Κοινωνία

Nέο τριπλό χτύπημα στο Γέρακα από τη σπείρα των χρηματοκιβωτίων

Τριπλό ήταν τα ξημερώματα της Τετάρτης το νέο χτύπημα που αποδίδεται σε μια από τις τέσσερις σπείρες των χρηματοκιβωτίων που δρουν σε Αττική και Βοιωτία.

Αρχικός τους στόχος ήταν λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα μια διαφημιστική εταιρεία τα γραφεία της οποία βρίσκονται στη συμβολή των οδών Κομοτηνής και Ημαθίας.

Αφού παραβίασαν παράθυρο στο ισόγειο οι έξι άνδρες μπήκαν στα γραφεία της εταιρείας, χωρίς να έχει διακριβωθεί τι ακριβώς πήραν, και στη συνέχεια με βαριοπούλες στα χέρια γκρέμισαν τη μεσοτοιχεία μπαίνοντας με τον τρόπο αυτό στα γραφεία μιας εταιρείας γραφικής ύλης από όπου άρπαξαν ένα χρηματοκιβώτιο.

Η δράση τους, όμως, δεν σταμάτησε εκεί αφού στη συνέχεια διέρρηξαν τα γραφεία και άλλης μιας διαφημιστικής εταιρείας που στεγάζεται στο ίδιο κτήριο.

Στη συνέχεια οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τους έξι ληστές με ένα Toyota Corola που είχαν κλέψει πριν από τέσσερις ημέρες από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί βρήκαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο καμμένο στο Μενίδι και μέσα σε αυτό δύο χρηματοκιβώτια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...