Κοινωνία

Επίθεση από την αστυνομία δέχθηκαν παίκτες του Ολυμπιακού- Καπίνο: Μας χτυπούσαν τα ΜΑΤ

Σοκαρισμένος ήταν ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας για την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Δεν μπορούσε να πιστέψει τα όλα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα, ο Στεφάνος Καπίνο. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δέχθηκε επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις και στην συνέχεια μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV.

«Τι να πούμε για το παιχνίδι όταν βγαίνουμε από το γήπεδο και ζούμε τετοιες στιγμές. Να πηγαίνουμε στ' αποδυτήρια μας και να βαράνε. Δεν μπορώ να μιλήσω. Έγιναν διάφορα, δεν έβλεπαν μπροστά τους. Όλοι μέσα δεν ξέρουν τι να πουν. Ο ένας παίκτης μάζευε τον άλλο για να μη φάμε ξύλο από τα ΜΑΤ», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Εντάξει ρε π… μου. Είπαμε. Οι παίκτες να τσακωνόμαστε με τα ΜΑΤ για να φτάσουμε στ' αποδυτήρια. Δε το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα. Δεν είχαμε τι να πούμε. Να τρώμε ξύλο από τα ΜΑΤ οι παίκτες».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές