Κοινωνία

Σκηνές από το «κύκνειο άσμα» του Στάθη Ψάλτη στην ταινία του «Ν. Καζαντζάκη» - Χειροκροτήματα από τους οπερατέρ (βίντεο)

Για το τεράστιο υποκριτικό ταλέντο του Στάθη Ψάλτη μίλησε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, ο οποίος σκηνοθέτησε τον ηθοποιό στην τελευταία του ταινία «Νίκος Καζαντζάκης» που θα βγει στους κινηματογράφους το προσεχές φθινόπωρο.

Μάλιστα έδωσε στην ΕΡΤ κατ' αποκλειστικότητα πλάνα από αυτή την ταινία στην οποία ο Ψάλτης εμφανίζεται ως μοναχός.

«Ο Στάθης Ψάλτης είχε τεράστιο υποκριτικό ταλέντο και έναν βαθύ ανώτερο ψυχισμό και οι συνθήκες στον κινηματογράφο δεν ήταν αυτές που θα αναδείκνυαν αυτό το ταλέντο σε όλη του την ολότητα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σμαραγδής.

Τη στιγμή που μιλούσε ο σκηνοθέτης, έπαιζαν κάποια αποκλειστικά πλάνα από την ταινία και τα γυρίσματα με τον Στάθη Ψάλτη. Σε κάποιο σημείο στα πλάνα από τα γυρίσματα φαίνεται το συνεργείο να χειροκροτεί τον γνωστό ηθοποιό με τον Γιάννη Σμαραγδή να λέει «Ακούτε το συνεργείο που χειροκροτεί; Μόλις έχουμε τελειώσει την πρόβα και το συνεργείο ασυνήθιστο άρχισε να σκηνοθετεί για την απόδοση της ερμηνείας».

https://www.youtube.com/watch?v=jfIQEisXplI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...