Εμφύτευση τσιπ: Με αυτές τις 12 κινήσεις θα κάνουν όλους τους ανθρώπους να το δεχτούν! (βίντεο)

Δημοσίευση: 12 Μαΐου 2017, 11:07 πμ | Ανανέωση: Μάιος 12, 2017 στις 11:08 πμ

Είμαστε η τελευταία γενιά που έχουμε φωνή και ελεύθερη βούληση και που μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της ιστορίας.

Σήμερα όλοι συνδέονται παντού – τα ‘έξυπνα τηλέφωνα’ (smart phones) θα γίνουν τα εργαλεία της Έξυπνης Παγκόσμιας Τάξης, θέτοντας τέρμα στα μετρητά, στα κλειδιά, στις άδειες οδήγησης, κλπ.

Ο σκοπός τους είναι επίσης να χρησιμοποιούνται καθημερινά ως ταυτότητα στη νέα «αξιόπιστη» διαδικτυακή κοινότητα.


Τότε το τηλέφωνο ή το chip που συνδέεται με την ID του χρήστη του τηλεφώνου, γίνεται ένα αντικείμενο πολύ πολύτιμο για να χαθεί και το μόνο ασφαλές μέρος πλέον, είναι κάτω από το δέρμα…

Όπως δείχνει το βίντεο, σε όλο τον κόσμο το χρήμα έχει καταργηθεί και οι άνθρωποι «χαρούμενοι και απελευθερωμένοι» πληρώνουν πλέον, με τα κινητά τους, ακόμα και στη λαϊκή. «Ποιο είναι το επόμενο βήμα;», ρωτάει στο τέλος, ο αφηγητής του βίντεο. «Μείνετε συνδεδεμένοι γιατί μόλις τώρα αρχίσαμε…».

Το πράγμα πάει κάπως έτσι :

1. Δημιουργήστε ένα κλίμα φόβου.

2. Κάντε τους όλους να είναι online.

3. Κάντε ώστε και ο κάθε φτωχός να έχει πάνω του ένα κινητό τηλέφωνο.

4. Κάντε όλοι να μιλούν για RFID και βιομετρικά στοιχεία: το πρώτο στάδιο για την αποδοχή κάποιου πράγματος είναι η προσδοκία του.

5. Βάλτε chip σε τόσα περισσότερα πράγματα και ανθρώπους μπορείτε (τηλέφωνα, κατοικίδια ζώα, ρούχα, κλπ.) ώστε να φαίνεται ότι είναι κάτι «φυσιολογικό».

6. Προωθείστε ένα σύστημα παγκόσμιας ταυτότητας, αλλά κάντε το σιγά σιγά.

7. Προωθήστε εμφυτεύματα για την υγεία και την ασφάλεια, ώστε να πιστεύουν όλοι ότι είναι κάτι καλό.

8. Κάντε έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους για τα πάντα, ειδικά ως μέσο πληρωμής και ως απόδειξη ταυτότητας.

9. Πώς ξέρουμε ότι είσαι εσύ στα αλήθεια; Τα βιομετρικά σας στοιχεία παρακαλώ!

10. Κυβερνο-επίθεση! Επανάσταση! Σας παρακαλούμε, προστατεύστε μας!

11. Η οικονομία καταρρέει… το μετρητό χρήμα έχει φύγει και όλες οι πληρωμές γίνονται πλέον ψηφιακά.

12. Τα τηλέφωνα χάνονται και κλέβονται. Τα βιομετρικά στοιχεία πλαστογραφούνται. Το να κουβαλάς ένα κινητό τηλέφωνο είναι μεγάλος μπελάς – και τα Verichips είναι απλά η πιο εύκολη λύση…

 • Spyros Spyropoulos

  Ετσι και γινει κι’αυτο……τετελεσται!

 • Kostas

  Και φυσικά η ταυτοποίηση του συστήματος θα είναι με 3 εξάρια. Τα είδε στην Αποκάληψη ο Ιωάννης σχεδόν 2000 χρόνια πριν. Τα λέγανε οι Γέροντες και οι Άγιοι σε διάφορες δεκαετίες. Και έρχεται η ώρα δυστυχώς. Η λύση είναι η ενημέρωση. Η γνώση είναι δύναμη, είναι αντίσταση. Και φυσικά η προσευχή στον ένα και μοναδικό Τριαδικό Θεό και την Παναγία μας.

 • Η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου δεν αλλάζει και τον σώζει! Τώρα όποιος καθίσει και δεχτεί να τον μαρκάρουν σα…ζωντανό ε, τι να πω; Είναι άξιος της μοίρας του…

 • Pepla

  Να πάνε να πνιγούν ! Τι είμαστε κατσίκια να μας μαρκάρουν ; Αν γίνει κι αυτό, ευκαιρία να πάμε στα κορφοβούνια να ζήσουμε ελεύθεροι και αμαρκάριστοι !
  Άντε συγχίστηκα πάλι, ας βάλω ένα τραγουδάκι ! : The Rolling Stones – Sympathy For The Devil : https://www.youtube.com/watch?v=vBecM3CQVD8

 • DenshaOtoko

  Όπως δείχνει το βίντεο, σε όλο τον κόσμο το χρήμα έχει καταργηθεί και οι άνθρωποι «χαρούμενοι και απελευθερωμένοι» πληρώνουν πλέον, με τα κινητά τους, ακόμα και στη λαϊκή. ………………………..

  Σε ποιο κόσμο ζείτε και ανεβάζεται ανοησίες ,,,, δεν αμφιβάλω το ότι στο μέλλον μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει , αλλά δεν έχει γίνει….βάλατε ένα promotion video και το κάνατε πραγματικότητα…. η ευθύνη του δημοσιογραφου που βάζει ψευδές ειδήσεις είναι μεγάλη ΗΟΑΧ…..πουθενα στο video δεν αναφερεται σε αυτα που εσεις γραφεται. Η τεχνολογια NFC στο τηλεφωνο υπαρχει τουλαχιστον εδω και δεκα χρονια στην Ιαπωνια και αρκετος κοσμος εχει βαλει τα στοιχεια της πιτωτικης. Η καρτα σας περιεχει ουτος η αλλος τα στοιχεια του κατοχου, αντι να την κανεις swipe υποστιριζει και ασυρματη εποικινωνια για ευκολια…πολυ τρομολαγνια εχει πεσει και απλα πεζεται το παιχνιδι του πανικου που αυτοι θελουν να περασουν…