Κοινωνία

Οκτάχρονη πέθανε από τον ιό Η1Ν1

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή το οκτάχρονο κορίτσι που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου.

Η μικρή Μαρία πάλευε για την ζωή της 25 ημέρες. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, όλα ξεκίνησαν από έναν πυρετό, όχι υψηλό, αλλά επέμενε. Παρέμεινε νοσηλευόμενη για αρκετές ημέρες στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και τελικά κατέληξε στο Ρίο. Η διάγνωση ήταν ο ιός της γρίπης Η1Ν1.

Συγγενείς περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και τις διαγνώσεις των ιατρών για να κινηθούν ανάλογα. Δεν επιρρίπτουν όμως καμία ευθύνη στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου στην οποία έγινε ότι χρειάσθηκε για να κρατηθεί το παιδί στην ζωή.

Όμως πιστεύουν πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος στο Καραμανδάνειο. Ο πυρετός επέμενε αλλά δεν αντιμετωπίστηκε όπως ίσως θα έπρεπε για την σοβαρότητα του ιού. Το μικρό κορίτσι έπεσε σε κώμα την Μεγάλη Τρίτη που είχε τα γενέθλιά και τελικά κατέληξε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...