Κοινωνία

Δίωξη για ανθρωποκτονία και περιύβριση νεκρού στον πατέρα της εξάχρονης

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 61χρονος πρώην αστυνομικός που κατηγορείται ότι στραγγάλισε το κοριτσάκι του και το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και η πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της περιύβρισης νεκρού και παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Ο 61χρονος θα οδηγηθεί την Τρίτη στον ανακριτή έπειτα από προθεσμία που ζήτησε, προκειμένου να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του για την δολοφονία της εξάχρονης κόρης του.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, Βασίλη Φασσέα, ζήτησε από τον ανακριτή να εξεταστεί από νευρολόγο-ψυχίατρο καθώς, όπως ισχυρίζεται, αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα με αυτοκτονικές τάσεις και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Αυτός ο ισχυρισμός του συνταξιούχου αστυνομικού πιθανότατα θα διαμορφώσει και την υπερασπιστική τακτική του, καθώς αναμένεται να επικαλεστεί μειωμένο καταλογισμό.

Ο κατηγορούμενος φαίνεται να αποδίδει τον θάνατο του παιδιού του σε ατύχημα, υποστηρίζοντας πως την έσφιξε περισσότερο από όσο θα έπρεπε στην αγκαλιά του, όταν το παιδί αρνιόταν να κάνει μπάνιο.

Η υπόθεση αναμένεται να εξιχνιαστεί με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, η οποία αναμένεται να εισαχθεί στη δικογραφία πριν την απολογία του κατηγορούμενου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...