Δραματικές εξελίξεις: Οι ΗΠΑ αποστέλλουν επίλεκτα στρατεύματα και μια μοίρα ελικοπτέρων «UH-60 Black Hawk» στο Κοσσυφοπέδιο – Ποτέ θα ξεκινήσουν οι συγκρούσεις (βίντεο, εικόνες)

Δημοσίευση: 19 Μαΐου 2017, 6:38 μμ | Ανανέωση: Μάιος 19, 2017 στις 9:39 μμ

Εκτάκτως οι Ηνωμένες Πολιτείες ενισχύουν τις δυνάμεις τους στο Κοσσυφοπέδιο καθώς υπάρχουν τρομαχτικές απειλές από την πλευρά των Αλβανών προς τους Σέρβους με το Βελιγράδι να απαντά σε πολεμικό τόνο. Ετσι παρά την προς το παρών εξεύρεση λύσης στο χάος της ακυβερνησίας στα Σκόπια, οι Αμερικανοί βλέπουν μπροστά δύσκολες και ραγδαίες εξελίξεις στα Βαλκάνια.

Ετσι σε ένα μήνα αναμένεται να αφιχθούν επιπλέον 130 επίλεκτους στρατιώτες στο Κοσσυφοπέδιο για την υποστήριξη της KFOR και του ΝΑΤΟ στον αγώνα για την ειρήνη και τη σταθερότητα ενώ θα σταλούν και ιατρικές δυνάμεις της Εθνοφρουράς από την Οκλαχόμα.

Όπως ανέφεραν σερβικά ΜΜΕ, πρόκειται για  μέλη των αμερικανικών ειδικών μονάδων του πρώτου τάγματος στην βάση Tupelo υπεύθυνου για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης με έδρα το Φορτ Χουντ του Τέξας.


Σε  στρατιωτική  βάση Tupelo  οι Αμερικανοί στρατιώτες μετακινηθήκαν κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου και όπως αναφέρθηκε από σερβικά μέσα ενημέρωσης, εκεί θα μάθουν τα στοιχειώδη σερβικά και αλβανικά και  θα  ενημερωθούν γενικά για τα Βαλκάνια.

Όταν αφιχθούν στο Κοσσυφοπέδιο θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο της δυνάμεως  KFOR σε μοίρα  ελικοπτέρων «UH 60 Black Hawk » για 10 μήνες.

Ο πρώτος κίνδυνος «ακούει» στο όνομα «Μεγάλη Αλβανία».

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι η εφαρμογή του σχεδίου της δημιουργίας της «Μεγάλης Αλβανίας» θα ξεκινήσει αμέσως μετά τις εκλογές στο Κόσοβο της 11ης Ιουνίου όταν και θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο ενοποίησης των Αλβανικών εδαφών.

Ο Ramush Haradinaj τον οποίο δεν εξέδωσε η Γαλλία στη Σερβία αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα στη νέα κυβέρνηση. Είναι ο ηγέτης της «Συμμαχίας για το μέλλον του Κοσόβου».

Ο τελευταίος είναι αυτός που έχει εξαπολύσει τα τελευταία 24ωρα πολεμικές απειλές εις βάρος της Σερβίας.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν επικράτηση των ακραίων εθνικιστών του κινήματος “Self-determination” το οποίο ανοιχτά υποστηρίζει την διενέργεια δημοψηφίσματος προς ενοποίηση του Κοσόβου με την Αλβανία.

Η Izvestia αναφέρει ότι η απειλή της «Μεγάλης Αλβανίας» ήταν εκ των σημαντικότερων θεμάτων προς συζήτηση κατα την συνάντηση του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν και του Σέρβου ομόλογού του Aleksandar Vucic στο Πεκίνο.

«Η πτώση της κυβέρνησης του Isa Mustafa μπορεί να εξηγηθεί μόνο με ένα τρόπο και αυτός είναι ότι οι Αμερικανοί πιέζουν τους Αλβανούς κοσοβάρους να επιταχύνουν την εφαρμογή της δημιουργίας της Μεγάλης Αλβανίας. Η επιστροφή του εγκληματία πολέμου Ramush Haradinaj στην πολιτική σημαίνει επιθετικά σχέδια των Αλβανών του Κοσόβου ως προς τα Σκόπια και την Σερβία» είπε στην “Izvestia” ο διευθυντής του Balkan Center for International Cooperation, Viktor Kolbanovski.

Ακόμα και ο πολτικός αναλυτής σε θέματα ασφάλειας, ο Σέρβος Dragan Stanojevic επίσης βλέπει κάποιον συσχετισμό με την απελευθέρωση του Ramush Haradinaj και τις πρώιμες εκλογές στο Kosovo.

«Ο Haradinaj είναι ένας εγκληματίας πολέμου και ο υποστηρικτής της ιδέας της Μεγάλης Αλβανίας. Τοποθετώντας αυτούς τους τύπους στην πολιτική ηγεσία είναι στην ουσία ανακοίνωση της έναρξης ενός πολέμου. Άλλωστε ήδη ο επικεφαλής της αλβανικής κοινότητας στην κοιλάδα του Πρέσεβο (στην Σερβία) ήδη έχει ανακοινώσει ότι αυτές οι περιοχές θα ενωθούν με τις αρχές του Κοσόβου» είπε ο Stanojevic.

Από την πλευρά του, ο Σέρβος αναλυτής Ντούσαν Γιάνιτς πιστεύει ότι η κίνηση αυτή  είναι περισσότερο ένα πολιτικό μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες .

«Με τον τρόπο αυτό, οι Αμερικανοί στέλνουν σαφώς  το μήνυμα ότι οι Τουρκία και ο τοπικοί πολιτικοί και μερικοί εξωγενείς παράγοντες με ιδεο-θρησκευτικές ιδεοληψίες (Τουρκία με την κατασκευή Τζαμιών και η αποστολή Ιμάμηδων) δεν πρέπει να συμμετέχουν στα τεκταινόμενα στην περιοχή καθοιονδήποτε τρόπο», τόνισε ο ίδιος.

Οι εκτιμήσεις τους είναι ότι αυτή η περιοχή έχει ξεμείνει  ως επί το πλείστον σε Τούρκους και Ευρωπαίους. Οι Ευρωπαίοι αγνοούν και είναι παγερά αδιάφοροι για την περιοχή ενώ οι νέο-οθωμανοί του Ερντογάν «δουλεύουν» εργολαβικά εδώ και μεγάλο διάστημα για να ξανά επιστρέψουν σε μια περιοχή που ανήκε πριν  χρόνια στην οθωμανική αυτοκρατορία.

Επίσης, θεωρούν ότι τα Βαλκάνια είναι σε άμεσο κίνδυνο από την ακραία  ισλαμική τρομοκρατία, η οποία έχει σχέσεις  με τους νέο-Οθωμανούς Τούρκους.

«Αυτό σημαίνει ότι αυτό το μέρος της Ευρώπης, έχει μείνει με τα ανεπίλυτα ζητήματα του Κοσσυφοπεδίου και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, αλλά οι ΗΠΑ  θα προσπαθήσουν να μειώσουν απότομα την επιρροή της Τουρκίας στην περιοχή»,  δηλώνει ο Γιάνιτς σύμφωνα με πληροφορίες δικές του.

Τα σερβικά ΜΜΕ έχουν μια παρόμοια άποψη όπως και πολλοί πολιτικοί  αναλυτές στο Κοσσυφοπέδιο.

Ο Αλβανός αναλυτής Imer Mushkolaj βλέπει την άφιξη των στρατευμάτων των ΗΠΑ ως μία για την αντιμετώπιση της πολιτικής κατάστασης στην περιοχή λόγω της απειλής της ισλαμικής τρομοκρατίας.

«Οι εντάσεις είναι επίσης παρούσες στην ΠΓΔΜ, την Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο και για το λόγο αυτό οι ΗΠΑ αποστέλλουν επιπρόσθετες δυνάμεις στην περιοχή. Το Κοσσυφοπέδιο είναι αμερικανική «επένδυση» και σίγουρα οι ΗΠΑ δεν θα του επιτρέψουν να κινηθεί  σε  ανεπιθύμητη κατεύθυνση. Επιπλέον, η τρομοκρατία απειλεί όλη την Ευρώπη και αυτό είναι μια άλλη μορφή ασφάλειας», δήλωσε ο Mushkolaj .

Η Τουρκία όμως αποδεικνύεται ότι έχει θέσει σε πλήρη εφαρμογή ένα σχέδιο που υπήρχε στα συρτάρια του τουρκικού γενικού επιτελείου εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τώρα εφαρμόζεται απαρέγκλιτα  με εντολή Ερντογάν  και αφορά  τα Βαλκάνια.

Μέσα σε αυτό αμφισβητείται ξεκάθαρα η κυριαρχία αριθμού ελληνικών νησιών και βραχονησίδων, η δυτική Θράκη, η Νότια Βουλγαρία , περιοχές στα Βαλκάνια,  και γενικά αναφέρεται στην «επιστροφή» των Τούρκων στην περιοχή  μέσω της μουσουλμανικής θρησκείας .

Είναι το νέο-οθωμανικό σχέδιο Ερντογάν για «άλωση» των Βαλκανίων μέσω της μουσουλμανικής θρησκείας το οποίο εντόπισαν οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών οι οποίες κατανόησαν το «παιχνίδι» Ερντογάν στην περιοχή.

Το σχέδιο υλοποιείται μυστικά με πιστό χρονοδιάγραμμα εδώ και δύο-τρία χρόνια με άμεσο στόχο όλους τους μουσουλμάνους που υπάρχουν και διαβιούν σε όλες τις χώρες της βαλκανικής χερσονήσου.   Μέσω αυτών  θα επιχειρηθεί  η επιστροφή των Τούρκων στα μέρη μας.

Μάλιστα σε επίσκεψη του στην Βοσνία,  ο  Τούρκος αναπληρωτής πρωθυπουργός είχε τονίσει  την ιδιαίτερη αίσθηση της τουρκικής θρησκευτικής επίδρασης στα Βαλκάνια, υπογραμμίζοντας ότι το οθωμανικό κράτος είχε στα Βαλκάνια μια έντονη παρουσία  550 χρόνων από τα συνολικά 600 χρόνια της διοίκησής του.

Ο Καϊνάκ είπε ακόμη ότι «τα Βαλκάνια επί οθωμανικής αυτοκρατορίας αποτελούσαν παράδειγμα προς μίμηση  για όλον τον σημερινό  κόσμο».

«Η αυτοκρατορία του Οσμάν που κατείχε τρεις ηπείρους και κυριάρχησε για 600 χρόνια, είχε συμπεριλάβει ανθρώπους όλων των εθνών, των φυλών, γλωσσών και θρησκειών, καμία χώρα δεν είχε ιμπεριαλιστικές ή αποικιοκρατικές επιδιώξεις , καθώς  καμία χώρα δεν διέπραξε γενοκτονία», δήλωσε ο Καϊνάκ .

Προφανώς όμως επειδή όλες αυτές τις «εργασίες» τις είχαν αναλάβει εργολαβικά οι Οθωμανοί Τούρκοι .

Οι δηλώσεις ενός Τούρκου πολιτικού περί ειρηνικής συνύπαρξης των λαών της βαλκανικής επί οθωμανικής αυτοκρατορίας αποτελούν όνειδος για την ανθρωπότητα ειδικά στην αιματοβαμμένη ιστορία των Βαλκανίων και η απάντηση και η πρόθεση των ΗΠΑ είναι μια κίνηση προς τον ορθό δρόμο.

 • Dsnkara

  1oς

  • Rogue Trooper

   Καλώς τον, μας το έριξαν από νωρίς στις νουθεσίες τα άπληστα λαμόγια.

  • Γιώργος fs.

   Άξιος!!

 • Rogue Trooper

  Μας εκβιάζουν ωμά και απροκάλυπτα για τα ενεργειακά και τις σχέσεις μας με Ρωσία-Κίνα!

  Οι μάσκες έπεσαν με τις παρεμβάσεις του μαϊντανού ανθύπατου και του κιπάτου αρχισατανιστή της Chappaqua που κατηγορούν τον Αλέξη Τσίπρα για κρυφό φλερτ με τον εχθρό.

  • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

   ΕΛΕΙΨΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΖΕΦΡΥ ΠΙΑΤ…

   • Rogue Trooper

    Το είδα και θέλω να δώσω συγχωροχάρτι στο φίλο μου τον Λάκη για το μεταξύ μας καυγά.

    • Assurbanibal

     Με τον Λαζόπουλο μάλωσες?

     • Rogue Trooper

      Με το Λαλάκη τον Τσιγκούνη τσακώθηκα αγαπητέ.

     • Assurbanibal

      Ο Λαλάκης σε μπάναρε? Δεν το πιστεύω…

     • δεν τον εχω μπαναρει ποτε.
      σχολιο του εχω σβησει, βεβαιως.

     • Assurbanibal

      Αφού έχει μπεί με νέο λογαριασμό.

     • καθε εβδομαδα σβηνει τον λογαριασμο του και φτιαχνει νεο.

     • Rogue Trooper

      Καλώς τον τσιγκούνη!

      Μου έδωσες την ευκαιρία να κάνω συστάσεις στον FS και άλλους χρήστες.

     • Rogue Trooper

      Μου έσβησε κάποιο σχόλιο για ευνόητους λόγους.

      Ουδέποτε του κρατώ κακία.

     • Assurbanibal

      Εμένα μου σβήνει τα σχόλια με τα γυναικεία στήθη…

     • έγκλημα αυτό!

     • Rogue Trooper

      Κι εμένα τα μικρά και μεγάλα μωράκια!

  • Alexander the Greatest

   Κατ’αρχήν οι σχέσεις μας με τη Ρωσία είναι πλέον τέτοιες που δεν επιδέχονται εκβιασμό. Τι να εκβιάσεις σε μια ανύπαρκτη σχέση; Με την Κίνα, σχεδόν τα ίδια. Αν εξαιρέσεις κάποιες συναλλαγές σε πορτοκάλια, λάδι, κρασί, και αυτές στο 1% των εισαγωγών τους.
   Ο μαϊντανός ανθύπατος και ο αρχισατανιστής,ποιοί είναι;;

  • Γιάννης ωραίος το νέο σου άβαταρ!
   καλά σχόλια!!!

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…

  • Rogue Trooper

   ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ;

   Θέλουμε να πάψουν οι ερπετοσιωνιστές της Δύσης να μας εκβιάζουν με μνημόνια και την απειλή των πυρηνικών!

   • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

    Που χαθηκες βρε Γιαννη;

    • Rogue Trooper

     Είχα κάποια παρεξήγηση με τον Λάκη τον Τσιγκούνη.

     Μόλις τώρα έκανα μια σύσταση στον FS και το ίδιο σκοπεύω να κάνω στον Disq και τη Ροδόπη.

     • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

      Γιαννη οταν εγω δεν θελω να ανταλλαξω σχολια με καποιον τον μπαναρω πολυ απλα.Ιτς σο σιμπλυ.

     • Rogue Trooper

      Εγώ πάντως δεν αποκλείω τους συντονιστές που κάνουν καλά τη δουλειά τους, καθαρές κουβέντες μεταξύ μας.

     • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

      Μηπως δεν καταλαβες; Εγω τον κανω μπλοκινγκ οχι ο αντμιν ,ετσι;

     • Rogue Trooper

      Μπορείς να μπλοκάρεις τους απλούς σχολιαστές αλλά όχι τους συντονιστές.

     • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

      Α τοτε εχασα επεισοδια που λεει ο συναδελφος μου ο Ασσουρ.

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  4ος !!!
  Τηγανοκεφαλοι ετοιμαστητε για διαλυση ………..

  • Rogue Trooper

   Γιαννάρα αυτά που συνέβησαν το περασμένο 3ήμερο δεν είναι τυχαία γεγονότα!

   • Γιώργος fs.

    Καλώς τον Γιάννη με το ωραίο avatar!

    • Rogue Trooper

     Επίσης.

   • Ελληνας Ορθοδοξος

    Ετσι αδερφε, τιποτα δεν ειναι τυχαιο ….

  • Γιώργος fs.

   Εύγε Γιαννηηηηηηηηηηηηήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!

   • Rogue Trooper

    Γιωργάρα βρήκα τον μπελά μου με τον Λάκη τις προάλλες.

    Μη βάζεις άλλα μωρά την άλλη φορά γιατί θα δυσφημιστεί το site.

    • Γιώργος fs.

     Εντάξει φίλε !!

     • Rogue Trooper

      Στο λέω από τώρα γιατί ο Λάκης μου έσβησε κάποιες φωτογραφίες που είχα αναρτήσει ειδικά για σένα.

     • Γιώργος fs.

      Δεν πειράζει Γιάννη!!

     • Rogue Trooper

      Καλύτερα να μη βάζουμε τέτοιες φωτογραφίες για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

   • έτσι!

  • θα τους πάρουμε αμπάριζα μόνο με τα τηγάνια!
   χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

  • LuckyLuke

   Πισωωω τηγανοκεφαλοι γοριλες !!! χαχαχαχα

 • κάτσε να σας βάλω και την απαραίτητη μουσική υπόκρουση για να έχομε καλύτερο αποτέλεσμα και στα σχόλια!!!

  • Γιώργος fs.

   Χρόνε …δώσε!!

 • Dsnkara

  Ο καινακ δεν ρωτησε τους λαους των βαλκανιων …

 • ταξιδευτής

  ΑΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΑΑΑΑΑ
  να παει η ΜΥΚ να σφαξει τους αλβανους…να μας φερει τις αλβανιδες για υπηρετικο προσωπικο
  μπας κ σταματησουν οι δικες μας να γκρινιαζουν
  …αυτο κ αν ειναι σχεδιο !!!!

 • Assurbanibal

  Έχουμε γκαβατζώσει ήδη 1028 σφαίρες και πάμε γι΄άλλα…

  • ταξιδευτής

   μπα…ουτε τις γκομενες του σπαλιαρα δεν καθαριζουν

  • μην είναι τζούφιες απο την υγρασία;

 • LuckyLuke
  • τι είναι αυτό; μίγκ;

   • ταξιδευτής

    γαιδαρος

    • Assurbanibal

     χαχαχαχαχαχαχ

   • Doctor

    Και Κινεζικο μαλιστα

   • LuckyLuke

    Kινεζιααα ,αντιγραφη απο μιγκ-17 χοχοχο

    • χαχαχαχαχαχαχα για το μουσείο!

     • LuckyLuke
     • α ρε τι καθόμασταν τόσα χρόνια κι ανεχόμασταν ρε φίλε, έπρεπε το 1990 να είχαμε μπεί μέσα και να ΄χαμε προσαρτήσει τη Βόρεια Ήπειρο, κανείς δεν θα είχε την παραμικρή αντίρρηση τότε απ΄τους Αλβανούς, ειλικρινά ούτε που θα τους ένοιαζε…ας όψονται οι πολιτικοί προδότες!!!!!

     • LuckyLuke

      Δεν θα τους χαλαγε ουτε αυτους , ετσι και αλλιως ακομη και σημερα παρολη την καταστροφη ο μεγαλυτερος
      επενδυτης ειμαστε εμεις για τα αλμπανα…

     • ετσι ακριβώς, τους δικούς μας ανθέλληνες μόνο πείραζε!

     • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

      Δεν ειναι Ελληνες για να ειναι προδοτες. Εβραιοι ειναι και τα εβραικα συμφεροντα προωθουν.

     • αυτοί ήσαν πάντα! έτσι…

     • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

      Μετα τον Καποδιστρια ναι ,παντα.

     • LuckyLuke

      Τα εχουμε ξαναπει αδελφε , οι κοτζαμπασηδες αλλαξαν αφεντικο και απο τους Οθωμανους δουλευουν για
      τους βαρβαρους δυτικους μετα το 1832 ..

     • ΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

      Ντα φρατε μπουνε ντι μινατσα.Τσε φατσε?

     • LuckyLuke

      Μπινε φρατε , δουλεια στον υπολογιστη και διαλειμα στο 5απο :))

     • μία και μοναδική κατάρα του έθνους μας : ο πολιτικός κοτζαμπασισμός των θρασιμιών που κατέχουν την πολιτική εξουσία εδώ και δυο αιώνες τώρα στην Ελλάδα!!!!

     • Dsnkara

      Να πάρουμε να το βάλουμε μπιμπελό στην αυλη μας .

 • Assurbanibal

  Ποιός είναι ο Λάκης και τι επεισόδια έχω χάσει?

  • Rogue Trooper

   Λαλάκης ο Τσιγκούνης

 • Ίυγξ Δρυς

  δεν είναι τυχαίο που πέταξαν όλα τα «σκουπίδια»στην Ελληνική χερσόνησο…

 • Ταξίαρχος

  ΕΚΤΑΚΤΟ : ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

  • Assurbanibal

   τίποτα σε λινκ έχουμε?

   • Ταξίαρχος

    Πέντε τραυματίες οπαδοί των «ερυθρολεύκων» εκ των οποίων ο ένας έχει μαχαιρωθεί στο πόδι

    • Assurbanibal

     Τι λες τώρα? Τόλμησαν οι κwλότουρκοι και πείραξαν τα γαυράκια μας?

  • Ίυγξ Δρυς

   μην με φουντώνεις μεσημεριάτικα ορέ!!!

  • Γιώργος fs.

   Να μηδενιστει η Φενερ!!

  • Rogue Trooper

   Με εντολή του καθεστώτος Κάσνερ έγιναν τα επεισόδια σε βάρος των «γαύρων».

   Εκτός από τα ενεργειακά εμπλέκουν και τον κόσμο των σπορ κι από πάνω!!!!

   • Ίυγξ Δρυς

    έχεις όλα τα προσόντα που απαιτούνται για να γίνεις ο νέος Στηβ Λάλας….

    • Γιώργος fs.

     Ο Γιάννης είναι δύναμη!

   • LuckyLuke

    Α ρ έ σ ε ι ς !

   • Γιώργος fs.

    Χαααρπ στους Τούρκους τωρααααααααα!!

  • nikos(1)

   τα σφάζουνε στο …γόνατο!! …..βάζελοι ..θάναι!

  • Dsnkara

   Δεν υπαρχει θεμα … το ξηλο για τους Ολυμπιακους ειναι αναζωογονητικο.

   • nikos(1)

    το …τίμιο …κσύλο …που λένε!!

 • Ταξίαρχος

 • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

  Ρε παίδες μπορεί να μου κάποιος αυτή η διακεκομμένη γραμμή στο χάρτη τι ορίζει ;

  • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

   να μου πει

  • Ίυγξ Δρυς

   την μεγάλη μπανανία

  • τη μα λα κία που δέρνει στο κεφάλι τους Αλβανούς…..τα όρια της «μεγαλης αλβανία»!

  • nikos(1)

   τα σύνορα της …μεγκάλης Αλμπανίας!!
   αν βάλεις και τον 25ο παράλληλο!! βλέπεις το Γκερμανικό σχέδιο!

   • Ίυγξ Δρυς

    αλμπανανίας

   • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    Η μεγάλη αλβανία είναι με το κίτρινο χρώματα. Η γραμμή που λέω εγώ είναι στο πορτοκαλί

    • nikos(1)

     το κίτρινο είναι όπου υπάρχουν αλμπανοί ! η διακεκομένη …το ….ποθούμενον!

    • Ίυγξ Δρυς

     το ριγέ δείχνει «υποτίθεται» που έχει αλβανικό πληθυσμό

     • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

      Έχεις δίκιο. Είμαι από κινητό και δεν φαίνονταν οι επεξηγήσεις πριν μεγαλώσω τον χάρτη

 • SPARTIATIS301
 • Μαλλον οι Αλβανια θα περιοριστει στο μεγεθος των Τιρανων.

  • nikos(1)

   και …περίχωρα!

  • Γιώργος fs.

   Αμήν!

  • Rogue Trooper

   εκτός αν αλλάξουν γνώμη ο 36χρονος Τομ Ρεντλ και η κουστωδία του!

 • Rogue Trooper

  Ωμός εκβιασμός Μπρζεζίνσκι για τα ενεργειακά και το κρυφό φλερτ του Αλ. Τσίπρα με Ρωσία-Κίνα: «Από τη μια αποδέχεστε το 4ο υπερμνημόνιο που σας επιβάλλουμε και από την άλλη μας δουλεύετε ψιλό γαζί;»

  https://uploads.disquscdn.com/images/32857320361841759f011f5557748576667bd15233961d4cfa5ffe7796a2f2cc.jpg

  • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

   Έχεις τον μλάκα ικανό για κρυφό φλέρτ με Ρωσσία ρε Γιάννη ; Μέχρι και στο ραντεβού καθυστερημένος ήταν

   • Rogue Trooper

    Μάλλον αδιάβαστος μου ήρθες.

    Για ρίξε μια ματιά στη σελίδα 25 της ΕΦΣΥΝ και θα καταλάβεις για πού το πάνε τα άπληστα λαμόγια.

    • ΚΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

     Τι είναι η ΕΦΣΥΝ ;

     • Rogue Trooper

      Εφημερίδα των Συντακτών

 • Dsnkara
 • ΕΜΕΤΟΣ !! Μιλάει μια (ούτε που κοίταξα να δω ποια είναι) τώρα στην εκπομπή της…Μενεγάκη στον άλφα και αναλύει την κατάσταση και λέει επί λέξη «να το πάρουμε απόφαση πως πρέπει να μας δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης οι αγορές » και πως «τέρμα οι ανέσεις»!!! Πετάς την τηλεόραση κατευθείαν; Πόσο βούρλα σ΄αυτόν τον κόσμο, πόσος εμετός πια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

  • Γιάννης ο Sniper

   Πλύση εγκεφάλου στις κυράτσες και τα παπούδια που βλέπουν πρωϊνάδικα.
   Άντε, να δούμε και οικονομικές αναλύσεις και στο survivor.

 • Ίυγξ Δρυς

 • Γιάννης ο Sniper

  130 στρατιώτες έστειλε ο Τραμπ; Όσος όλος ο αλβανικός στρατός δηλαδή.

 • toxotis323

  To all Anglo Saxons,the Turks are full of shit, do not trust them, are for themselves only, believe me,these are barbarians down in their hearts, hate any being of being different, that is why force all to be like them, in other words Mongolians, look back in 1974 on Cyprus, they committed so many atrocities,and now all is wonderful!!!!
  They were digging alive the Greek-Cypriots that had captured, no respect for life and the Intl Laws!