Κόσμος

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα μετατρέψει σε τεράστιο νεκροταφείο τη Ν.Κορέα: Εκατοντάδες άντρες των ειδικών δυνάμεων οπλισμένοι με χημικά αέρια εισέρχονται από 84 μυστικές σήραγγες στα σύνορα με το Νότο - Σχέδιο απαγωγής δυτικών και Αμερικανών τουριστών!



Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )

Αποκαλύφθηκε από έγκυρες πηγές νέο τρομερό σχέδιο του Βορειοκορεάτη προέδρου  Κιμ Γιονγκ Ουν, με το οποίο θα συλλαμβάνονταν από ειδικά εκπαιδευμένους άνδρες εκατοντάδες όμηροι από την Νότια Κορέα εφόσον  οι ΗΠΑ έκαναν πράξη τις απειλές τους για επίθεση στην χώρα αυτή.

Δείτε εδώ σε 3D απεικόνιση το πυρηνικό δίκτυο της Β.Κορέας.

https://twitter.com/TimFarnsworth/status/854034794526781441

Την ίδια στιγμή αμερικανικές δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν συνεχώς την ανάπτυξη και νέων οπλικών πυραυλικών συστημάτων σε διάφορα σημεία στο έδαφος σε ένα σχέδιο «διασποράς» τους σε περίπτωση επίθεσης.

Υπενθυμίζουμε ότι ισχυρότατη  αμερικανική ναυτική αρμάδα είναι ήδη κοντά στις ακτές της Βόρειας Κορέας και προετοιμάζεται για πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον της χώρας και στυγνού καθεστώτος .

Η κρίσιμη πληροφορία όμως είναι ότι η  Βόρεια Κορέα εκπαιδεύει μυστικά ειδικές δυνάμεις  για να απαγάγει πολίτες από την δύση που βρίσκονται στην Νότια Κορέα και να τους κρατήσει όμηρους σε περίπτωση οποιασδήποτε σύγκρουσης.

Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες επιτεθούν στην Βόρεια Κορέα, αλεξιπτωτιστές  εξοπλισμένοι με θανάσιμα αέρια  νεύρων θα «γλιστρήσουν» πέρα ​​από τα νοτιοκορεατικά σημεία ελέγχου στα σύνορα για να πάρουν ομήρους  διπλωμάτες, τουρίστες και ξένους επιχειρηματίες.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη, ο Ung-gil Lee, ο οποίος διέφυγε στην Νότια Κορέα μετά από έξι χρόνια υπηρεσίας σε μία από αυτές τις βορειοκορεατικές μυστικές μονάδες, δήλωσε:

«Η καλύτερη περίπτωση [για την παλιά του μονάδα] είναι αν θα πάρουν ξένους ομήρους από την  Νότια Κορέα. Εάν οι ΗΠΑ επιτεθούν στη Βόρεια Κορέα, οι ειδικές δυνάμεις της χώρας θα απαγάγουν τους Δυτικούς από τη Νότια Κορέα και θα τους κρατήσουν ομήρους», κατέληξε ο ίδιος.

«Αλλά στην συνέχεια θα τους σκοτώσουν όλους διότι αυτό συμβαδίζει με την δολοφονικού τύπου ιδεολογία του καθεστώτος», ανέφερε ο ίδιος.

Η Βόρεια Κορέα έχει μακρά ιστορία στην απαγωγή αλλοδαπών. Στη δεκαετία του '70, ο κορυφαίος κινηματογραφιστής της Νότιας Κορέας Choi Eun-hee και ο πρώην σκηνοθέτης Shin Sang-ok κρατήθηκαν ως όμηροι  για να κάνουν ταινίες για το βάναυσο ολοκληρωτικό καθεστώς έως ότου ξεφύγουν επτά χρόνια αργότερα.

Η επιστολή για την αποκάλυψη προετοιμασίας Βορειοκορεατικών τρομοκρατικών μονάδων την Κυριακή ήρθε εν μέσω αποκαλύψεων  αύξησης της έντασης ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ φέρεται να δεσμεύτηκε να «φροντίσει» το ζήτημα μετά την επίθεση εκτόξευσης πυραύλων στη Συρία για τη χρήση χημικών όπλων.

Ο ίδιος  απέστειλε στην περιοχή μια ναυτική ομάδα μάχης, συμπεριλαμβανομένου ενός αεροπλανοφόρου και ομάδας πυρηνοκίνητων υποβρυχίων. Ο Kim Jong Un,  ανταποκρίθηκε προειδοποιώντας ότι είναι έτοιμος να αντιδράσει σε κάθε τρόπο πόλεμου που επιθυμούν οι ΗΠΑ.

Ο πληροφοριοδότης ονομάζεται Ung-gil Lee και είχε διαφύγει στην  Νότια Κορέα μετά από έξι χρόνια υπηρεσίας στο 11ο Σώμα καταδρομών( Storm), στο οποίο πριν ξεκινήσει την βασική εκπαίδευση υποβλήθηκε για ένα χρόνο σε ισχυρή  πλύση εγκεφάλου για την  κατάλληλη "κατάρτιση" του.

https://youtu.be/YVFC3l4ZRK0?t=88

Ο Lee, αναφέρει ότι  οι πρώην σύντροφοί του έχουν εκπαιδευτεί για να πραγματοποιήσουν τέλειες επιθέσεις που θα φαίνονται ως τρομοκρατικές .

Ο 37χρονος, ο οποίος τώρα εργάζεται ως οικονομικός σύμβουλος στη Σεούλ μετά την αυτομόληση του  από το καταπιεστικό καθεστώς το 2006, προειδοποιεί ότι εάν επιτεθούν οι ΗΠΑ, ο  Kim Jong Un θα απαντήσει πολύ διαφορετικά από τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ Ασάντ:

«Θα πολεμήσει και να χρησιμοποιήσει απίστευτα  μέτρα. Εκτός αν ο Τραμπ σκέφτεται ότι μπορεί να τον ξεφορτωθεί, παρόλα αυτά δεν πρέπει να επιτεθεί".

Ο στρατός της Βόρειας Κορέας πιστεύεται ότι διαθέτει  200.000 άνδρες και γυναίκες έχοντας τις μεγαλύτερες σε αριθμό  ειδικές δυνάμεις του κόσμου, με 140.000 άνδρες στο πεζικό  και 60.000 κομάντος συμπεριλαμβανομένου του   11ου σώματος του Lee.

ΟΙ Βορειοκορεάτες κομάντος είναι διάσημοι για την πάρα πολύ σκληρή εκπαίδευση που υφίστανται και η οποία περιλαμβάνει αγώνες πυγμαχίας πριν από το δείπνο κάθε βράδυ, ξερίζωμα  δέντρων και κολύμπι σε παγωμένες θάλασσες .

Αυτές οι μονάδες ελίτ εκπαιδεύονται να διεισδύσουν στη Νότια Κορέα με αλεξίπτωτα , μέσω της θάλασσας και μέσω ενός δικτύου σηράγγων που κατασκευάζουν  καταδικασμένοι για αδικήματα εργάτες.

Η ομάδα του ίδιου του πληροφοριοδότη εκπαιδεύτηκε επίσης να απομνημονεύει λεπτομέρειες σχετικά με τα συστήματα κινητής τηλεφωνίας και τα μέλη της είναι οπλισμένα με αέρια που προσβάλουν το ανθρώπινο νευρικό σύστημα  μαζί με συμβατικά όπλα.

Ο Lee ανέφερε  ότι ήταν μέρος μονάδας  100 ατόμων που είχε επιλεχθεί  για επιδρομές στο Νότο με σκοπό να καταστρέψει τις υποδομές, να γκρεμίσει γέφυρες και  δρόμους,  λιμάνια και να απαγάγει τους ξένους.

«Θα γλιστρούσαμε στην κυριολεξία  στο Νότο, θα αλλάζαμε τα ρούχα μας, θα φτάναμε σε περιοχές όπου υπήρχαν  πολλοί ξένοι και θα συλλαμβάναμε μερικούς από αυτούς. Απομνημονεύσαμε τοποθεσίες, αριθμούς τηλεφώνων και πινακίδες αυτοκινήτων μεγάλων πρεσβειών», τόνισε ο ίδιος.

Η ομάδα του διδάχθηκε επίσης να απομνημονεύσει λεπτομέρειες σχετικά με τα συστήματα κινητής τηλεφωνίας και ήταν οπλισμένη με χημικά όπλα μαζί με συμβατικά όπλα.

«Θα είχα μαζί μου βρωμιούχο νεοστιγμίνη και κυανιούχο κάλιο. Εκείνοι που θα εκτίθενται σε αυτά τα συστατικά θα  πέθαιναν  από καρδιακές προσβολές», κατέληξε ο ίδιος.

Επίσης αξιόπιστες δορυφορικές εικόνες σήμαναν συναγερμό για  τα «αόρατα μυστικά όπλα» του Kim Jong-un που πρέπει να φοβάται  ο Ν.Τραμπ.

Ειδικοί τονίζουν ότι οι εικόνες που έχουν ληφθεί πάνω από αγροτικές περιοχές της Βόρειας Κορέας και δείχνουν ένα τεράστιο δίκτυο μυστικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων του Κιμ, συμπεριλαμβανομένου ενός αριθμού υπόγειων βάσεων δοκιμών.

Σύμφωνα με τον Δρ Τζέιμς Χόρ, ο οποίος εργάστηκε στη βρετανική πρεσβεία στην Πιονγκγιάνγκ, οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν το δίκτυο υπόγειων σταθμών πυρηνικών δοκιμών του Jong-un.

Τα νέα έρχονται καθώς ενώπιον του  Κίμ πραγματοποιήθηκαν μαζικές παρελάσεις στην Πιονγκγιάνγκ για να προκληθεί αντίκτυπος  στα στρατεύματα των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας.

Ο Δρ Χορ  προειδοποίησε την αμερικανική κυβέρνηση ότι είναι η τεράστια η απειλή  από την χώρα –μυστήριο με το όνομα Βόρεια Κορέα και αυτό  πρέπει να ανησυχήσει τον Αμερικανό πρόεδρο.

«Μπορεί να ξέρετε τι έχουν οι Βορειοκορεάτες στην επιφάνεια και ίσως να έχετε υποψίες για άλλα μέρη, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι γνωρίζετε τι διαθέτουν από  πυρηνικές εγκαταστάσεις. Τότε ενδέχεται να υπάρξει περίπτωση  να τους προκαλέσετε χωρίς να τους αφοπλίσετε»,  είπε ο ίδιος.

Εκτός από αυτό, πιστεύεται ότι υπάρχουν περίπου 84 μυστικές σήραγγες στα σύνορα με το Νότο, μερικές  από τις  οποίες είναι αρκετά μεγάλες για να περάσουν άρματα μάχης  και ειδικά τρένα στην μάχη.

Πολλοί στρατιώτες χρησιμοποιούνται ως εργατικό δυναμικό για να αντισταθμιστεί η αναποτελεσματική οικονομία της Βόρειας Κορέας, οπότε ο στρατός δεν είναι μόνο στρατιωτική οργάνωση.

Με λίγα λόγια οι ΗΠΑ τα «βάζουν» με ένα άκρως επικίνδυνο για τον πλανήτη καθεστώς το οποίο προετοιμάζεται εδώ 60 χρόνια επιμελώς για πόλεμο με την δύση έχοντας στο τιμόνι του τώρα έναν πανούργο, παρανοϊκό και αδίστακτο δολοφόνο για πρόεδρο.

Εμείς απλά υπενθυμίζουμε την σοφότατη ελληνική παροιμία που λέει « είδε  ο μεθυσμένος τον τρελό και φοβήθηκε».

https://youtu.be/04PKJVOF_kE?t=35

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές