Ελληνοτουρκικά

Προκλητικές, ανθελληνικές δηλώσεις του υιού Ερντογάν: «Όταν ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα...»


Κορυφώνονται στην τελευταία στροφή πριν από το δημοψήφισμα οι ανθελληνικές κορώνες στην Τουρκία με τη σκυτάλη να παίρνει ο γιος του Προέδρου της χώρας, Μπιλάλ Ερντογάν.

Ο γιος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιστράτευσε την άλωση της Κωνσταντινούπολης, αλλά και την καταστροφή της Σμύρνης. «Όταν ρίξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα, όταν τα παιδιά αυτής της ωραίας πατρίδας έριξαν στη θάλασσα τους Έλληνες, οι Έλληνες ήταν στην πραγματικότητα η «λαβίδα» των ιμπεριαλιστών εκείνης της εποχής», είπε χαρακτηριστικά ο προκλητικός Μπιλάλ Ερντογάν.

«Και αυτό το έθνος αγωνιζόμενο δίπλα-δίπλα και χέρι με χέρι νίκησε τους Έλληνες», συμπλήρωσε ο Μπιλάλ Ερντογάν, ο οποίος παρομοίασε τον πατέρα του με τον Τούρκο στρατιώτη, Ουλουμπατλί Χασάν, που κάρφωσε τη σημαία της Τουρκίας στα τείχη της Κωνσταντινούπολης αμέσως μετά την άλωση της.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπιλάλ Ερντογάν είχε κατηγορηθεί πρόσφατα ότι έκανε εμπόριο πετρελαίου με τους τζιχαντιστές με την υπόθεση αυτή να απασχολεί ακόμη και τους Αμερικανούς.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...