Μέση Ανατολή

Ραγδαία κλιμάκωση των σχέσεων Ρωσίας-Ισραήλ με αντίποινα: Η Ανατολική Ιερουσαλήμ θα είναι η πρωτεύουσα του Παλαιστινιακού κράτους τόνισε ο Β.Πούτιν!

H Μόσχα η οποία εκτιμά ότι πίσω από όλα, (σε σχέση με την επίθεση με χημικά) κρύβονται κυρίως οι Ισραηλινοί έκανε κίνηση ματ με την οποία βάζει «φωτιά» σε όλη την Μέση Ανατολή.  

Η Ρωσία, ανακοίνωσε ότι η απόφαση του Ισραήλ με την συνδρομή των ΗΠΑ για ανακήρυξη της πόλης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Εβραϊκού κράτους  δεν πρόκειται να γίνει  δεκτή διότι  η Ανατολική Ιερουσαλήμ θα  είναι η πρωτεύουσα ενός μελλοντικού παλαιστινιακού κράτους.

Σε γραπτή ανακοίνωση το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών, υπενθύμισε την ισραηλινο-παλαιστινιακή διαδικασία και τα συμφωνηθέντα επ’ αυτού του θέματος την οποία έχουν εγκρίνει και τα Ηνωμένα Έθνη,  η Ρωσία θα συνεχίσει να  την τηρεί απαρεγκλίτως .

Η Μόσχα σύμφωνα με αυτές τις αρχές, ΘΕΩΡΕΙ ότι η Ανατολική Ιερουσαλήμ πρέπει να είναι η πρωτεύουσα ενός μελλοντικού παλαιστινιακού κράτους και σημειώνει:

«Σε αυτό το πλαίσιο, η Δυτική Ιερουσαλήμ πρέπει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται να την αναγνωρίσουμε ως πρωτεύουσα του Ισραήλ».

Ρώσοι αξιωματούχοι στην  Μόσχα έχουν τεράστια  δυσφορία κατά του Ισραήλ για την στάση τους έναντι των Παλαιστινίων ενώ  η κατάσταση επιδεινώνεται συνεχώς .

Επειδή όλα όμως έχουν την αιτία τους, ο πρόεδρος Β. Πούτιν, όπως έγινε γνωστό, πήρε τηλέφωνο τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μ. Νετανιάχου και τον «στόλισε κανονικά» διότι ο ίδιος φέρεται να κατηγόρησε  χωρίς αποδείξεις τον Άσαντ  ότι ευθύνεται για την φερόμενη επίθεση με χημικά σύμφωνα με ανακοινωθέν του Κρεμλίνου.

Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu, ο Πούτιν έκρινε ως «απαράδεκτη» ( είπαν και χειρότερες εκφράσεις) την φερόμενη  απόδοση «αστοιχείωτων  κατηγοριών κατά οποιουδήποτε πριν να πραγματοποιηθεί μια διεθνής έρευνα αμερόληπτη  και ενδελεχής», αναφέρει το ανακοινωθέν.

Μέσα σε αυτήν την τεράστια αναμπουμπούλα ο μόνος που χαίρεται είναι ο " Λύκος " και συγκεκριμένα ο "γκρίζος Λύκος "με το όνομα Ρ.Ερντογάν ο οποίος διαβλέπει μοιρασιά εδαφών και θα προστρέξει να υφαρπάξει και αυτός το μερίδιο του , τόσο στην Συρία όσο και στο Ιράκ.

Αλλά ο Βλαδίμηρος θα " κόψει τα χέρια" αυτή την φορά  μια και καλή .  

Η ουσία όμως είναι ότι έχουμε εντός του συριακού εδάφους Ρώσους, Ισραηλινούς, Ιρανούς, Αμερικανούς και Τούρκους να «μαλώνουν» ενώ οι Κινέζοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι καθ’΄οδόν. Εάν αυτό δεν είναι το προοίμιο του Τρίτου  παγκόσμιου πολέμου τότε ποιο είναι ;

https://youtu.be/7YK8LNZw14k?t=1

https://youtu.be/LfG2KPgsFl8?t=1

 

 

https://youtu.be/ZI_88ChjQtU?t=1

https://youtu.be/9AUlDFt4m30?t=1

 

https://youtu.be/QzLQJibcSos?t=7

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ