Πολιτική

Ο ακομμάτιστος δημοτικός συνδυασμός Καρδίτσας «Ν.Ε.Σ.ΤΩΡ» απαντά στην «Ένωση Άθεων Ελλάδας» για το Άγιο Φως

Προσφάτως και προκλητικότατα μέσα στη Σαρακοστή και κοντά στις μέρες του Πάσχα, μια ένωση διασπαστικής φύσεως τιτλοφορούμενη ως «Ένωση Άθεων Ελλάδας» εξέδωσε ανακοίνωση ρωτώντας τα κοινοβουλευτικά κόμματα και τη Βουλή, αν σκοπεύουν να κάνουν κάτι στις δύο εβδομάδες που απομένουν έως τον ερχομό του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα, διαμαρτυρόμενη για «το σχεδιαζόμενο ερχομό του στην Ελλάδα ενόψει Πάσχα, με έξοδα των φορολογουμένων και τιμές αρχηγού κράτους».

Σας απαντάμε ΕΜΕΙΣ «φίλοι της ενώσεως», διότι όποια απάντηση και να σας δοθεί είναι άνευ αξίας από ομοίους σας. Για αυτό το λόγο βρήκατε και το θράσος να εκδώσετε ανακοινώσεις, με την ασφάλεια ότι απευθύνεστε στον άθεο κ. Τσίπρα, στον άνθρωπο που εύχεται «καλή χρονιά» και όχι «καλά Χριστούγεννα» κ. Μητσοτάκη, στον γνωστό για τις πεποιθήσεις του κ. Κουτσούμπα, στους δωδεκαθεϊστές της Χρυσής Αυγής και τον ομοφυλο-φιλικό (κατά το ομοφοβικό) κ. Θεοδωράκη. Βρήκατε την κατάλληλη στιγμή «τώρα που γυρνάει».

Είναι δικαίωμά σας αναφαίρετο να πιστεύετε ή να μην πιστεύετε ο, τι θέλετε. Ενεργείτε, όμως, ακριβώς όπως το θεοκρατικό Ισλάμ παρ’ ότι διατείνεστε ότι είστε άθεοι, θέλοντας να επιβάλετε δια του νόμου και όχι δια της συνείδησης των πολιτών το δικό σας «θέλω» στην κοινωνία, τάχα υπέρ αυτής. Όπως οι μουσουλμάνοι επιβάλλουν το δικό τους νόμο, θρησκευτικές διατροφικές συνήθειες και παραδόσεις εκεί που διαμένουν, έτσι και εσείς θέλετε να κάνετε τους πάντες ομοίους σας.

Σήμερα σας ενοχλεί το «Άγιον Φως», αύριο οι καμπάνες που σας χαλάνε την Κυριακάτικη νιρβάνα, μεθαύριο οι εικόνες του Χριστού και αργότερα το κάθε σύμβολο της Πίστεως. Εκτός από ά-θεοι είστε και α-γράμματοι και α-γνώμονες. Να ανοίξετε το Σύνταγμα της Ελλάδος και να διαβάσετε το προοίμιό του που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του: «Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος». Αν θέλετε να κάνετε την Ελλάδα σύμφωνα με τα πιστεύω σας έχετε τις εξής επιλογές: ή να αλλάξετε το Σύνταγμα ή να αλλάξετε χώρα.

Για να μπορείτε εσείς σήμερα να εκφράζετε ελεύθερα και στα ελληνικά την άποψή σας κάποιοι άνθρωποι ξεσηκώθηκαν πριν από 200 χρόνια. Κάποιοι πληρώσανε με αίμα και μαρτύρησαν για τη λευτεριά, έστω αυτή την υποτυπώδη που υπάρχει σήμερα. Και το κάνανε πρώτα υπέρ Πίστεως και μετά υπέρ Πατρίδος, όπως μας λέγει ο Κολοκοτρώνης. Αλλά ‘σεις βασιζόμενοι στην ιστορική άγνοια των νεοελλήνων, βασιζόμενοι τάχα στα οικονομικά προβλήματα του τόπου βρήκατε τη λύση! Φταίει το Άγιο Φως! Αυτή η αχρείαστη δαπάνη για τον ερχομό του και μάλιστα με τιμές Αρχηγού Κράτους!

Φυσικά και πρέπει το Άγιο Φως να έρχεται με τιμές αρχηγού κράτους γιατί είναι Αρχηγός Κράτους, και η Ελλάδα πατρίδα του Χριστού. Επειδή δεν αποδέχεστε τα Ευαγγέλια, δε σημαίνει ότι τα απορρίπτει η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Όταν οι Έλληνες πήγαν να συναντήσουν το Χριστό, Εκείνος αποκρίθηκε στο άκουσμα της αναγγελίας: «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου» (Ιωαν. 20-23). Ο Ελληνικός λαός είναι προορισμένος να δοξάζει το όνομα του Χριστού. Για εμάς δεν είστε καν έλληνες. Στην ταυτότητα μπορεί, στην ψυχή όχι.

Σήμερα, ειδικά σήμερα, που με τα τόσα προβλήματα ο κόσμος ψάχνει να βρει ένα αποκούμπι στο Χριστό, ΄σεις θέλετε να του το αφαιρέσετε και αυτό και να τον στρέψετε στην φρούδα ελπίδα του κάθε Τσίπρα. Αβανταδόροι του συστήματος είστε, τίποτε παραπάνω. Επιθυμείτε να στερήσετε τη συμμετοχή του λαού στο Αναστάσιμο θαύμα του Αγίου Φωτός εγωιστικά και πονηρά, επειδή εσείς δεν το δέχεστε. Παραφράζοντας το Διογένη: «Μην προσπαθείτε να μας στερήσετε αυτό που δεν μπορείτε να μας δώσετε».

Τάχα το κράτος πρέπει να προσέχει τη δαπάνη και του τελευταίου ευρώ. Εδώ έχει γίνει το πάρτυ του αιώνα με τις μίζες των πολυεθνικών, τα swaps, τα cds, το χρηματιστήριο και τις offshore και εσείς βλέπετε το πρόβλημα στο Άγιον Φως; Τις μισθοδοσίες των πολιτικών και τα αφορολόγητα τα είδατε; Τις προμήθειες των τραπεζών σε κάθε είδους συναλλαγή τις παρατηρήσατε; Το ταξίδι του κ. Τσίπρα στην Κούβα ήταν απαραίτητο για το Έλληνα φορολογούμενο; Διαμαρτυρηθήκατε; Δήθεν κόπτεστε… Υποκριτές! Τέτοιες εντολές πήρατε, όμως, τέτοιες ανακοινώσεις βγάζετε. Για την κατασκευή τεμένους με δαπάνη του ελληνικού λαού, δεν είδαμε ανακοινώσεις και μύδρους. Τέλος, σας προτείνουμε τη μετονομασία της ένωσής σας σε «ένωση ανθελλήνων αντιχριστιανών», για να αναγνωρίζει ο καθείς τι αντιπροσωπεύετε. Καλή Ανάσταση!

Ηλίας Σχορετσανίτης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής Ν.Ε.Σ.ΤΩΡ

karditsavoice.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ