Πνευματικά ωφέλιμα

Μητροπολίτης Μόρφου κ Νεόφυτος: «Θα κάνουν επίθεση οι Τούρκοι αρχικά σε ένα μικρό νησί & μετά σε ένα μεγαλύτερο...»

Μητροπολίτης Μόρφου κ Νεόφυτος: Ένα σημείο το οποίο αναμένουμε και ο Θεός να το σμικρύνει, ευχόμαστε, είναι ο σεισμός και δεν είναι μόνο στην Ελλάδα, μιλούμε για τον χώρο μας, ανάλογοι θα γίνουν και σε άλλες περιοχές. Στην Αμερική δε, λένε ότι θα γίνει κάτι πολύ πολύ πολύ μεγαλύτερο και από σεισμό.

Αμέσως μετά (λέει) θα κάνουν μια επίθεση οι Τούρκοι. Θα εκμεταλλευτούν την απουσία πρόνοιας και δεν θα υπάρχει και κυβέρνηση ¨θα έχετε κυβέρνηση (λέει), αλλά στην ουσία δεν θα κυβερνά¨. Δηλαδή, άμα το δεις αυτό, δεν είναι και πολύ μακριά, εννοώ το να έχεις και να μην έχεις κυβέρνηση, τουλάχιστον για την Ελλάδα. Και θα κάνουν επίθεση οι Τούρκοι (λέει), αρχικά σε ένα μικρό νησί και μετά σε ένα μεγαλύτερο.

Παλιότερα έλεγαν για τα εξαμίλια και το ερμήνευαν μερικοί λανθασμένα. Γιατί τα εξαμίλια είναι σημείο γεωγραφικό της Ελλάδος και έχει η Ελλάδα περιοχές, μέχρι και κοντά στην Κόρινθο που λέγεται εξαμίλια, χωριό. Όμως ο Άγιος Παΐσιος με τον φωτισμένο του νου, μας είπε τα εξαμίλια είναι τα 6 μίλια αιγιαλίτιδας ζώνης, τα οποία θα γίνουν αφορμή οι Τούρκοι να διεκδικήσουν, αυτό που διεκδικούν τώρα και μας λένε να καταργήσουν την Συνθήκη της Λωζάννης.

Προσπαθούμε για να είναι κόσμος μας προετοιμασμένος, να μην πανικοβάλλεται και να προετοιμαζόμαστε περισσότερο με ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΔΥΝΑΤΗ και ΜΕΤΑΝΟΙΑ. Να μην πανικοβάλει πολύ τον κόσμο (η επίθεση της Τουρκίας), διότι δεν θα διαρκέσει.., παρά μόνον 3 μέρες, όλοι το λένε αυτό και αυτοί που ζουν και αυτοί που είναι στον ουρανό (οι Άγιοι πατέρες της Εκκλησίας μας). Λίγα πράγματα θα κάνουν οι Τούρκοι, διότι είναι φοβητσιάρηδες, παρ’ όλο που θα είναι εκπληκτικό το θράσος τους..

https://www.youtube.com/watch?v=IQu1pjqwdvk

«Απόσπασμα εκπομπής»

Ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος συνομιλεί με την Ελίτα Μιχαηλίδου στην εκπομπή "Μαζί" του ΡΙΚ με θέμα, «Σημεία των καιρών» (4.4.2017).

Επεξεργασία - Επιλογή: ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ

Πηγή: RumOrthodox

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές