Ένοπλες Συρράξεις

Οι ΗΠΑ ανοίγουν την "πόρτα του φρενοκομείου" - Ο Αμερικανός σύμβουλος «προλόγισε» την αμερικανική επίθεση στην Συρία- «Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε νέες επιχειρήσεις»

Ο Περιβόητος σύμβουλος επί στρατιωτικών θεμάτων  σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου  των ΗΠΑ Ν.Τραμπ, στρατηγός Herbert McMaster, ο οποίος θεωρείται πως πλέον έχει τον απόλυτο έλεγχο και κουμάντο στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας μετά την εκδίωξη όλων των πρώην στενών συνεργατών του Ν.Τραμπ, δήλωσε ότι "τώρα η Ουάσιγκτον είναι έτοιμη για νέες δραστηριότητες στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας". Την δήλωση του μεταδίδουν με έκτακτα δελτία οι Ρώσοι.

«Ο στόχος μας ήταν να σταματήσουμε την συνέχιση της χρήσης  χημικών όπλων. Είμαστε όμως έτοιμοι να κάνουμε περισσότερα» , τόνισε ο στρατηγός.

"Έχουμε έτοιμα τα σχέδια".

Σε χθεσινό άρθρο μας με τίτλο ( Σχέδιο ολοκληρωτικού πολέμου: Ο Ν.Τραμπ υπογράφει για την αποστολή 150.000 στρατιωτών στη Συρία-Έδιωξε και τον τελευταίο συνεργάτη που διαφωνούσε – Διπλοβάρδιες στα αμερικανικά εργοστάσια – Μετασταθμεύουν μαχητικά στην Ιορδανία), αναφέραμε ότι από το κακό στο χειρότερο οδεύουν οι σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ καθώς διέρρευσε σχέδιο ολοκληρωτικού πολέμου από την Ουάσινγκτον με την αποστολή τεράστιων χερσαίων, ναυτικών και εναέριων δυνάμεων εναντίον της Συρίας.

Και το πιο ανησυχητικό είναι ότι το σχέδιο έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται με την αποστολή χερσαίων δυνάμεων στην Ιορδανία ενώ πριν λίγο μεταστάθμευσαν και μαχητικά.

Ο Ν.Τραμπ έχει απομακρύνει  από το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας και τον τελευταίο λογικό άνθρωπο, την KT McFarland, στενή σύμμαχος του που ήταν αντίθετη με την μετωπική σύγκρουση με τη Ρωσία και την αποστολή χερσαίων δυνάμεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας και πρώην στρατηγός των τεθωρακισμένων H. R. McMaster έπεισε πλέον  τον Τραμπ με το σχέδιο που θα «αποστείλει» 150.000 Αμερικανούς στρατιώτες στο έδαφος της Συρίας.

Από ότι λοιπόν διαφαίνεται η αμερικανική πολεμική βιομηχανία θα μειώσει την ανεργία στις ΗΠΑ ενώ χιλιάδες Αμερικανοί θα δουλεύουν διπλοβάρδιες για να κατασκευάσουν οπλικά συστήματα και πυραύλους για την εισβολή των ΗΠΑ στην Συρία την τρίτη κατά σειρά Μέτα τις δύο προηγούμενες στο Ιράκ .

Υπενθυμίζεται ότι ειδική έκθεση, σύμφωνα με τα ΜΜΕ αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ  έχει πολλές μετοχές στην αμυντική εταιρεία Raytheon και έχει προσωπικά  κέρδη από την ευρεία χρήση πυραύλων  Tomahawk που χρησιμοποιούνται  από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, και οι οποίοι κοστίζουν  στον Αμερικανό φορολογούμενο μεταξύ 60 $ εκατομμυρίων και 82 εκατομμυρίων  $ δολαρίων.

Η επίθεση με πυραύλους  κατά της Συρίας αντιμετωπίζει ακραίες κριτικές και αποκαλύψεις ότι δεν υπήρχε καμία απόδειξη ότι ο Άσαντ χρησιμοποίησε  αέριο Sarin στο λαό του, και ως εκ τούτου δεν υπήρχε καμία δικαιολογία για την επίθεση εναντίον του καθεστώτος του.

https://youtu.be/pLUjzGUYUfw

https://youtu.be/kIzSGPNoykg?t=1

https://youtu.be/EUFUdSlJ-EY?t=1

https://youtu.be/Movod0d-Ruo

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ