Αρχείο

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την δολοφονία της 6χρονης Στέλλας –Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Η ιατροδικαστική εξέταση στο άψυχο κορμί του 6χρονου κοριτσιού ολοκληρώθηκε με τα ευρήματα να επιβεβαιώνουν τους αρχικούς ισχυρισμούς.

Ο θάνατος του κοριτσιού επήλθε από ασφυξία και συγκεκριμένα από απόφραξη των ανώτατων αεροφόρων οδών, δηλαδή τη μύτη και το στόμα.

Όπως ενημέρωσε ο ιατροδικαστής, πέρασαν 2 λεπτά μέχρι να χάσει τη ζωή της η 6χρονη, από τον ίδιο της τον πατέρα, στον οποίο ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr., ο παιδοκτόνος, με απόλυτη ψυχραιμία, θέλοντας να εξαφανίσει τα ίχνη του παιδιού, έβαλε το άψυχο σώμα του σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και με τα πόδια πήγε και το πέταξε στον κάδο.

Επίσης σκηνοθέτησε και την κλοπή των χρυσαφικών από το σπίτι, τα οποία ακόμα δεν έχουν βρεθεί.

Την Τρίτη η απολογία του 61χρονου - Υπέβαλε αίτημα να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Την Τρίτη θα απολογηθεί ο 61χρονος αστυνομικός, ενώ σύμφωνα με τον συνήγορό του Βασίλη Φασσέα ο κατηγορούμενος υπέβαλε αίτημα να εξεταστεί από ψυχίατρο καθώς όπως ισχυρίζεται έχει αυτοκτονικές τάσεις και επί σειρά ετών λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος αναμένεται να επικαλεστεί, ενώπιον του ανακριτή, μειωμένο καταλογισμό λόγω της φαρμακευτικής αγωγής την οποία λαμβάνει εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται πάντως πως ο θάνατος της μικρής ήταν ατύχημα καθώς την έσφιξε με δύναμη στο στήθος του γιατί διαμαρτυρόταν και δεν ήθελε να κάνει μπάνιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στη σακούλα σκουπιδιών που βρέθηκε το άψυχο κορμάκι της 6χρονης εντοπίστηκε και μια κόκκινη κουβέρτα.

Η αποκάλυψη της δολοφονίας

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο Γιάννης Εικοσπεντάκης εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Βαρβάρας για να δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης του και διάρρηξη στο σπίτι του. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση υπέβαλαν σε πολύωρη ανάκριση τον πατέρα της 6χρονης και πρώην συνάδελφός τους, καθώς διαπίστωσαν πως έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις, ενώ και οι ισχυρισμοί του για τη διάρρηξη δεν ευσταθούσαν.

Ύστερα από 12 ώρες ανάκρισης ο πρώην αστυνομικός «έσπασε» και ομολόγησε την ανατριχιαστική του πράξη. «Φταίει η κακιά στιγμή. Ήταν ένα ατύχημα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Λίγα λεπτά μετά την ομολογία του, μάλιστα, υπέδειξε στους αστυνομικούς και τον κάδο απορριμμάτων μέσα στον οποίο είχε πετάξει το άψυχο κορμάκι της. Το σώμα της μικρής εντοπίστηκε μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών στον κάδο που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Αιόλου σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το διαμέρισμα της οικογένειας Εικοσπεντάκη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...