Κοινωνία

Φρίκη! Σαδίστρια γιαγιά βασάνιζε την τετράχρονη εγγονή της ντυμένη... μάγισσα (βίντεο)


Σε τρις ισόβια καταδικάστηκε μια 51χρονη γυναίκα από την  Οκλαχόμα των ΗΠΑ, η οποία επί σειρά ετών κακοποιούσε και βασάνιζε σωματικά και ψυχικά την εγγονή της, ντυμένη... μάγισσα.

Η Geneva S. Robinson άκουσε ανέκφραστη τον δικαστή την Πέμπτη να της ανακοινώνει τη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή για τις πέντε κατηγορίες παιδικής κακοποίησης στις οποίες δήλωσε ένοχη. Στο πλευρό της στεκόταν ο 33χρονος σύντροφός της, Joshua Granger, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 ετών για τη συμμετοχή του στην κακοποίηση του εφτάχρονου σήμερα κοριτσιού.

Κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά βίντεο από το κινητό της κατηγορουμένης, το οποίο κατέγραφε τα βασανιστήρια του μικρού κοριτσιού το 2014, όταν εκείνη ήταν μόλις 4 ετών.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η Robinson ντυνόταν συχνά ως «μάγισσα Νέλντα», ενώ ο Granger μασκαρευόταν σε έναν τρομακτικό δαίμονα, ονόματι «Κούγκρο». Το ζευγάρι χτυπούσε σε καθημερινή βάση το κοριτσάκι και του έλεγε ότι ζούσαν τέρατα στη σοφίτα του σπιτιού, τα οποία θα τη σκότωναν.

Στο βίντεο που παρουσιάστηκε στην δικαστική αίθουσα, εμφανίζεται μια φιγούρα (η Ρόμπινσον) ντυμένη στα μαύρα, η οποία φορά μια περούκα, μια μάσκα και τα χέρια της είναι βαμμένα πράσινα. «Η γιαγιά σε έχει σιχαθεί, πήγαινε στη μάγισσα», ακούγεται ο Granger να λέει στο έντρομο κοριτσάκι.

Η μικρούλα ικετεύει και υπόσχεται ότι από εδώ και στο εξής θα είναι φρόνιμη. «Το υπόσχομαι, το υπόσχομαι», ακούγεται να λέει, προτού η «Νέλντα» της απαντήσει με τσιριχτή φωνή «Λες ψέματα κοριτσάκι».

Στη συνέχεια του σοκαριστικού βίντεο, το κοριτσάκι συνεχίζει να εκλιπαρεί να το λυπηθούν, ενώ η γιαγιά του ζητάει ένα μαχαίρι και ένα πηρούνι για να την κόψει κομμάτια και να τη φάει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...