Κοινωνία

Εκτροχιάστηκε ο «Μουτζούρης» στο Πήλιο - Τρόμος για τους επιβάτες

Λαχτάρησαν για τα καλά δεκάδες επιβάτες του θρυλικού «Μουτζούρη» όταν εκτροχιάστηκε το τρίτο βαγόνι από τα τέσσερα του τραίνου του Πηλίου, με αποτέλεσμα να κινείται ανεξέλεγκτα πάνω στις ράγες ενάμισι χιλιόμετρο πριν από τον σταθμό της Άνω Γατζέας!

Οι δυο μπροστινοί τροχοί του βαγονιού το οποίο ήταν γεμάτο επιβάτες βγήκαν από τις ράγες και το τραινάκι σερνόταν με τους δυο πίσω στις γραμμές προκαλώντας πολλούς κραδασμούς. Πάντως, το συγκράτησαν το προηγούμενο και επόμενο βαγόνι του συρμού, παρά τις επικίνδυνες κλίσεις που έπαιρνε στις στροφές με ταχύτητα περίπου 15 ως 20 χιλιομέτρων!

Λίγα λεπτά αργότερα, το τραίνο ακινητοποιήθηκε και αποβιβάστηκαν οι επιβάτες, μεταξύ των οποίων ήταν οικογένειες με παιδιά. Χρειάστηκε, όμως, να περιμένουν για περισσότερο από μία ώρα κάτω από την βροχή για να τους παραλάβουν λεωφορεία, ενώ πολλοί επέστρεψαν πεζή στον σταθμό. Το τραίνο συνέχισε το δρομολόγιο μέχρι τις Μηλιές με τα δύο πρώτα βαγόνια στα οποία στριμώχτηκαν οι υπόλοιποι επιβάτες. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διενεργεί ελέγχους σε όλο το μήκος της γραμμής, για να εντοπίσει τυχόν άλλα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...