Κόσμος

Τουρκία: Έγινε σήριαλ το αποτυχημένο πραξικόπημα! (εικόνες & βίντεο)


Μπορεί το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία να έχει γίνει η αφορμή για πογκρόμ διώξεων και φυλακίσεων δημοσιογράφων, εκπαιδευτικών και πολλών άλλων κρατικών λειτουργών, αφού ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να εκδιώξει από την κρατική μηχανή όσους έχουν σχέση με τον πρώην ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, που τον θεωρεί «ιθύνοντα νου» του πραξικοπήματος, αλλά κάποιοι ετοιμάζονται να το κάνουν σήριαλ!

Όπως δήλωσαν στον τουρκικό Τύπο, ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής των επιτυχημένων στην Τουρκία και στον αραβικό κόσμο σήριαλ: «Valley of the Wolves: Iraq» (Κοιλάδα των λύκων: Ιράκ) και «Valley of the Wolves: Palestine» (Κοιλάδα των λύκων: Παλαιστίνη), μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα που γίνονται τώρα στην Αττάλεια για την νέα σειρά «Valley of Wolves: Homeland» (Κοιλάδα των λύκων: Πατρίδα), στα τουρκικά: «Kurtlar Vadisi Vatan», η οποία θα έχει θέμα το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου στην γειτονική χώρα.

Ο διάσημος στην Τουρκία ηθοποιός Νεκατί Σασμάζ, ο οποίος είχε γίνει γνωστός και για την σχέση του με την συνάδελφό του Νουρ Φετάογλου, που υποδυόταν την πρώτη σύζυγο του σουλτάνου στο σήριαλ «Σουλεϊμάν, ο μεγαλοπρεπής», δήλωσε ότι η νέα σειρά θα επικεντρωθεί «στην πατρίδα και στα προβλήματα που πέρασε η χώρα πριν λίγο καιρό».

Η σειρά «Η Κοιλάδα των λύκων» έχει μεγάλη τηλεθέαση, όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και στα αραβικά κράτη όπου προβάλλεται, αφού τα τουρκικά σήριαλ αποτελούν ένα επιτυχημένο εξαγώγιμο προϊόν για τους γείτονές μας.

Μάλιστα, ο Νεκατί Σασμάζ, βασικός πρωταγωνιστής σε αυτά τα σήριαλ, που ενσαρκώνει τον χαρακτήρα του Μουράτ Αλεμντάρ, δήλωσε ότι οι Άραβες βλέπουν στην σειρά έναν ήρωα της Ανατολής και όχι έναν Τούρκο και υποστήριξε ότι σε αυτό οφείλεται η μεγάλη επιτυχία της σειράς. Στις χώρες του Αραβικού κόσμου πολλοί γονείς βαπτίζουν τα παιδιά τους «Μουράτ» από τον ομώνυμο ήρωα της σειράς!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...