Κόσμος

Βρετανικός τύπος : Τρομακτική αύξηση των Νεοναζί του 4ου Ράιχ στην Ευρώπη απειλεί με καταστροφή την ίδια της ΕΕ



Οι ρατσιστικές και φασιστικές οργανώσεις εξαπλώνεται πλέον με μεγάλη ταχύτητα από τη Γερμανία έως την Ελλάδα,  οδηγώντας ένα εξτρεμιστικό κύμα  κατά των θεσμικών οργάνων της Ευρώπης, αναφέρουν Βρετανοί ειδικοί αναλυτές ασφαλείας .

Οι διαδηλωτές εξοπλισμένοι  με όπλα, μαχαίρια και άλλα "εργαλεία" αλλά και με σημαίες και πανό  φορώντας μπλουζάκια με συνθήματα όπως «υποστήριξη της φυλής σας», εξαπλώθηκαν  σε πολλές πόλεις της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Αυτές οι Νεο-ναζιστικές ομάδες και τα μέλη τους πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα ενώ μαζί με αυτούς αυξάνονται και οι πράξεις βίας σε όλες τις ευρωπαϊκές  πόλεις , προκαλώντας συναγερμό σε όλες τις αρχές ασφαλείας της ΕΕ .

Κύρια συστατικά της ραγδαίας αύξησης τους είναι κυρίως η οργή στην  μεταναστευτική κρίση, η μεγάλη οικονομική δυσπραγία, η τρομοκρατία και η απογοήτευση από την στάση των οργάνων της ΕΕ σε όλα αυτά τα προβλήματα , τροφοδοτώντας  την άνοδο ενός νέου κύματος του ναζισμού στην ΕΕ.

Η βρετανική εφημερίδα Daily Star Online αποκαλύπτει ότι αυτές οι τρομακτικές οργανώσεις είναι αποφασισμένες να γυρίσουν  την Ευρώπη πολλά πολλά χρόνια πίσω, όταν και τότε δυστυχώς επικρατούσαν σχεδόν παρόμοιες συνθήκες εκτός του μεταναστευτικού προβλήματος  .

Στην Ελλάδα υπάρχει το κόμμα της Χρυσής Αυγής , στην Ουκρανία ονομάζεται « δεξιός τομέας», στην Γερμανία είναι το κόμμα εναλλακτική για την Γερμανία και τα κόμματα  Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα (NPD) και Die Rechte. το ίδιο και στην Ουγγαρία, στην Σουηδία δρα το ακροδεξιό κόμμα NPD (νεο-ναζιστικό κίνημα αντίστασης Nordiska motstandsrorelsens).στην  Γαλλία υπάρχει  το εθνικό μέτωπο , όπως και στην Ιταλία και σε πολλές άλλες χώρες.

Πρόκειται για ένα άκρως επικίνδυνο σκηνικό που προκλήθηκε με τα χρόνια και ειδικά με την άφρονα πολιτική των κομμάτων που κυβέρνησαν χωρίς να λάβουν υπόψη καθόλου τις ανάγκες των ψηφοφόρων τους. 

https://youtu.be/Hqnp1-f_DGE

Σε άρθρο μας με τίτλο (Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες: «Έρχεται ανελέητος θρησκευτικός πόλεμος σε Γερμανία και Ευρώπη – Πάρτε τα μέτρα σας»), είχαμε επισημαίνει ότι πανικό έχει προσκαλέσει στην κυβέρνηση συνασπισμού Μέρκελ και Σόιμπλε, κατεπείγουσα έκθεση των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με  την οποία , ακροδεξιές  εξτρεμιστικές οργανώσεις στη Γερμανία είναι πανέτοιμες να «επιτεθούν» σε μουσουλμάνους μετανάστες, ενώ ευρίσκονται σε στενή συνεργασία άλλες παρόμοιες ομάδες σε όλη την Ευρώπη και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτό είχε ανακοινώσει  με όλες τις επισημότητες ο επικεφαλής της  γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών, επισημαίνοντας παράλληλα ότι όταν ξεκινήσει αυτό για το οποίο όλοι φοβούνται θα έχουμε έναν άγριο «εσωτερικό πόλεμο» εντός Ευρώπης .

Η ετήσια έκθεση των μυστικών υπηρεσιών του Βερολίνου αναφέρουν  ότι ο αριθμός των ακροδεξιών βίαιων πράξεων αυξήθηκε σε ποσοστό  42 τοις εκατό και  1.408 πράξεις, ενώ  ο αριθμός των εμπρηστικών  επιθέσεων  εναντίον κέντρων προσφύγων αυξήθηκε σε 75 από μόλις πέντε πριν από ένα χρόνο.

Μόνο στην   Γερμανία δρουν  περίπου 11.800 φανατικοί βίαιοι ακροδεξιοί εξτρεμιστές, οι οποίοι έχουν στενές διασυνδέσεις με τον ναζιστικό και φασιστικό χώρο .

Πρόκειται για την διαπίστωση ότι η Ευρώπη θα αποτελέσει πολύ σύντομα το πεδίο συγκρούσεων γηγενών κατοίκων με μουσουλμάνους μετανάστες , σε έναν σκληρό, ανελέητο, και κυρίως αιματηρό πόλεμο , που θα προσομοιάζεται  με τον τριακονταετή πόλεμο του μεσαίωνα , ο οποίος υποκινήθηκε  από θρησκευτικά κίνητρα και ιδεοληψίες.

 

//players.brightcove.net/2540076170001/HJozbSVqx_default/index.html?videoId=5166654073001#t=2s

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ