Εθνικά θέματα

Ψυχολογικά προβλήματα στην Αλβανίδα υπουργό Άμυνας προκάλεσε ο Καμμένος

Όταν ο γελωτοποιός των Βαλκανίων, πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, έκανε προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας, μιλώντας για «τσάμηδες» και απειλώντας να γκρεμίσει ελληνικά σπίτια στη Χειμάρρα, ο Πάνος Καμένος φόρεσε μια στρατιωτική στολή και επισκέφτηκε τα φυλάκια στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Τότε οι Αλβανοί τα «χρειάστηκαν» για τα καλά κι αυτό δεν είναι αυθαίρετο συμπέρασμα, προκύπτει από τα όσα δήλωσε η Αλβανίδα υπουργός Άμυνας, Μίμι Κοντέλι, πριν μερικές ημέρες σε αλβανικό Μέσο.

Όπως αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο, η Μίμη Κοντέλι, αποκάλυψε για πρώτη φορά τι συζήτησε με τον Πάνο Καμμένο όταν τον συνάντησε σε μια εξοπλιστική έκθεση.Πληροφορίες tribune.gr

«Συναντήθηκα με τον υπουργό Πάνο Καμμένο τον Φεβρουάριο, τον ρώτησα εάν τότε ήταν ήρεμος, σχετικά με το περιστατικό. Κατάλαβε την ερώτησή μου και είπε απλά «είμαι ήρεμος», είπε η Κοντέλι.

Προφανώς και είχε μεγάλη «αγωνία» η Μίμη εάν ο Πάνος Καμμένος είναι ήρεμος, λες κι εάν η Ελλάδα ήθελε να βομβαρδίσει την Αλβανία θα το έκανε επειδή είχε… νεύρα.

Ό,τι να ‘ναι με τα ψυχολογικά των Αλβανών, που πρώτα παριστάνουν τους… «γενναίους» και ύστερα έχουν «αγωνία» εάν νευρίασε ο Καμμένος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...