Κόσμος

Αποκάλυψη! Το πρώτο φιλί του Μακρόν και της Μπριζίτ 20 χρόνια πριν (βίντεο)

Εδώ και 24 χρόνια, όσα είναι περίπου και τα χρόνια που τους χωρίζουν, ο Εμανουέλ Μακρόν και η Μπριζίτ Τρονιέ ζουν τον απόλυτο έρωτα. Εκείνη 64 ετών και αυτός μόλις 39 γνωρίστηκαν το 1993, όταν ο 15χρονος τότε Μακρόν έγινε μέλος σε ένα θεατρικό εργαστήρι που η 40χρονη Μπριζίτ διοικούσε.

Τότε έδωσαν και το πρώτο τους φιλί. Ο Μακρόν ως μαθητής, αφού έπαιξε στην παράσταση της σχολής, φίλησε την καθηγήτρια του την οποία αποθέωνε το πλήθος. Όπως βλέπετε στο βίντεο, την φιλάει τρυφερά στο μάγουλο ενώ η καθηγήτρια του, πλησιάζει και φιλάει μία ακόμη μαθήτρια.

Όπως όλα δείχνουν αυτό φαίνεται πως έλαχε να είναι και το πρώτο τους φιλί, ενώ ο Μακρόν είχε ήδη ερωτικά συναισθήματα για την καθηγήτρια μιας και όπως αργότερα θα αποκαλύψει ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά… Η Μπριζίτ, ήταν παντρεμένη με τρία παιδιά. Η μεσαία κόρη της μάλιστα ήταν στο ίδιο τμήμα με τον Μακρόν στο θεατρικό εργαστήρι.

Τελικά «λυγίζει» και ανταποκρίνεται λίγο αργότερα στον έρωτα του μελλοντικού Γάλλου Προέδρου και οι δυο τους γίνονται ένα… μοντέρνο και πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

https://www.youtube.com/watch?v=L7NFcv7Oe9k

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...