Πολιτική

Έντονες αποδοκιμασίες για τον Φάμελο και την Ιγγλέζη στη Χαλκιδική (βίντεο)


Εντάσεις στο δημοτικό θέατρο Πολυγύρου. Μετά το τέλος για την ενημέρωση για τους δασικούς χάρτες μία ομάδα από αντιδρόντες για την μεταλλευτική δραστηριότητα έκαναν ερωτήσεις που αρχικά προσπάθησε να απαντήσει ο κύριος Φάμελος, ο οποίος φαίνεται να μην τους κάλυψε με τις απαντήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του chalkidiki-news.gr, αναφέρθηκε πως ο καθένας μας έχει την προσωπική του άποψη και την πολιτική του άποψη, και ο πολιτικός χώρος που είμαι εγώ έχει τη δική του πολιτική άποψη για την σύμβαση. Έχουμε την περίπτωση μιας δραστηριότητας η οποία έχει πάρει αδειοδότηση με τον τρόπο που πήρε και έχει κάνει σύμβαση με το δημόσιο με τον τρόπο που πήρε. Αυτή τη στιγμή αυτή η δραστηριότητα προχωράει και υποβάλει αιτήσεις και υποβάλει μελέτες. Και αρκετές από τις μελέτες που έχει υποβάλει έχουν γίνει απορρίψεις. Για όλες τις απορρίψεις τις οποίες έχει πάρει μέχρι τώρα η επιχείρηση, έχει πάει στο Συμβούλιο της επικρατείας.

Μίλησε για ευθύνες και τους κανόνες και τις υποχρεώσεις της επιχείρησης καθώς και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στην επιχείρηση. Μάλιστα τόνισε πως ο κανόνας είναι η νομοθεσία. Μπορεί να είχαμε διαφορετική στάση τότε που ο κύριος Παπακωνσταντίνου υπέγραψε την ΑΕΠ. Όμως από την στιγμή που υπάρχει η έγκριση εμείς υποχρεούμεθα και από την μία πλευρά του νομίσματος και από την άλλη να εξαντλούμε την ισοτιμία και δικαιοσύνη και να εφαρμόζουμε τον κανόνα. Και πρόστιμα έχουν μπει και επιτροπές έχουν πάει για έλεγχο και διακοπές έχουν γίνει σε δραστηριότητες. Δεν μπορεί όμως η πολιτεία, και κανένας Υπουργός και κανένας υπάλληλος και καμία αστυνομία να σταματήσει την δραστηριότητα η οποία έχει έγκριση. Πρέπει όμως να ελέγχει πως γίνεται με βάση τους κανόνες. Δεν δέχομαι κανέναν χαρακτηρισμό. Και που παρακαλώ πολύ ας έρθει οποιοσδήποτε άλλος να κάνει καλύτερα αυτή τη δουλειά. Γιατί δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει κανείς άλλος.

Εκεί άρχισαν και πάλι οι εντάσεις από το πλήθος που αναφέρθηκε στις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Έπειτα τον λόγο προσπάθησε να πάρει και η κυρία Ιγγλέζη σε πολύ έντονους τόνους γεγονός που εξόργισε ακόμα περισσότερο το πλήθος και την ρώτησε που έπρεπε να είναι σχετικά με το έργο και τα προβλήματα τους. Έπειτα άρχισαν οι κριτικές σχετικά με την προεκλογική περίοδο και τις δεσμεύσεις τους σχετικά με την παύση των δραστηριοτήτων μετά την εκλογή τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...