Εθνικά θέματα

«Σ’ αγαπάμε. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ»: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον κυβερνήτη του μοιραίου Χιούι (εικόνες & βίντεο)


Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη συνοικία Αβέρωφ της Λάρισας, παρουσία μεταξύ άλλων του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλη Κόκκαλη, της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

«Σ' αγαπάμε, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ» ήταν τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του άτυχου στρατιωτικού, όπως αναφέρει το onlarissa.gr.

«Το παιδί μου ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικός πιλότος με μετεκπαίδευση» δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του κυβερνήτη του ελικοπτέρου που έχασε χθες την ζωή του.

«Δυστυχώς η ζωή είναι σκληρή. Εύχομαι να έχει καλό παράδεισο στις τάξεις των αγγέλων» δήλωσε συγγενής του. Αποδίδοντας τιμές, ελικόπτερα πετούσαν στον ουρανό της Λάρισας την ώρα της εξοδίου ακολουθίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ