Οπλικά συστήματα

Περισσότερες από 1.600 ώρες πτήσης είχε ο άτυχος χειριστής του UH-1H - Τι λέει ο εκπαιδευτής του (εικόνες)

Η πτώση του UH-1H της Αεροπορίας Στρατού και ο θάνατος των στελεχών της έχει βυθίσει σε θλίψη ολόκληρο το πανελλήνιο αλλά και συγκεκριμένα την οικογένεια και τους φίλους των άτυχων επιβαινόντων.

Οι στενοί συγγενείς του άτυχου κυβερνήτη του μοιραίου «Χιούι» που έχασε τη ζωή του από τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου στην περιοχή της Ελασσόνας δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι πρόκειται για τον δικό τους άνθρωπο.

Ο ταγματάρχης (χειριστής του ελικοπτέρου) Δημοσθένης Γούλας ήταν ένας από τέσσερις νεκρούς που θρηνούν σήμερα οι ένοπλες δυνάμεις. Είχε στο ενεργητικό του 1600 ώρες πτήσης, καταγόταν από το Ανθηρό Αργιθέας και ήταν παντρεμένος με παιδιά.

Μάλιστα ο εκπαιδευτής του θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook αναρτώντας μία σειρά φωτογραφιών από επιχειρησιακές δραστηριότητες του άτυχου κυβερνήτη αλλά και ένα συγκινητικό κείμενο.

«Φίλοι μου η καρδιά μου σήμερα στάζει αίμα, δεν μπορώ να το χωνέψω, φαρμακώθηκα. Σήμερα έχασα έναν από τους καλύτερους μαθητές μου τον Δήμο Γούλα. Ο Δήμος ήταν ένας άριστος χειριστής, αποφοίτησε από την ΣΑΣ την 22 Φεβ 2002, 1ος στην σειρά του, ήταν ένας τέλειος οικογενειάρχης ένας άριστος Αξκος. Στην οικογένειά του στην οικογένεια του Κώστα Χαζτή και στην οικογένεια της Αεροπορίας Στρατού τα θερμά συλλυπητήρια μου. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ». (φωτογραφίες από την εκπαίδευσή του).

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...