Πολιτική

Ο Μ.Μπαλαούρας που τσέπωσε το επίδομα των χαμηλοσυνταξιούχων χαρακτηρίζει κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου το Άγιο Φως και στηρίζει την Ένωση Αθέων - Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που «τσέπωσε» το εφάπαξ βοήθημα που δόθηκε από την κυβέρνηση στους χαμηλοσυνταξιούχους παραμονές των Χριστουγέννων και έκανε τον... Κινέζο όταν αυτό αποκαλύφθηκε τώρα τα βάζει με το Άγιο Φώς για να υπερασπιστεί την Ένωση Αθέων.

Πόσο άλλος ξεπεσμός για έναν κυβερνητικό βουλευτή, αλλά και για το κόμμα του, τον ΣΥΡΙΖΑ που άλλοτε του φταίνε τα θρησκευτικά και άλλοτε η ιστορία. Οι ιδεοληψίες έχουν και τα όρια τους, αλλά οι βουλευτές, όπως ο κ. Μπαλαούρας δεν έχουν πλέον ούτε ιερό ούτε όσιο.

Ο Μάκης Μπαλαούρας, βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση της Ένωσης Αθέων για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα και έκανε λόγο για ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου σημειώνοντας επίσης ότι είναι απαράδεκτο να το ενισχύουμε.

«Είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλαούρας θέτοντας και την παράμετρο του κόστους, όπως έχει κάνει με ερώτηση του τον Μάιο του 2015 όταν μαζί με άλλους βουλευτές είχε κάνει λόγο για «οπισθοδρομικό έθιμο».

Σε ερώτηση μάλιστα αν έχει την ίδια άποψη μετά την απάντηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το 2015 που σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει ότι το κόστος το καλύπτουν ιδιώτες, ο κ. Μπαλαούρας απάντησε: «Πάντα την έχω. Έκανα την ερώτηση και δεν ξέρω τι θα γίνει».

Ευθύς ο κ. Μπαλαούρας θέτει θέμα κόστους για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα χωρίς ίχνος ευαισθησίας όταν προ ημερών αποκαλύφθηκε πώς ο ίδιος έβαλε στην τσέπη του 300 ευρώ από το εφάπαξ βοήθημα που έδωσε η κυβέρνηση τους ως στήριξη στους χαμηλοσυνταξιούχους. Το πήρε ο ίδιος ως συνταξιούχους τραπεζικός υπάλληλος και απ' ότι φαίνεται και πολλοί άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο.

Το θράσος του λοιπόν ξεπερνάει κάθε όριο. Αγγίζει αυτό του Νίκου Φίλη ο οποίος ως υπουργός Παιδείας με την ίδια ευκολία μιλούσε για κατάργηση των θρησκευτικών στα σχολεία και έκανε επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την ίδια στιγμή πήγαινε στην Εκκλησία για να ψάλει. Υποκρισία, εμπαιγμός και κοροϊδία του ελληνικού λαού χωρίς όρια.

Ας ασχοληθεί ο κ. Μπαλαούρας με τα μέτρα που θέλει να «φορέσει» η κυβέρνηση του στον ελληνικό λαό μέσα από διαπραγματεύσεις παρωδία και ας αφήσει το κόστος του Αγίου Φωτός.

https://www.youtube.com/watch?v=0FLLED_JWBM

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ