ΗΠΑ

Έτοιμες να αναπτύξουν πυραυλικό σύστημα στη Ν. Κορέα οι ΗΠΑ

Ο ανώτατος σύμβουλος ασφαλείας του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησε σε τηλεφωνική συνομιλία του να προχωρήσει στην ανάπτυξη ενός προηγμένου αμερικανικού πυραυλικού συστήματος άμυνας, γνωστό ως THAAD, όπως είχε προγραμματιστεί, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του προέδρου της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο αμερικανός σύμβουλος, αντιστράτηγος Χέρμπερτ Ρέιμοντ Μακμάστερ, μίλησε με τον νοτιοκορεάτη ομόλογό του σήμερα το πρωί (τοπική ώρα Σεούλ) για να συζητήσουν την τελευταία εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα και τη συνάντηση κορυφής μεταξύ των ηγετών των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας, σύμφωνα με αξιωματούχους της Νότιας Κορέας.

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε έναν βαλλιστικό πύραυλο ο οποίος κατέπεσε στα ανατολικά της ύδατα χθες, μια μέρα πριν την έναρξη της συνάντησης κορυφής ΗΠΑ-Κίνας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...