Κοινωνία

Ινδία: Ζευγάρι ισχυρίζεται ότι το κορίτσι - Μόγλη είναι δικό τους - Την είχαν χάσει σε ταξίδι για ψώνια (βίντεο)


Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με το κορίτσι-Μόγλη, το μικρό παιδί που βρέθηκε σε ημιάγρια κατάσταση σε δάσος στην Ινδία να ζει με μαϊμούδες.

Ζευγάρι Ινδών υποστηρίζει τώρα ότι το κορίτσι αυτό η περιπέτεια του οποίου προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση είναι το παιδί τους και ότι το έχασαν κατά τη διάρκεια ταξιδιού για αγορές τον Μάρτιο του 2016.

Όπως υποστηρίζει ο 45χρονος Ramzan Ali Shah και η 35χρονη σύζυγός του Nazma, τότε είχαν ενημερώσει τις αρχές αλλά δεν είχαν καμία ανταπόκριση.

Το ζευγάρι με τις φωτογραφίες του παιδιού τους που χάθηκε

Το ζευγάρι, το οποίο επισκέφθηκε τη Δευτέρα το κορίτσι στο κέντρο όπου φιλοξενείται, είναι τόσο σίγουρο για τον ισχυρισμό του ώστε να δηλώνει έτοιμο να υποβληθεί σε τεστ DNA προκειμένου να αποδειχθεί ότι είναι οι βιολογικοί γονείς του παιδιού.

«Δεν μπορώ να σας εκφράσω τη χαρά μου που βρέθηκε. Νιώθω τόσο ευλογημένος που θα την πάρω πίσω, πιστεύαμε ότι είχε πεθάνει» δήλωσε ο 45χρονος.

Κατά την εκδοχή του ζευγαριού όλα συνέβησαν τον περασμένο Μάρτιο όταν πήγε μαζί με το παιδί, το οποίο όπως λένε ονομάται Aliza. «Δεν είναι καλά πνευματικά. Εμείς ψάχναμε να της αγοράσουμε κάποια φάρμακα και ξαφνικά χάθηκε μέσα στο πλήθος. Την ψάξαμε παντού αλλά δεν μπορούσαμε να τη βρούμε» περιέγραψε ο 45χρονος άνδρας τι συνέβη πριν από 13 μήνες.

Η εκδοχή αυτή για την κατάσταση του κοριτσιού «κουμπώνει» με την εκτίμηση των γιατρών που εξέτασαν το παιδί και υποστήριξαν ότι δεν είχε μείνει για μεγάλο διάστημα με τις μαϊμούδες αλλά ότι είχε μεγαλώσει σε κανονική οικογένεια καθώς η ανάρρωσή της μέσα σε λίγες ημέρες από τον εντοπισμό της ήταν εντυπωσιακή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...