Μέση Ανατολή

Έτσι θα γίνει η εισβολή: Η Σαουδική Αραβία δημιούργησε το «ισλαμικό» ΝΑΤΟ από 39 Ισλαμικές χώρες για την Συρία –ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Λίαν επικίνδυνες εξελίξεις έρχονται ξανά στο προσκήνιο μετά την επίσημη δημιουργία στρατιωτικής δύναμης από 39 ισλαμικές χώρες με επικεφαλής την Σαουδική Αραβία, η οποία έχει σκοπό να εισβάλει στην Συρία μαζί με τους 150.000 Αμερικανούς στρατιώτες.

Επικεφαλής των σουνιτικών δυνάμεων είναι ο Σαουδάραβας στρατηγός Ραχελ  Σαρίφ, ο οποίος ηγείται μίας δύναμης από 39 μουσουλμανικές χώρες που ακολουθούν το σουνιτικό δόγμα  .

Επίσημα η δύναμη αυτή έχει αποστολή την «ειρήνη και την σταθερότητα», όπως όμως την εννοούν οι Σεΐχηδες που χρηματοδοτούν τον πόλεμο στην Συρία από το 2011.   

Το ιρανικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA ανέφερε ο Πρέσβης του Πακιστάν Mehdi Honardoost είχε επαφή με Ιρανούς αξιωματούχους πριν από τον διορισμό του Σαουδάραβα αξιωματικού που θα ηγηθεί της στρατιωτικής συμμαχίας , από την οποία αποκόμισε λίαν αρνητικές απόψεις.

«Το  Ιράν δεν είναι ικανοποιημένο με αυτή την απόφαση και δεν θα  την αποδεχθεί ποτέ », δήλωσε ο απεσταλμένος.

Ο πρέσβης είπε ότι το Ιράν είχε μεταφέρει τις ανησυχίες του  στην πακιστανική κυβέρνηση.

Η Τεχεράνη είχε ενημερώσει το Ισλαμαμπάντ ότι το Ιράν δεν πρόκειται θα γίνει μέρος μιας τέτοιας στρατιωτικής συμμαχίας, η ύπαρξη της οποίας πυροδοτεί «τρομακτικά» σενάρια στην περιοχή.

Οι Ιρανοί ανακοίνωσαν ότι όλες οι σημαντικές ισλαμικές χώρες συνασπίζονται για να σχηματίσουν υποτιθέμενο «συνασπισμό της ειρήνης», προκειμένου να επιλύσουν τα δικά τους ζητήματά τους «και όχι να υπερασπιστούν την ειρήνη».

Ο Σαουδάραβας στρατηγός ανέλαβε ήδη καθήκοντα στην διοίκηση της συμμαχίας κατά της τρομοκρατίας, η οποία ονομάστηκε  «μουσουλμανικό ΝΑΤΟ».

Το Πακιστάν είχε αρχικά βρεθεί  στο στόχαστρο της Σαουδικής Αραβίας , διότι είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή των Πακιστανών ως μέρος της  νεοσύστατης  στρατιωτικής συμμαχίας των μουσουλμανικών χωρών με  στόχο την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, χωρίς πρώτα να πάρει τη συγκατάθεσή της χώρας.

Ωστόσο, μετά την αρχική ασάφεια, η πακιστανική κυβέρνηση επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στη συμμαχία, αλλά ανακοίνωσε   ότι το «πεδίο εφαρμογής» της συμμετοχής της θα πρέπει να ορίζονται μετά από συνεννόηση με το  Ριάντ και σχετική  συμφωνία.

Ο μουσουλμανικός συνασπισμός θα χρησιμεύσει ως πλατφόρμα για τη συνεργασία σε θέματα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της παροχής εκπαίδευσης, εξοπλισμού και στρατευμάτων με την  συμμετοχή και  Ιμάμηδων.

Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας συσπείρωσε  μια συμμαχία για το συντονισμό και την υποστήριξη στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά της τρομοκρατίας στο Ιράκ, την Συρία, την Λιβύη, την Αίγυπτο και το Αφγανιστάν, θέλοντας να επιβάλει τις "απόψεις" της συμμαχίας σε αυτές τις χώρες .

Σε άρθρο μας με τίτλο (Ιδού τι ετοιμάζουν! Ο «στρατός του Μωάμεθ» έτοιμος να κατακτήσει την Ευρώπη ), αναφέραμε ότι σε παλαιότερη διακλαδική άσκηση στην  Σαουδική Αραβία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το «πρόπλασμα» του «μουσουλμανικού ΝΑΤΟ» που θα εισέβαλε κάποια στιγμή  στην Συρία μαζί με τις ΗΠΑ.

Ο εκφωνητής που προλόγιζε την παρέλαση των  στρατευμάτων   από 26 χώρες,  όλες μουσουλμανικές, οι οποίες ακολουθούν το σουνιτικό  δόγμα συμπεριλαμβανομένης και της «γείτονας» Τουρκίας , μιλούσε για το μεγάλο και γενναίο στρατό του Ισλάμ που παρέλαυνε μπροστά στα μάτια του  , όντως ο ίδιος σε θρησκευτική έκσταση .

Επίσης, σε  ένα μεγάλο  πανό που κρέμονταν  στην περιοχή εισόδου της άσκησης ‘έγραφε  «Αν ρωτήσετε ποιος είναι αυτός ο στρατός, αυτός είναι ο στρατός του Μωάμεθ » , καθώς υπήρχε έμβλημα με  το σχήμα ημισελήνου και από κάτω ανέφερε  ο  «Αλλάχ» βρίσκεται κάτω από την «Hasbinallah».

Σε αυτήν συμμετείχαν στρατιωτικές δυνάμεις από σε 26 χώρες που αριθμούσαν  200.000 στρατιώτες. Η πρώτη εμφάνιση του   πραγματικού «Ισλαμικού Στρατού του Αλλάχ» , έγινε με απευθείας  τηλεοπτική κάλυψη σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο !

https://youtu.be/pYISwePxez0?t=1

https://youtu.be/fc6_zUiMjzY?t=1

 

https://youtu.be/6Qs62CJwgK4?t=1

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...