στην άσκηση, με στόχο να απωθήσουν την « εχθρική επίθεση».

Φινλανδία

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Αμερικανός ανώτατος αξιωματικός Gene Hodges δήλωσε : «Ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα υπάρξει ποτέ μια επίθεση , κάτι που πιστεύω ότι είναι απίθανο,  είναι να αποδεικνύεται συνέχεια μια ισχυρή και κυρίως αποτρεπτική ικανότητα».

Περίπου 4.500 Αμερικανοί στρατιώτες έφτασαν στο Wroclaw, σε μια  πολωνική αεροπορική βάση, τον περασμένο μήνα. Μαζί με αυτούς μετακινήθηκαν  περίπου 2.500 άρματα μάχης και άλλα συστήματα  στρατιωτικού εξοπλισμού, τα οποία έχουν μετασταθμεύσει στα  σύνορά  με τη Ρωσία.

Η ανάπτυξη αυτή αποτέλεσε την μεγαλύτερη μεταφορά αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στην Ευρώπη από το τέλος του ψυχρού πολέμου.

Ο υποστράτηγος Tim Ray,  αναπληρωτής διοικητής της ευρωπαϊκής διοίκησης των ΗΠΑ, δήλωσε: «Επιτρέψτε μου να είμαι πολύ σαφής, αυτό είναι ένα μέρος των προσπαθειών μας ενάντια στην ρωσική επιθετικότητα. Σκοπός μας  είναι να εξασφαλιστεί η εδαφική ακεραιότητα των συμμάχων μας και να διατηρηθεί μια Ευρώπη που θα είναι ευημερούσα και σε ειρήνη».

Οι Αμερικανοί  βλέποντας την ραγδαία άνοδο της Ρωσίας  και την ισχυροποίηση της με πρωτόγνωρα οπλικά συστήματα μαζί με την άνοδο της Γερμανίας που θέλει να κυριαρχήσει στην ΕΕ, αποφάσισαν να επανατοποθετήσουν « τα πράγματα» εκεί που ήταν το 1945.

Όλο αυτό  όμως το σκηνικό έχει προκαλέσει «δυσφορία» στο Κρεμλίνο το οποίο διαβλέπει μια ενεργή προσπάθεια «περικύκλωσης» της Ρωσίας , για αυτό και εν ευθέτω χρόνο «θα αντιδράσει» δυναμικά και κυρίως αιφνιδιαστικά.

Το ΝΑΤΟ συνεχώς μετακινεί και άλλες ακόμα πιο εξοπλισμένες δυνάμεις δυνάμεις στην Βαλτική περισφίγγοντας ακόμα πιο πολύ τον «κλοιό» στο οποίο έχει θέσει τα ΒΔ σύνορα της Ρωσίας .  

Στρατιωτικό προσωπικό,  όπλα και μεγάλος εξοπλισμό μάχης ομάδας  πολυεθνικού συντάγματος του ΝΑΤΟ θα κινείται προς την Εσθονία κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι εβδομάδων.

Λιθουανία

 

 

Υπενθυμίζεται ότι οι  ηγέτες των χωρών του ΝΑΤΟ έχουν αποφασίσει κατά τη σύνοδο κορυφής της Βαρσοβίας τον περασμένο Ιούλιο να αναπτύξουν  στρατεύματα του ΝΑΤΟ στην Εσθονία, τη Λετονία, τη Λιθουανία και την Πολωνία, λόγω του νέου περιβάλλοντος ασφαλείας.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ανακοινώσει ότι θα αποστείλει  800 άτομα προσωπικό με οχήματα μάχης Warrior και άρματα μάχης  Challenger 2  που θα σταθμεύουν στην Εσθονία. Η Γαλλία θα στείλει πέντε άρματα μάχης  Leclerc, 13 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης (ΙΡν) και 300 στρατιώτες.

Ένταση έχουμε  ξανά και στην περιοχή Πολωνίας και Ουκρανίας στην οποία οι αμερικανικές υπηρεσίες στρατιωτικών πληροφοριών «ανίχνευσαν» μαζικές μετακινήσεις ρωσικών δυνάμεων και διαβλέπουν «κτύπημα αλά Πούτιν».

Για το λόγο αυτόν Αμερικανοί ανώτατοι αξιωματικοί απέστειλαν σε πρώτη φάση  ελικόπτερα Black Hawk και επίλεκτους κομάντος στην αεροπορική βάση  Powidz στην Πολωνία,  στο πλαίσιο δημιουργίας επίλεκτης νατοϊκής δύναμης του  ΝΑΤΟ στην ανατολική Ευρώπη, η οποία θα ενεργήσει ως «αιχμή του δόρατος»…σε πολεμικές επιχειρήσεις.

Επίσης αποστάλθηκαν μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ  συμπεριλαμβανομένων των ελικοπτέρων AH-64 Apache και CH-47 Chinook , τα οποία είναι έμφορτα με κομάντος .

Ο Αμερικανός διοικητής Brent M. Williams δήλωσε ότι τα στρατιωτικά αεροσκάφη αποστάλθηκαν για να «ενισχύσουν τη συμμαχία του ΝΑΤΟ» και να «αποτρέψουν τις περιφερειακές απειλές», χρησιμοποιώντας μια διπλωματική γλώσσα , ενώ στην ουσία πληροφορίες αναφέρουν ρωσικές κινήσεις από την απέναντι πλευρά που έχουν κινητοποιήσει την αμερικανική δύναμη στον ύψιστο βαθμό.

Άλλωστε ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος «υποσχέθηκε» στο ΝΑΤΟ ότι εφόσον η συμμαχία συνεχίζει να περικυκλώνει την χώρα του και να μεταφέρει δυνάμεις στα σύνορα,……σύντομα θα έρθει και η απάντηση του Κρεμλίνου «με ηχηρό τρόπο». 

Ο ανώτατος διοικητής στην Ευρώπη  Αμερικανός στρατηγός Curtis Scaparrotti ζήτησε επειγόντως περισσότερα αμερικανικά στρατεύματα να εγκατασταθούν στα σύνορα με τη Ρωσία για να αποτρέψουν οποιεσδήποτε κινήσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Λετονία

Ο ίδιος μιλώντας σε Αμερικανούς γερουσιαστές  είπε  ότι οι ΗΠΑ χρειάζονται επειγόντως νέα οπλικά συστήματα και χιλιάδες στρατιώτες σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν οποιεσδήποτε κινήσεις από τη Ρωσία.

Ο στρατηγός συγκεκριμένα τόνισε : «Η Ρωσία δεν διαθέτει ελαφριά δύναμη, αλλά την βαρύτερη δύναμη σε ολόκληρη την περιοχή. Πριν από πέντε ή έξι χρόνια δεν θα ανησυχούσαμε και θα ήμασταν έτοιμοι να πολεμήσουμε, σήμερα όμως αυτό έχει αλλάξει. Θέλουμε πάντα η διπλωματία να αναλαμβάνει  ηγετικό ρόλο, αλλά δεν θα είναι αυτή πάντα  η μόνη λύση».

Ο Αμερικανός ανώτατος αξιωματικός διαθέτει εξαίρετες ικανότητες , έχει εκπαιδευτεί σε όλες τις σχολές και πανεπιστήμια των ΗΠΑ και θεωρείται «κοφτερό μυαλό» εντός του στρατεύματος.

Γι αυτό όταν έκανε την επιθεώρηση του στην Ευρώπη και έλαβε τις πληροφορίες της τεράστιας ρωσικής μηχανοκίνητης δύναμης που είναι απέναντι, κινήθηκε με σωφροσύνη θέτοντας τους πολιτικούς των ΗΠΑ  έναντι των ευθυνών τους.

Επίσημα, σίγουρα  ο Αμερικανός στρατηγός Scaparrotti δήλωσε αυτά που αναφέρει το άρθρο ανεπίσημα όμως είναι απολύτως επιβεβαιωμένο ότι μετέφερε «μήνυμα» στους πολιτικούς ότι με την υπάρχουσα δύναμη του ΝΑΤΟ οι Ρώσοι θα κάνουν «περίπατο αν ου μη γένοιτο μπουκάρουν».

Απλά πράγματα δηλαδή τα οποία οι ανώτατοι αξιωματικοί σε όλο τον κόσμο οφείλουν και πρέπει να κάνουν λόγω της ηγετικής θέσης τους, θέτοντας…τους πολιτικούς προ των ευθυνών τους.  

Leopard Εσθονία

Η υποβόσκουσα ένταση σε Πολωνία και Ουκρανία αυξήθηκε κατακόρυφα  από τότε που ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ έδωσε εντολή να κτυπηθεί συριακή αεροπορική βάση  στη Συρία.

Οι αυξανόμενοι φόβοι σχετίζονται και με την  συγκέντρωση τεράστιας ρωσικής στρατιωτικής δύναμης και στην Κριμαία με  την τοποθέτηση νέων πυραυλικών συστημάτων .

Ο ανώτατος διοικητής των ΗΠΑ στην Ευρώπη αποκάλυψε τους φόβους του ενώ μίλησε σε μια υποεπιτροπή της Γερουσίας με την σαφή προειδοποίηση ότι οι ΗΠΑ πρέπει να είναι «έτοιμες να πολεμήσουν».

Οι μονάδες που θα αποσταλούν αποτελούν μέρος ενός τεράστιου σούπερ στρατού του ΝΑΤΟ που αποστέλλεται για να ενισχύσει τα σύνορα της Ευρώπης με τη Ρωσία μετά από μια έκθεση σοκ που προειδοποίησε ότι ο Πούτιν θα μπορούσε να εισβάλει και καταλάβει την Ευρώπη σε μόλις 60 ώρες αν το επιχειρούσε.

 

Η 10η πτέρυγα μάχης των ΗΠΑ  έχει ήδη μετασταθμεύσει το μεγαλύτερο μέρος των αεροσκαφών της και των μονάδων υποστήριξής της στην Ανατολική Ευρώπη.

Τα ελικόπτερα Black Hawk στάλθηκαν για να αντικαταστήσουν 14 στρατιωτικά αεροσκάφη της σοβιετικής εποχής της Πολωνίας, σύμφωνα με αναφορές.

Αυτό όμως που μένει ως «αίσθηση» στον αέρα είναι τι ακριβώς ήρθε σε γνώση του Αμερικανού  έμπειρου στρατηγού από την απέναντι πλευρά (Ρωσία) και  του σηκώθηκαν οι τρίχες του κεφαλιού «προειδοποιώντας» Κογκρέσο και κυβέρνηση για επικείμενη σύγκρουση ;

 

 

 • Aναξ
 • Αθηνά

  Π Φ

  • Αθηνά

   ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!

 • Αθηνά

  ΠΟΛΛΕς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

  Ανοιγουν οι πύλες της κολάσεως;;;;

  • Ταξίαρχος

   προς το παρόν άνοιξαν οι πύλες του twitter

   • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

    δεν έχω ουτε τουιτερ ούτε φβ (δεν θέλω να γίνω αντικείμενο του ντατα αναλυσις)

 • και τον Κάπτεν Αμέρικα να στείλουν…έτσι και τους πάρει φαλάγγι η αρκούδα….τρεχάτε ποδαράκια μου!!!

  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

   τους την έχει στημένη και ο σχιστομάτης

   • οι αναλυτές τους το γνωρίζουν πολύ καλά, εδώ και δεκαετίες, πως σε τυχόν αναμέτρηση μόνο με πυρηνικά θα σταματήσουν την αρκούδα…και τότε φυσικά το πράγμα πάει πολύ μακρυά….!

  • Ταξίαρχος

   Καπταιν Αμερικα εναντιων Μαυρης Χηρας

   • χαχαχααχαχαχαχα ναι ναι της hydras!

    • Ταξίαρχος

     Captain Hydra

     • ακριβώς , εσείς να τα βλέπετε αυτά που λέτε πως το χολιγουντ κοροϊδεύει!!!
      βγαίνουν τα σενάρια το ένα πίσω τ΄άλλο ταξίαρχε!

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      Προετοιμασία είναι το Χόλυγουντ και επιβολή του δόγματος του σοκ

 • Θεσσαλονικιός

  Βρήκαν κορόϊδα για να πουλήσουν ό,τι σαβούρα είχαν στα αποθέματα …

  • ου καλά είσαι!
   κι ένα σωρό πρόθυμα κορόϊδα, ειδικά κάτι χώρες της βαλτικής που νομίζουν πως θα…»πάρουν το αίμα τους πίσω» για τα κομμουνιστικά χρόνια….

 • nikos(1)

  να δώ να σκάνε τα Ισκαντέρια στο Βερολίνο …και ας αποθάνω!!

  • και να …»αποθάνεις» απο τη χαρά σου θα αναστηθείς, οπότε άκυρο το σχόλιο σου, θες να φας αρνητική!

   • nikos(1)

    ρίχτη!

   • Captain Wanted

    Φίλε Χρόνε_Φίλτατε Ταξιδιώτη.
    Τα σχόλια σου είναι <>
    Τα Σέβη μου,προς τον μοναδικό τρόπο γραφής Σου..

 • Doctor

  Ε χωρις πολεμο θα την βγαζαμε σημερα

 • ΚΩΝΚΑΡ
 • Rogue Trooper

  Πρωτοφανείς πολεμικές προετοιμασίες των ΗΠΑ κάνουν τον πλανήτη να τρέμει και το σύμπαν να καταρρέει: Τρένα διασχίζουν Κολοράντο, Αλαμπάμα, Ουάσινγκτον, Ιλινόις, Οχάιο κτλ μεταφέροντας χιλιάδες τόνους βαρέος οπλισμού σε κάθε γωνιά της υφηλίου – Άνοιξαν οι πύλες της κόλασης στην Γερμανία – Ελλάδα, Σερβία και Ουγγαρία οι πρώτες χώρες που στοχοποιούνται από τα κρυφά πυρηνικά του ΝΑΤΟ!!!!!!

  https://uploads.disquscdn.com/images/2688a05fd797d16299af04d77eaf8b1df1780d923c7b0031a83f91ab5615729b.jpg

 • Steve Nichols

  Τα μαζευουν στην Ευρωπη κα θα τους κανει κανενα ντου η Ρωσια απο την Αλασκα και θα ψάχνονται…

  • nikos(1)
  • Σωστό αυτό, μου έκανε εντύπωση στο βίντεο που δείχνει την παρέλαση στο youtube για την ημέρα της νίκης απέναντι στους Γερμανούς προχτές 9 Μαϊου οι Ρώσοι έβγαλαν και δυνάμεις να παρελάσουν με παραλλαγή πάγων, Αρκτικής, δείγμα πως η περιοχή είναι μέσα στα ενδιαφέροντα τους άμεσα…αν έτυχε και είδες το βίντεο…

   • Captain Wanted

    Στρατηγικής Σημασίας Περιοχή για την Παρέα Του Πούτιν.

    • βέβαια φίλε!

     • Captain Wanted

      Τα τελευταία χρόνια …Έχει δώσει πολύ μεγάλο βάρος..
      Προς την παγωμένη Ήπειρο.

    • Steve Nichols

     Πολυ δύσκολο να βαλουν χερι στην Ρωσια σε χερσαίο επιπεδο… Ναυτικα ισως… αλλα σε χερσαίες δυναμεις ειναι αδυνάτων…

     • ετσι είναι, απο την άλλη πάντα η Ρωσία είναι μια τεράστια χερσαία δύναμη, ξέρει πως αυτό δεν μπορεί κανείς να της το στερήσει…πατάει γερά θέλω να πω…εξασφαλίζει το χώρο που εκείνη θεωρεί ζωτικό…

     • Captain Wanted

      Γιατί το λες αυτό ;;
      Συρία,Κριμαία έδωσε ρέστα….
      Αυτό σημαίνει οτι είναι πανέτοιμος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

     • στηριζόμενη στη στεριά κυρίως, αν και το ναυτικό της επανακάμπτει κι αυτό γοργά απ΄ότι φαίνεται…

     • Captain Wanted

      Γράψε λάθος..Μιλάω στο τηλέφωνο & άλλο κατάλαβα..
      ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.

     • ααα ρε Κάπτεν!
      δε γίνονται όλα μαζί παιδί μου!!!!

     • Captain Wanted

      Σωστός όπως πάντα..Ο Φίλος Χρόνος_Φίλτατος Ταξιδιώτης..

     • Steve Nichols

      Σκεψου….. 20.000 αρματα μαχης, 35.000 ΤΟΜΑ, 4.500 ρουκετοβολα, 7.000 αυτοκινουμενα πυροβολα, 2 εκτ στρατο, και απο πανω 1.000 επιθετικα ελικοπτερα να σε υποστηριζουν απο πανω……η Ευρωπη μονο η Γαλλια και η Γερμανια εχουν αρματα, και περιμένουν ολοι την βοηθεια απο τις ΗΠΑ… Ποιος εχει οπλησμο απο τα ανατολικα κρατη της Ευρωπης;; Ποιος η Βουλγαρια, η Πολωνια, Αντε λγο εχει η Ουκρανια…. Η Ρωσια εχει και την Λευκορωσια εκει σημμαχο…. Δεν βαζω τα μεγαλα πυραυλικα συστηματα, και την αεραμυνα….και την αεροπορια κτλ….
      Θα φτασουν στο Παρίσι ο Ρωσοι…!!

     • ο αμέσως επόμενος καλύτερα εξοπλισμένος μέσα στα όρια του νατο (εξαιρώ την τουρκία) είμαστε μεις μετά…

     • Steve Nichols

      Και η Τουρκια μεγαλη διαφήμιση κανει, για να μας ριξει το ηθικο…. καθαρη προπαγανδα…. ψυχολογικου πολεμου…

     • Captain Wanted

      Ναι σωστά.

   • PatmosI

    Επιχειρούν ήδη από τις βάσεις που έχουν εκεί.

 • Θεσσαλονικιός

  Το τί σαβούρα από τον πόλεμο του κόλπου θα φάνε στην μάπα δεν λέγεται, και με το πρώτο μπαμ οι Αμερικανοί θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και θα πουλάνε ληγμένα πυρομαχικά ..

 • Jorge Melissa

  Η ψυχή στην ελληνική φιλοσοφία και στον εθνικισμό [του Αίαντα Δάλιου]

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ:

  http://panusis.blogspot.gr/2017/05/blog-post_86.html

 • nikos(1)

  θέλει η …τάνα η Αγγέλα να κάνει το Καλλίνιγκραντ , Κενιγκσμπεργκ …πάλι αλλά θα λάβει το …..ισκαντεριώτικο!

  • Bmw m5

   Κιονικςμπεργκ λεγετε, και τα leo 3 θα κανουν παρελαση στην πλατεα της.

   • μπαααααα με τ΄όνειρο θα μείνουν οι αλαμανοί, άκου με….

    • Bmw m5

     Αχαχαχα σε πειστευω, σημερα με σταναχωρισες που μου ειπες οτι θα ειμαι χωρις bmw το 2038.

     • περίμενε..
      θες BMW οπωσδήποτε;;;
      χαλάλι σου!
      μια για σένα συσκευασμένη απο τώρα! Πες έτος να στη στείλω!

     • Bmw m5

      Τημ m1 του 80 θελω, και το 2038.

     • πες πως έγινε!

     • Bmw m5

      😎😎😎😎😎😍😍😍😍😍😍😍

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
  • Rogue Trooper

   Ανεφάρμοστες οι αλλαγές στην εκπαίδευση.

   Ο πρωθυπουργός ας το ξανασκεφτεί πολύ σοβαρά πριν να είναι πολύ αργά.

   Δεν πρόκειται κανένας γονέας να στείλει τα παιδιά του στο ΝΑΤΟϊκό σφαγείο.

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ
  • εσύ τώρα…τι επιχειρείς; να μας βάλεις σε πειρασμό γαστριμαργίας;

   • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

    Αυτόν τον έχω μόνιμα και προσπαθώ να διαφθείρω κι εσάς!

    • χμμ να ενδώσουμε καλύτερα στον πειρασμό;
     δεν μπορώ ρε φίλε τους…πολυμέτωπους αγώνες όλη την ώρα!

  • Rogue Trooper

   Βασίλη μου άνοιξες την όρεξη βραδιάτικα, έλεος!!!!!

   • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

    Παράγγειλε πίτσες, έχει και Γιουροβίζιον!

    • πολλοί θα παραγγείλουν απόψε και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε…τράφικ!

     • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

      Σιγουράκι…

    • Bmw m5

     Αλειθια???

     • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

      Σε 52 λεπτά.

     • Bmw m5

      Εφυγαααααααα.

    • Rogue Trooper

     Κλείσε το ρημάδι, δε βλέπεις πως αποχαυνώνουν τον κόσμο με τα τηλεσκουπίδια τους;

     • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

      Εγώ είμαι Γιουροφάν.

     • Rogue Trooper

      Αργά η γρήγορα θ’ απαγοητευτείς.

      Δε ξέρεις τι χάνεις από τη ταξική εμποροπανήγυρη.

     • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

      Ξέρω τι να περιμένω. Οπότε δεν απογοητεύομαι με τίποτα.

     • χαχαχαχα χα κι εγώ και ας μη μου φαίνεται φίλε!

  • Aναξ

   Φερε ενα σπληναντερο, ενα κοκορετσι, κατι τυροπατακια, σπανακοπιτακια, λουκανοπιτακια, πιασε 2-3 πατατουλες, πιπεριτσες γεμιστες, μια μουσακα, κανα 2 σατντουιτσακια σολομο, Α και φερε και κανα μισοκιλο χωνευτικο γιαουρτακι , ε εαυτα γιατι κανουμε διαιτα.

   • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

    Σαλάτα θα πάρετε;

    • PatmosI

     Φοσκώνει…

    • Aναξ

     Μας πεφτει κομματακι βαρια το βραδυ η σαλατα, και δε χωραει στο δισκο του οπως βλεπετε.

     • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

      Το κρεμμύδι είναι βαρύ.

 • Γιώργος fs.
 • Αθηνά

  Να βγει κανείς η να μη βγεί Σαββατοβραδο?

  • Γιώργος fs.

   Αν έχεις καλή παρέα… δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!!

   • Αθηνά

    Καλή παρέα έχω αλλά πριν λίγο μαζεύτηκα!

    • Bmw m5

     Εσυ αθηνουλα τη ομαδα εισαι??

     • Αθηνά

      εσυ δεν μου ειπες

     • Bmw m5

      Για πηγενε δες??

     • Αθηνά

      Καστοριά,εχω έρθει και είναι υπέροχη πόλη

     • Bmw m5

      Σε ευχαριστω, οντως πανεμορφη και μαγευτικη τον χειμωνα.

     • Αθηνά

      Χειμωνα έχω έρθει,είχε και το καρναβάλι,πέρασα πολύ καλά,είχε και χιόνι!Πολύ ωραίο φαγητό και καλός ο κόσμος

   • Bmw m5

    Και παραδες γεωργιε.

  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
  • Captain Wanted
  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

   ……

   • Αθηνά

    υπαρξιακό ερώτημα!ήσουν σαφης!

  • Spyros Spyropoulos

   Να βγει Αθηνουλα……εγω μολις γυρισα!!!

   • Αθηνά

    Κι εγω πριν μιαμισυ ωρα!

 • Mε τρένα πάνε , αλλά με βάρκα θα γυρίσουν. https://uploads.disquscdn.com/images/e677d78c33a85611e620722d13c4df8fd6949bf27ce8666cf38a1cd9eb127c1f.jpg

 • Κώστας

  So Proud to be BLOCKED !!!

  • ε; ορίστε;

   • Κώστας

    Συντροφικά μαχαιρώματα αδερφέ !!!

    Δεν ανέχομαι να με προσβάλλουν !! Μπαίνουμε μέσα για να ξεσκάμε και όχι για να σκάμε περισσότερο

    Κ Α Ν Ο Ν Α Σ !!!

    • φίλε Κώστα, δε χρειάζεται ούτε να σκας ούτε τίποτα!
     εδώ μέσα απόψεις αναφέρουμε όλοι, σ΄άλλους αρέσουν σ΄αλλους δεν αρέσουν, ομοφωνία απόλυτη ούτε θα υπάρξει ποτέ (ούτε είναι και ζητούμενο δηλαδή)
     και τίποτε περισσότερο….

     • Κώστας

      Είχε μια ευκαιρία να τον ξεμπλοκάρω και την έχασε μόλις μπαίνοντας ως επώνυμος … Δεν πειράζει ..

     • Eponymos 24

      Μην με ξεμποκάρεις ποτέ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

     • μορε Κώστα κοίτα να δεις στο ξαναλέω, πες εσύ αυτό που γουστάρεις και θεωρείς σωστό και λίγο να σε ενδιαφέρει πως θα το πάρει ο καθένας!

     • Eponymos 24

      Θα μας ζητήσει και τα ρεστα.
      Του κβλωσε να πει για το αντιβαϊρους, και την επεσαν αλλοι 10 και τα σχολια ολων οσων είχαν ΠΕΙ ΚΑΤΙ κρύφτηκαν και φταίω εγώ………

      Ερε τσα και ξύλο που θελετε μερικοι…………….

     • ε και; τι έγινε; θα του κάνεις και μήνυση εσύ για τα σχόλια του;
      ρε πας καλά;

     • Κώστας

      Αν δεν μου ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ όπου τον βλέπω θα τον μπλοκάρω !!!

     • πολύ σημασία δίνεις κι εσύ Κώστα…!

     • Κώστας

      Γενικά πολύ σημασία δίνω και εξυψώνω ανθρώπους !!!

      Ας μου φέρονταν έστω και λίγο όπως φέρομαι …

     • βρε Κώστα…εικονικός κόσμος είναι εδώ μέσα, μην περιμένεις και πολλά…γενικά το λέω αυτό!

     • Eponymos 24

      ΣΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΌ ΚΌΣΜΟ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΆΤΙ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΣΟΛΟΒΑΡΑΝΕ ΕΠΟΧΙΑΚΑ

     • και συνεχίζω….Ε ΚΑΙ;;; ‘
      Ε ΚΑΙ; Ε ΚΑΙ ;;; ;;; ΚΑΙ;;;;;;;
      ———————————-

     • Κώστας

      Κι εγώ το λέω αυτό, όταν όμως συμβαίνει σε μένα τότε τα πράγματα αλλάζουν … Τέλος πάντων ας το λήξουμε … Θα τον ξεμπλοκάρω αλλά όχι σήμερα .. Και αν μου ξαναμιλήσει έτσι θα είναι οριστικό και αμετάκλητο …

     • Eponymos 24

      ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΒΑΪΡΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕς ΜΙΑ ΟΥΡΑ 40 ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΚΡΥΨΕΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
      ΠΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ??????????????????

  • Θεσσαλονικιός

   Τι έπαθες βρε ;;;

   • Κώστας

    Δες πιο κάτω !

  • Eponymos 24

   Στα φρύδια μας, όπως στα φρύδια μας τι κάνεις εσύ με το PC σου.

 • Υπερωρίες θα κάνει ο βαρκάρης.
  Και ποιος θα τον πληρώσει ?

 • Captain Wanted

  Αυτό που λέμε άνετο ταξίδι
  http://www.trelokouneli.gr/wp-content/uploads/2017/05/706959-e3.jpg

  • τον έχουν τιμωρία δεμένα στο τιμόνι αυτόν; να κρέμεται;

   • Captain Wanted

    Δεν μπορεί να κάνει λεπτό χωρίς το αγαπημένο του <>
    Χα
    Χα
    Χα
    Χα
    Χα
    Χα
    Χα
    Χα
    Χα
    Χα
    Χα
    Χα
    Χα
    Χα

    • Spyros Spyropoulos

     Γιατι γελας καθετα και οχι οριζοντια? Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

  • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

   Ο Μίκυ Ρούρκ!

   • Captain Wanted

    Ωωωω Καλώς Τον Άρχοντα Ανατόλιο…

    • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

     Γεια σου καπετάνιο. Τι απέγινε το άλλο σάιτ;

     • Captain Wanted

      Το φτιάχνει..Κάνει εργασίες..
      Σε λίγο πάλι θα είναι στον αέρα..

 • PatmosI

  Μια διόρθωση…. τα άρματα που μεταστάθεμευσαν στα σύνορα της Πολωνίας είναι 120 μτχρσμνα που αγόρασαν. Σε καμία περίπτωση δεν είναι 2500…. Συνολικά 250 ναι.

  • Αθηνά

   Εισαι ακόμα εκεί που έγραψες στον Πάρη?

 • Captain Wanted
 • Κώστας

  Φαντάζομαι πως ο proud τον οποίο και μπλόκαρα, με όλα αυτά τα άσχετα που αναρτάτε να σας βρίζει τώρα ε ;;

  • Rogue Trooper

   Τι σου έκανε ο Γιώργος και τον απέκλεισες;

   • Κώστας

    Δες στο προηγούμενο θέμα σε παρακαλώ, μην απασχολούμε το νέο.. Εκεί θα βρεις αναρτημένα τα πάντα .

    • Rogue Trooper

     Εγώ πάντως δεν θα τον αποκλείσω.

     • Κώστας

      Δικαίωμά σου είναι να μην το κάνεις . Δεν σου έκανε τίποτα άλλωστε .

 • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

  Για τον κάπτεν, τον λάτρη του ωραίου φύλου.
  https://thechive.files.wordpress.com/2017/05/a4fd375a82e51fad252ecf17fc9085d3.jpg?quality=85&strip=info&w=600

  • Rogue Trooper

   Βασίλη θα σε κράξει ο Λάκης!

   • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

    Γιατί;

    • Rogue Trooper

     Δεν επιτρέπονται τέτοιες εικόνες στο site.

     • PatmosI

      Αυτές είναι οπτασίες…..

     • Rogue Trooper

      Και όμως δεν είναι.

      Ανάρτησα παρόμοιες φωτό πρόσφατα και δε μου βγήκε σε καλό.

     • PatmosI

      Μη μασάς….

     • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

      Αλατοπίπερο…. Αναμεσα σε τόσους πολέμους, χρειάζεται και λίγη ειρήνη…

     • Rogue Trooper

      Βάλε μια πιο σεμνή φωτογραφία αν έχεις τη καλοσύνη.

     • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

      Την σβήνω!

     • PatmosI

      ΟΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ…..

     • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

      Όποιος πρόλαβε – πρόλαβε. Έχω κρατήσει το τηλέφωνο της κοντής για εσένα!

     • Rogue Trooper

      Καλά έκανε!

     • PatmosI

      Καλά έκανε που την ανάρτησε….παραλία βρε δεν πας;;;;

     • Rogue Trooper

      Καλά έκανε που την αφαίρεσε ειδάλλως θα έτρωγε ένα γερό κράξιμο από τους συντονιστές, εξ ου κι ένας επιπλέον λόγος να μπει δυναμικά μια γυναικεία παρουσία στην ομάδα.

     • PatmosI

      Να στειλει πρώτα φωτογραφία…..γδυμνή.

     • PatmosI

      Δηλαδή με αυτές θα παλκωθούμε ειρηνικά;;;;;;;

  • PatmosI

   Για μας;;;;;… στο πηγάδι ουρήσαμε εμείς;;;;

   • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

    Είναι τρείς. Διάλεξε.

    • PatmosI

     Την κοντή!!!!…..

     • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

      Δικιά σου!

     • PatmosI

      ΑΠΣΟΓΟΣ…!!!!!

    • ετοιμόλογος πάντα!΄
     εύγε!

  • Captain Wanted

   Άρχοντα Ανατόλιε..
   Μόλις έγινα <>

   • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

    Οι ανατολικές Ινδίες σε περιμένουν.

  • A B

   Θα προτιμούσα να μην είχαν τις σημαίες.

   • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

    Ίσα, ίσα. Μπορείς να βγάλεις τα Αντιαμερικανικά σου αισθήματα.

    • τελικά αυτό που μ΄ αρέσει σε σένα είναι η απόλυτη τεκμηρίωσις!!!

     • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

      Μπορείς να σκίσεις το μαγιώ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

    • A B

     Ρε σεις συμφωνώ απόλυτα σε αυτό, αλλά δεν εννοούσα τα χρώματα της σημαίας.

     • PatmosI

      Αμ πές μας ότι είχε βάθος η σκέψη σου….

   • σωστό!
    ξενέρα!

 • Spyros Spyropoulos

  Προετοιμαζομαστε………εμεις εδω βεβαια ειμαστε ηδη ετοιμοι να ριχτουμε στην μαχη! Το μονο που φοβαμαι ειναι ο μυθος με τον βοσκο και τον λυκο……..

  • Κώστας

   Διαχρονικός μύθος και δεν αλλάζει ..

 • Captain Wanted

  Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για το Νότο,
  δύσκολες βάρδιες, κακός ύπνος και μαλάρια.
  Είναι παράξενα της Ιντιας τα φανάρια
  και δεν τα βλέπεις, καθώς λένε, με το πρώτο.

  • εύγε για την ποιότητα σου Κάπτεν!

   • Captain Wanted

    Με την εξαιρετική παρέα σου..
    Δεν θα μπορούσε η ποιότητα μου να μην είναι εξαιρετική..

   • brοukios

    ΕΚΛΕΚΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΗΜΕΡΑ…ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?

    • γεια σου φίλε εκ βορρά!

     • brοukios

      ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΕΙΔΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ?

     • καλά Μπρούκιε, νοστάλγησα λίγο «τζαρτζάρισμα» και λέω δε μπαίνω καμιά βόλτα σε κανά σάϊτ έτσι…όπου υπάρχει ενός είδους ένταση;;
      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

     • brοukios

      ΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΩ ΠΑΛΙ. ΧΑΡΗΚΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ. ΜΠΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ. ΚΑΛΟ Σ/Κ ΦΙΛΑΡΑΚΟ

     • επίσης Μπρούκιε, καλά να περνάς!

     • PatmosI

      Συζητάμε τα φλέγοντα θέματα που ανάρτησε ο Ανατόλιος….

  • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ

   Αριστούργημα!

   • Captain Wanted

    Τα Αριστουργήματα του Νίκου Καββαδία.
    Αναφέρονται σε αληθινές ναυτικές ιστορίες..

  • brοukios

   ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΒΑΓΓΟ

  • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

   Ανεπανάληπτη ερμηνεία ο άνθρωπος:

 • .

  ο αιώνας του μακιγιάζ και της ξυριστικής μηχανής κοντεύει να τελειώσει με ωδίνες

  ο κόσμος της σαρκικής ηδονής , του κοσμήματος και της μόδας θα ηττηθεί με ωδίνη

  Και εκείνος που μας εθάρρυνε να τον νικήσουμε από τώρα ,

  θα μας αρπάξει για δικούς Του , αν μείνουμε πιστοί μέχρι τέλους.
  .

 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

  Ολες οι περιοχες που φορτωνουν με σιδερικο οι ουσεοι θα γινουν καρβουνιαρικο, ενα πραμα οπως λεμε <>.

 • Captain Wanted

  Στα σκουπίδια η Eurovision όταν έχω χίλια μετρημένα διαμάντια

  https://uploads.disquscdn.com/images/b57208ed25a36109bedfe147703e7995d40c73c0507fc2797a1e9c31a2874bcf.jpg

  Ασφαλώς και θα στηθώ κι εγώ στην τηλεόραση να παρακολουθήσω τη μαλακιούλα που λέγεται φεστιβάλ τραγουδιού της Eurovision.
  Γράφω τούτες τις αράδες μετά τα… ημιτελικά, έχει και απ’ αυτά ως αξιοπρεπής διαγωνισμός, και σημειώνω εξ’ αρχής ότι δεν χρειάζεται να περιμένει κανείς τον τελικό, να δει τι σόι πράμα είναι το έργο για να το χαρακτηρίσει όπως του αξίζει.

  Δεν κατάλαβα. Δεν είμαι περιθωριακός, ένας καλόγερος, κάποιος γραφικός ασκητής, αναχωρητής. Δεν έχω κόψει ακόμα τις επαφές μου με τον κοσμάκη. Άρα, για να ξέρω που ζω, που κυκλοφορώ και από ποιόν κόσμο είμαι περιτριγυρισμένος, θα δω οπωσδήποτε την Eurovision, όπως κάθε τι που πλασάρεται στη μάζα, στον πολτό.

  Το ότι αυτά τα χάμπουργκερ τραγουδάκια της Eurovision δεν μου λένε τίποτα, ότι ποτέ δεν θα τα έβαζα στο εργαλείο να τα ακούσω, δεν σημαίνει ότι θα το παίξω Χριστόδουλος και Χομεϊνί. Να κάνω κήρυγμα, δηλαδή ότι δεν πρέπει να δείτε το σώου διότι κάνει κακό, θα σας χαλάσει το μουσικό αισθητήριο κι άλλα τέτοια σχετικά, που κυκλοφορούν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα παραμονές της Eurovision.
  Ποιός είμαι, ρε, ο Άνθιμος να σκάσω μύτη από το μιναρέ και το ρίξω στην καθοδήγηση. Μην αυτό, μη εκείνο.Που βρισκόμαστε, ρε; Ποιος είναι αυτός που θα μου πει εμένα, χωρίς να τον ρωτήσω, μην κάνεις τούτο, κάνε το άλλο.

  Για ένα πράγμα, για το τραγούδι μόνο, είμαι πάνω από τον Ευρωπαίο μετά τον πόλεμο. Τι να λέμε; Συγκλονιστικά, πολύ σπουδαία τραγούδια μου έδωσε η ελληνική μουσική και είμαι τρισευτυχισμένος γι’ αυτό.
  Υπάρχουν χίλια κομμάτια διαμάντια, ένα προς ένα μετρημένα. Αξεπέραστα. Και θα φτιαχτώ και θα τη βρω με τα σουξεδάκια μιας χρήσεως της Βίσση και της Βανδή και Φοίβος, Σάκης, Βάκης, Βούλης, Ρούλης, Ριρίκος και πάσης Ελλάδος. Άσε ρε. Άσε, ρε, αυτήν την ποίηση και ψαλμωδία των αγγέλων να την απολαμβάνει η σκαρταδούρα, ο πολτός που λέγαμε, η ανθρωπομάζα.

  Δεν πέθανε το Ωραίο. Ούτε και ποτέ θα το σκοτώσουν το Ωραίο, όση λυματολάσπη ρίξουν στην τέχνη, στη μουσική, στο σινεμά. Είναι ανίκητη η τέχνη, η αληθινή τέχνη, και μπροστά στο μεγαλείο της είναι νάνοι οι στιχουργοί, οι συνθέτες και λοιποί »δημιουργοί» σουξεμπρόκολων.

  Αδιάφορο το τραγουδάκι της Ελληνίδας, όποια τύχη έχει. Μέχρι εκεί καταντήσαμε. Να γίνουμε δότες ενθουσιασμού και αμόκ για έναν εθνικό θρίαμβο έπειτα από ψηφοφορία φούφουτων. ,,,

  Είναι δυνατόν να ασχολείσαι, όταν έχουν περάσει μέσα σου οι φωνάρες της Γαλάνη και της Τσανακλίδου, της Αλεξίου και της Αρβανιτάκη, της Μοσχολιού και της Τσαλιγοπούλου. Δεν γίνεται ποτέ αυτό. Μεγαλώσαμε με τα τραγούδια της Φαραντούρη και της Δημητριάδη και θα καταλήξουμε στην Πέγκυ Ζήνα και την Έλλη Κοκκίνου; Όχι, ρε. Ωιμέ. Άϊ σιχτιρ. Το ‘χω χεσμένο το λαικοπόπ, το πορδοέθνικ, το μπασταρδορόκ.
  http://www.sdna.gr/genikes-eidiseis/article/328047/sta-skoypidia-i-eurovision-otan-exo-xilia-metrimena-diamantia

  • PatmosI

   Η τραγουδίστρια της φωτογραφίας βγαίνει σε γδυμνή έκδοση;;;;

   • χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    • PatmosI

     Εγώ φταίω….κοίτα τι μπούτι πάει να σκάσει μύτη….αλάβαστρο…

   • Rogue Trooper

    ΔΕΝ αναρτούμε γυμνές φωτογραφίες!

    • PatmosI

     Σε γυμνό φωτογραφικό πορτραίτο υψηλής ανάλυσης εννούσα…τέχνη βρε τέχνη…

     • Rogue Trooper

      Ούτε αυτό επιτρέπεται.

     • PatmosI

      Αίσχοζ….!!!!!!

     • Hellenizer

      Οπισθοδρομικό το 5…

 • brοukios

  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ. ΜΗ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΛΑΤΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ Κ ΑΗΔΙΕΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΜΟΥ.
  ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ

  • Captain Wanted

   Ούτε στην Κατοχή να ζούσες.
   Καλησπέρα Καλέ μου φίλε.

  • Θεσσαλονικιός

   Γιατί μόνο σήμερα;;

   • PatmosI

    Γυμνάζεται…όχι σαν εμάς που κάνουμε τα 100 σε 0.5 όταν μας που για τσίπουρο…

    • Θεσσαλονικιός

     ή για τσιπούρες βεβαίως βεβαίως …

 • BLUEARROW

  Πλακώθηκαν οι μετεωρολόγοι μας για βεβιασμένες κι’άστοχες προβλέψεις ….
  Μέτεω κ παλλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια .

  • έτσι δε γίνεται συνήθως;
   Ελλάδα ρε φίλε!

  • Κώστας

   Τί είχαν πει δηλαδή ;;

   Με τη δουλειά δεν βλέπω τιβι

   • BLUEARROW

    Καλησπέρα Ρόδιε αδελφέ .
    Δώσε στον κόσμο τσιπουράκι που σου λέω .
    Ντόπιο πράμα γουστάρει ο ξένος .

    • Κώστας

     Θα μας κράξει ο proud πως μιλάμε για άσχετα θέματα !

     Εδώ έχουμε τη σούμα, η οποία μοιάζει με το τσίπουρο, αλλά διαφέρει στην απόσταξη και σε βαράει στο κεφάλι !!

 • Hellenizer

  Τι οπλισμό να βγάλουν και οι φρίτζιδες…. ποιοι θα τα χειριστούν τα μεμέτια;

 • Κώστας

  Πολύ μιλάμε βλέπω !!!

  • έπεσαν άσματα:)
   και μην ξεχνάμε απόψε έχει γιουροβίζιον!!

   • Κώστας

    Τί ώρα παίζει;;

   • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

    …και είχα μια φαγούρα σε όλο μου το σώμα,,,

    • χαχαχαχαχαχαχαχαχα την παρακολουθώ κάθε χρόνο, έθιμον γαρ!

    • Κώστας

     Bepanthol, ξηροδερμίοα θα είναι :)

     • A B

      Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

  • A B

   Τέλειωσε ο πόλεμος της βραδυάς.

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)
  • αυτό εδώ πάει για…βράδυ Σαββάτου…

   • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

    Τώρα με έστειλες… ειμαι Βασιλικιά δηλωμένη.. (Παπακων/νου)

    • χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα διαχρονικά τραγούδια…μεγαλώσαμε μ΄ αυτά…

    • Hellenizer

     Με τον κοκο και εσύ;

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      ..γιατί όχι και με αυτόν;;; Τον συμπαθώ περισσότερο από όλους τους άλλους κάφρους… Τουλάχιστον τον έχω δει να δακρύζει για την Ελλάδα…. πάντως διατηρώ επιφυλάξεις και με αυτόν, όπως με όλους… Μόνο με τον Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους μας δεν έχω επιφυλάξεις…

 • Hellenizer

 • Hellenizer

 • Assurbanibal

  Ένα χιλιόμετρο θέμα με φωτογραφίες έβαλε ο Καπουλας σήμερα…

  • Hellenizer

   Άραγε είναι υπαρκτό πρόσωπο ή …..

   • Assurbanibal

    Λες να είναι μύθος θρύλος κλπ κλπ?

    • paris georgiou

     Όλα παίζουν

    • Hellenizer

     Όχι και έτσι, απλά τα επίθετα είναι παράξενα ή καλύτερα ασυνήθιστα.

  • A B

   Ηθελα νάξερα αν το διάβασε κανείς όλο αυτό το απέραντο εμπριμέ σεντόνι.

  • paris georgiou

   Ποικιλία

   • Assurbanibal

    Λέγε Πάρη νέκρα βλέπω, τι κάνουμε?

    • paris georgiou

     Στο κουτί ήμουν

     • Assurbanibal

      Πέρασες ωρα’ια?

     • paris georgiou

      Είχα μια κοσμια συζήτηση με κάποιον Μιχάλη

     • Assurbanibal

      Κατάλαβα, το ευχαριστήθηκε η ψυχή σου πάλι…

     • paris georgiou

      Κολλάει ο ντισκας δεν ανεβάσει γρήγορα τα σχόλια αλλά ο παπακος είναι δύναμη

 • παίδες καληνύχτα!

 • F-35αρης

  Φίλε αρθρογράφε μην τα γράφεις έτσι απότομα γιατί θα πάθει τίποτα από την πολύ χαρά το αμερικάνικο πτηνό!

  • Κώστας

   Από κόρακας θα γίνει παγώνι !!! Αετός πάντως δεν θα γίνει, θέλει αναβάθμιση …

   • A B

    Τι παγώνι; από κλωσόπουλο πουλακίδα.

  • A B

   Κατά φωνή και γάιδαρος.

 • Americanos

  Η παντοδύναμη Αμερικάνικη υπερδύναμη είναι έτοιμη να φέρει την δημοκρατία και την ελευθερία καθώς και ελπίδα σε κάθε αδικημένο στο πλανήτη.Για άλλη μια φορά θα φέρει την δικαιοσύνη εκεί που δεν μπορεί κανείς άλλος.
  God bless America.Land of the free.Home of the brave

  • paris georgiou

   Καλώς τον

  • Κώστας

   WORLD F*CK AMERICA !!!

 • BLUEARROW

  Άρχισε η EUROVISION άρχισαν τα όργανα ………….
  Πρώτο μήνυμα »celebrate diversity »…………
  Oi eurofuns με αλαλαγμούς δονούν την ατμόσφαιρα ….
  Ζήτω που καήκαμε .

 • Αθηνά
 • Milky

  «Στην Γερμανία, οι ΗΠΑ άνοιξαν τις αποθήκες οπλισμού μακράς διάρκειας στο Dülmen»

  Δεν είναι ακριβώς ετσι. Δεν άνοιξαν κάποιες αποθήκες αλλά εκεί δημιούργησαν νέες. Στο Dülmen οι Αμερικανοί αξιοποίησαν μη ανενεργές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούσαν παλαιότερα στρατιωτικές δυνάμεις της Μ.Βρετανίας και εκεί δημιούργησαν ένα νέο διαμετακομιστικό κέντρο με σκοπό – όπως λένε οι Αμερικανοί – την εξυπηρέτηση των δυνάμεών τους αλλά και των ΝΑΤΟικών δυνάμεων και τον εφοδιασμό τους με στρατιωτικά οχήματα και ερπυστριοφόρα. Όπως υποστηρίζουν οι Αμερικανοί, δεν θα προωθούνται προς το παρόν όπλα και σφαίρες από το συγκεκριμένο σημείο.
  Φυσικά, αυτό γίνεται διότι πλέον νοιώθουν απειλή από τη Ρωσία.