ΗΠΑ

Έρικ Τραμπ: H Ιβάνκα έπεισε τον Ν. Τραμπ να βομβαρδίσει τη Συρία

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε πως οι εικόνες από την επίθεση με χημικά στην Ιντλιμπ τον έπεισαν να εξουσιοδοτήσει την επιχείρηση βομβαρδισμού της Συρίας, σύμφωνα όμως με τον γιο του, άλλος ήταν αυτός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση.

Σύμφωνα με τον Έρικ Τραμπ, ο οποίος μίλησε στην Daily Telegraph, η αδερφή του και κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για την απόφαση του βομβαρδισμού των συριακών δυνάμεων.

“Η Ιβάνκα είναι μητέρα τριών παιδιών και έχει την επιρροή που χρειάζεται. Είμαι σίγουρος πως του είπε: “Κοίτα αυτές τις τρομακτικές εικόνες” λέει ο Έρικ Τραμπ στην Telegraph. “Μένω μακριά από την πολιτική και μακριά από την κυβέρνηση, όμως ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι η εικόνα των παιδιών σίγουρα τον επηρρέασε. Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε άμεσα στο αίτημα του CNN για σχολιασμό των όσων γράφει η Telegraph.

Την προηγούμενη των βομβαρδισμών, η Ιβάνκα Τραμπ, είχε κάνει σχετική ανάρτηση: “Πονάει η καρδιά μου από τις εικόνες που έρχονται από τη Συρία μετά την επίθεση με χημικά χθες”. Την επόμενη μέρα, συνέχισε και με νέα ανάρτηση: “Οι καιροί που ζούμε απαιτούν δύσκολες αποφάσεις. Είμαι περήφανη που ο πατέρας μου αρνείται να αποδεχτεί αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας”.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ