Οι Γερμανοί όπου φύγει-φύγει από το Ιντσιρλίκ και πάνε Κύπρο;

Δημοσίευση: 19 Μαΐου 2017, 7:33 μμ

Και η βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Κύπρο είναι μια από τις υποψηφιότητες για τη μεταφορά των μαχητικών Tornado της γερμανικής Αεροπορίας που σταθμεύουν στο Ιντσιρλίκ της Τουρκίας, μετά από την οργή που προκάλεσε στη γερμανική κυβέρνηση μια νέα απαγόρευση επίσκεψης στους περίπου 250 Γερμανούς στρατιώτες οι οποίοι σταθμεύουν στη βάση, από Γερμανούς κοινοβουλευτικούς.

Σύμφωνα με την υπουργό Άμυνας της Γερμανίας, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, υπάρχουν υπό συζήτηση οχτώ συνολικά εναλλακτικές λύσεις που εξετάζονται, πέραν όμως της Ιορδανίας και της Κύπρου, δεν έχει διαρρεύσει άλλο ενδεχόμενο. Ήδη ομάδα ειδικών του γερμανικού υπουργείου Άμυνας επιθεωρεί περιηγούμενο τις εναλλακτικές λύσεις, ώστε να αξιολογηθούν τα θετικά και τα αρνητικά, ώστε στο τέλος να ληφθεί η τελική απόφαση.

  • Andreas Gavrielides

    Να κοπιάσετε όλοι στο φιλόξενο νησί της αφροδίτης της θεάς που αναδύθηκε από τους αφρούς της θάλασσας της Πάφου, και της πρώτης εκκλησίας στο κόσμο της εκκλησίας του Αγιου Βαρνάβα. Να απολαύσετε τον ήλιο, την αμμουδιά, το βουνό και τη θάλασσα. Δεν θα σας υπερχρεώσουμε, μόνο για εκείνο το κουρεματάκι, θα τα βρούμε.

    • που τους προσκαλείς; στ΄ αμπελοχώραφα σου; σιγά μην τα βρουν ποτέ για το χρέος εν τω μεταξύ, ο λύκος δεν την αλλάζει την τρίχα αν δεν την ξέρεις την παροιμία! σιγά μην αλλάξουν οι γερμανοί…

  • Αθηνά

    Μακριά από την Κύπρο!Είναι οι Ρώσοι εκει κι επιπλεόν δεν θα την κάνετε στοχο!