Κοινωνία

Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου στα Χανιά (εικόνες)

Τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 10 το πρωί στην εθνική οδό Χανίων - Κισσάμου όταν ανατράπηκε απορριμματοφόρο όχημα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το περιστατικό συνέβη στο ύψος του Σταλού όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το απορριματοφόρο συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο και στη συνέχεια ανατράπηκε.

Στο όχημα εγκλωβίστηκε ο οδηγός ο οποίος απεγκλωβίστηκε πριν από λίγο μετά τις προσπάθειες της πυροσβεστικής υπηρεσίας να τον ανασύρουν από το όχημα. Νωρίτερα ο συνοδηγός καθώς και ο επιβάτης του ΙΧ με το οποίο τράκαρε το απορριματοφόρο, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένοι.

Το απορριμματοφόρο που είχε κατεύθυνση από Χανιά προς Κίσσαμο κάτω από συνθήκες που ερευνώνται συγκρούεται με όχημα το οποίο κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Κίσσαμο προς Χανιά.

Στη συνέχεια κινήθηκε ανεξέλεγκτο αρκετά μέτρα πιο μακριά χτυπώντας στο πλαϊνό κράσπεδο του δρόμου με αποτέλεσμα από την πρόσκρουση να πεταχτεί στην απέναντι πλευρά του αντίθετου ρεύματος και να ανατραπεί. Από τη σύγκρουση και την ανατροπή παρατηρήθηκαν αρχικά καπνοί στη μηχανή προκαλώντας ανησυχία για κίνδυνο ανάφλεξης, δεδομένου και τους γεγονότος ότι ο οδηγός είναι ακόμα εγκλωβισμένος μέσα. Ωστόσο φωτιά δεν προκλήθηκε τελικά.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας. Αρχικά ξεκίνησε προσπάθεια να επαναφέρουν το όχημα σε όρθια θέση, τραβώντας το με ιμάντες που ήταν δεμένοι σε πυροσβεστικό όχημα.

Δυστυχώς, το δυστύχημα απέβη μοιραίο για τον οδηγό του απορριμματοφόρου ο οποίος μετά και τις προσπάθειες απεγκλωβισμού του ανασύρθηκε νεκρός. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο που γύρισε και έπεσε το απορριμματοφόρο, βρισκόταν ένα παρατημένο κομμάτι τσιμεντόλιθου πάνω στο οποίο έπεσε η πλευρά της πόρτας του οδηγού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...