Κοινωνία

Ο θάνατος της οικογένειάς του του όπλισε τα χέρια: H απίστευτη ιστορία ενός Ρώσου που έγινε ταινία

Ο Ρώσος Βιτάλι Καλογιέφ μέσα σε λίγα λεπτά έχασε το πιο πολύτιμο αγαθό του, την οικογένεια του.   

Αρνούμενος να αποδεχθεί το γεγονός και νιώθοντας ότι έγινε μεγάλη αδικία έγινε δολοφόνος για να εκδικηθεί αυτόν που θεωρούσε ότι ήταν υπαίτιος για την τραγωδία. Τον ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας που είχε υπηρεσία την ώρα που το αεροπλάνο με την οικογένειά του  - τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά – συνετρίβη όταν συγκρούστηκε  στον αέρα με αεροπλάνο που έκανε μεταφορές το 2002 πάνω από τη Γερμανία.

Ο άνδρας ήταν από την αρχή πεπεισμένος ότι υπεύθυνος ήταν ο Πέτερ Νίλσεν και ότι πρέπει να πληρώσει. Χτυπημένος από την κατάθλιψη μετέτρεψε το σπίτι στο Βλαντικαφκάζ σε ναό στη μνήμη της οικογένειάς του, της συζύγου του Σβετλάνα, του 10χρονου γιου Κονσταντίν και της τετάχρονης κόρης του Νταιάνα.  Εκείνος ήταν στην Βαρκελώνη όπου ετοίμαζε το σπίτι της  περιμένοντας να φτάσουν.

Μετά από έρευνες δύο ετών και αφού θεώρησε ότι είχε εξαντλήσει κάθε μέσο εντόπισε τον Νίλσεν και τον μαχαίρωσε  θανάσιμα μέσα στον κήπο του. Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Δικάστηκε, καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκιση αλλά αφέθηκε ελεύθερος το 2007 και όταν γύρισε στην Ρωσία έγινε υπουργός κατασκευών στην περιοχή της Βόρειας Οσετίας – Αλάνια.

Τώρα η ιστορία μεταφέρεται στον κινηματογράφο με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ να παίζει το ρόλο του τραγικού πατέρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...