Εκκλησία

Πριν από την νέα συνάντηση με τον Πάπα στην Μητρόπολη του οικουμενισμού ο Βαρθολομαίος

Λίγες μέρες πριν από τη νέα συνάντησή του με τον Πάπα ο Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέπτεται την Μητρόπολη του Οικουμενισμού, το Ορθόδοξο Κέντρο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Σαμπεζύ της Γενεύης.

Συγκεκριμένα στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Η Α. Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης, συνοδευόμενος υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου, του Πανοσιολ. Διακόνου κ. Ιωακείμ, Υπογραμματέως της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, και του Εντιμ. κ. Μαρίου Ταρίνα, υπαλλήλου των Πατριαρχείων, ανεχώρησε την μεσημβρίαν της Πέμπτης, 20ης Απριλίου, εις Ελβετίαν, ίνα προστή των εορτασμών επί τη συμπληρώσει 50ετίας του εν Chambésy Γενεύης Ορθοδόξου Κέντρου του Οικουμενικού Πατριαρχείου και 20ετίας του εν αυτώ λειτουργούντος Ινστιτούτου Μεταπτυχιακών Σπουδών Ορθοδόξου Θεολογίας. Εκείθεν, θα μεταβή εις Κάιρον, ένθα θα συμμετάσχη εις διεθνές Συνέδριον διά την ειρήνην.
Ο Παναγιώτατος προεπέμφθη εν τω αεροδρομίω υπό του Επιτρόπου Αυτού Σεβ. Μητροπολίτου Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στεφάνου και θα επιστρέψη εις την Πόλιν το Σάββατον, 29ην Απριλίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...