Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Η στρατιωτική συμφωνία Αλβανίας-Τουρκίας εναντίον Σερβίας-Ελλάδας – Τουρκικό σχέδιο εισβολής στα Βαλκάνια λόγω εξέγερσης των Αλβανών (ΠΓΔΜ-Κοσόβου -Πρέσεβο-Ελλάδα)

Δημοσίευση: 21 Απριλίου 2017, 7:07 μμ | Ανανέωση: Απρίλιος 21, 2017 στις 7:10 μμ

Ο Σαλί Καμπάσι Αλβανός «ιστορικός» και έμμισθος υπάλληλος του Ερντογάν προσπαθεί να διεξάγει προπαγανδιστικού τύπου εκστρατεία στην χώρα του  και στα Βαλκάνια υπέρ της Αλβανίας και κατά της Ελλάδος, με απώτερο στόχο το κρυφό σχέδιο της Άγκυρας στην περιοχή μετά και την αποκάλυψη του κατασκοπευτικού δικτύου των Ιμάμηδων .

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι προσπαθώντας να εκφραστεί ο πατριωτισμός στο Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία, κάποιοι έχουν φοβία και μίσος εναντίον του σημερινού τουρκικού κράτους αλλά δεν πρέπει να ξεχνάνε τι έκαναν για μας (οι Τούρκοι) , όταν κανείς δεν ασχολούνταν με  τους Αλβανούς!

Έτσι, οφείλουμε να αφήσουμε στην άκρη το μίσος και την φοβία καμουφλαρισμένα με «πατριωτισμό» για την Τουρκία, και  να θυμηθούμε μερικά από τα οφέλη αυτής της χώρας που υλοποιήθηκαν για την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και τους Αλβανούς σε γενικές γραμμές.

Η Τουρκία σταμάτησε  το περιβόητο ελληνικό σχέδιο (1996-1997)

Όταν το 1997 (κατά τη διάρκεια της κρίσης στην Αλβανία), η Ελλάδα ήταν έτοιμη να στείλει στρατεύματα στο νότιο τμήμα της χώρας, δήθεν για την προστασία της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, η τουρκική κυβέρνηση ανακοίνωσε τους Έλληνες ότι μια στρατιωτική επίθεση στην Αλβανία θα θεωρηθεί  από την τουρκική κυβέρνηση  ως επίθεση στην Τουρκία.


Αυτό, σύμφωνα με τον Αλβανό ιστορικό υποχρέωσε την ελληνική κυβέρνηση να δηλώσει δημόσια ότι δεν θα έστελνε ελληνικά στρατεύματα στην Αλβανία,  διότι θα δέχονταν επίθεση από το ιστορικό σύμμαχο της, την Τουρκία (!)

Το 1996-1997 όπου υπήρχε περίοδο κρίσης στην Αλβανία, στο πλαίσιο της επιχείρησης «ALBA», η  Τουρκία ανέπτυξε  900 άντρες στην Αλβανία προφυλάσσοντας τους Αλβανούς  από τις ελληνικές σοβινιστικές τάσεις.

Η Τουρκία κατηγόρησε επίσης τους Έλληνες για εξέγερση στην Αλβανία. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την Τουρκία, καμία χώρα του ΝΑΤΟ ή της ΕΕ δεν αντέδρασε στον περιορισμό της κυριαρχίας και της ακεραιότητας της Αλβανίας.

Σε συνέντευξή του, ο συνταγματάρχης Χάιρο Λιμάι, πρώην Αλβανός  στρατιωτικός ακόλουθος στην Άγκυρα, δήλωσε: «Όλα τα δεδομένα και οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι η στρατιωτική απειλή της Ελλάδας ήταν άμεση. Η Αλβανία δεν είχε πολιτική και στρατιωτική δύναμη για να αντιταχθεί στην επιθετική στάση της Ελλάδας.

Όλοι οι άλλοι τήρησαν σιγή ιχθύος . Η Τουρκία αντέδρασε στην ελληνική πρόκληση στις 17 Μαρτίου 1997 στην οποία μέχρι και η πρωθυπουργός Τανσού Τσιλέρ δήλωσε δημοσίως:

«Η Τουρκία δεν θα είναι θεατής της προσπάθειας υφαρπαγής αλβανικού εδάφους από την  Ελλάδα στην Αλβανία … Το λάθος που έγινε με τη Βοσνία δεν θα πρέπει να επαναληφθεί στην Αλβανία. Στο πλαίσιο αυτό, η Τουρκία θα δώσει στην Αλβανία κάθε αναγκαία συνδρομή, τόσο σε πολιτικό όσο και οικονομικό, καθώς και σε στρατιωτικό επίπεδο».

Η κατάσταση παρόλα αυτά δεν είχε  ηρεμήσει, αλλά σε ορισμένες περιοχές η κατάσταση κλιμακώθηκε, έτσι ώστε σε ορισμένες περιοχές της Νοτίου Αλβανίας  να υψωθούν ελληνικές σημαίες!

Βλέποντας την κατάσταση αυτή Τανσού Τσιλέρ την 29η Μαΐου διακήρυξε μπροστά σε όλα τα μέσα ενημέρωσης: «Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να διατηρήσει την εδαφική ακεραιότητα της Αλβανίας και δεν θα μπορούσε να τηρήσει παθητική στάση  σε γεγονότα που απειλούν την διχοτόμηση της Αλβανίας.

Η επιδείνωση της κατάστασης στην Αλβανία δεν συγκίνησε την Ευρώπη και ως εκ τούτου, από την πλευρά της η Τουρκία ήταν η μόνη  έτοιμη να κάνει τα πάντα για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στην χώρα .»

Αλλά στην πραγματικότητα, ούτε αυτές τις δηλώσεις της Τουρκάλας πρωθυπουργού δεν εισακούστηκαν και έτσι η ίδια στις  17η  Μαΐου 1997 δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«θέλω να επιστήσω την προσοχή ιδιαίτερα σε ορισμένα ζητήματα, που αφορούν την Αλβανία. Μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα διεξαχθούν εκλογές. Αλλά για άλλη μια φορά ακόμη θα προειδοποιήσω τον κόσμο.  Όχι  παρεμβάσεις  στις εσωτερικές υποθέσεις της Αλβανίας».

Από όλα τα κράτη από τα οποία η Αλβανία ζήτησε πολιτική, διπλωματική και στρατιωτική προστασία για την απελευθέρωση του Κοσσυφοπεδίου, η μόνη χώρα που είχε απαντήσει θετικά ήταν η Τουρκία.

Επομένως, αν το ΝΑΤΟ δεν  επενέβαινε  στρατιωτικά στο Κοσσυφοπέδιο, η Αλβανία είχε σχέδιο με επικεφαλής τον Παντελή Μάικο, το οποίο είχε την υποστήριξη του τουρκικού στρατού για να επέμβει στρατιωτικά και να προστατεύσει τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου!

Με ημερομηνίες 2 και 3 Μαρτίου του 1999, ο πρώην Αλβανός πρωθυπουργός Παντελί Μάικο, ως επικεφαλής της κυβερνητικής αντιπροσωπείας, είχε μεταβεί  σε μια πολύ σημαντική επίσημη επίσκεψη στην Άγκυρα.

Ο Μάικο είχε γίνει δεκτός από τον Τούρκο Πρόεδρο Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, τον πρωθυπουργό Μπουλέντ Ετσεβίτ και τον Αρχηγό του Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγό  Hüseyin Armate Kivirkoglu.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν, τρόποι για την επίλυση της κρίσης στο Κοσσυφοπέδιο, την προστασία της κυριαρχίας της Αλβανίας, επειδή υπήρχε ο φόβος ότι ίσως η Σερβία θα προχωρήσει σε  εισβολή εναντίον του αλβανικού κράτους με την αιτιολογία της παρουσίας του  Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου.

Ο στρατηγός Hüseyin Armate Kirvekoglu, διαβεβαίωσε τον Αλβανό Πρωθυπουργό Μάικο ότι θα του παράσχει ολοκληρωμένη στρατιωτική υποστήριξη για την προστασία των συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας της Αλβανίας μέσω συγκεκριμένων «δρομολογίων» ανάλογα με τις μελλοντικές εξελίξεις στον τομέα.

Επίσης, διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό Μάικο, ότι θα στηρίξει την Αλβανία στρατιωτικά, με την αποστολή δυνάμεων, υλικού και συμβούλων», καταλήγει ο Αλβανός ιστορικός αποκαλύπτοντας πολλές αλήθειες τις οποίες γνωρίζουν αρκετοί και στην χώρα μας .

Αυτά ήταν τα σχέδια της Τουρκίας η οποία διαχρονικά, είχε την  Αλβανία ως πιόνι πάντα στα άνομα σχέδια της .

Για παράδειγμα σε περίπτωση τώρα, σήμερα, επίθεσης της Αλβανίας στην ΠΓΔΜ μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα εθνικισμού με κινήσεις απόσχισης , η Τουρκία θα επιτεθεί εναντίον της Σερβίας εφόσον το Βελιγράδι θελήσει να επέμβει.

Για το Κοσσυφοπέδιο οι Τούρκοι προς το παρόν τηρούν μια άλλη στάση λόγω σύνδεσης της πολιτικής ελίτ εκεί με τον Γκιουλέν.

Κύρια πύλη εισόδου των Τούρκων η περιοχή ανάμεσα στην νότια Βουλγαρία και δυτική Θράκη που αποτελούν δύο περιοχές στις οποίες διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα πολλά και διάφορα.

Αυτό ίσως και να αποτελέσει και την αφορμή παρέμβασης της Μόσχας εφόσον ο Ερντογάν εκτιμά ότι αποτελεί ο ίδιος την μετενσάρκωση του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή.   

 • 1ηηηηηηηηηηηηηηηη

 • Assurbanibal

  Η κυρίως φώτο του άρθρου τί ακριβώς μας δείχνει?

 • Genesis

  Και ο πανιβλακας Σημιτης ψαρωσε στη μαλ@κια της Τσιλερ.Με την καμια δε θα ρισκαρε η Τουρκια αμεση στρατιωτικη αντιπαραθεση με την Ελλαδα,Το πιο πιθανο ηταν να ειχαμε εναν Cold war στο Αιγαιο και τα Βαλκανια

  • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

   Σιγά μην ετοιμαζε εισβολη ο σημιτης στην Β. Ηπειρο πιο πιθανο να ετοιμαζε εισβολη στον Σειριο. Αλβανικες μουφες.

   • Genesis

    Yπηρχε σχεδιο απο τις ΕΔ.Μονο την εντολη ηθελαν

    • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

     Σχεδιο φιλε υπάρχει για όλα, η εντολη έχει σημασια, σιγα μην εδινε ο αβουρης τετοια εντολη.

 • brοukios

  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΡΕΣΕΙ Η 7,62
  ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ Κ ΤΟΥΡΚΟ Κ ΑΛΒΑΝΟ

 • Σαν κάτοικος Βορείου Ελλάδος , δυστυχώς δεν μπόρεσα να δω ποτέ,
  κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους του θεάματος…του πραγματικού θεάματος
  και γέλιου όμως, όπως τον Βέγγο , Τσάκωνα , κ.α…γιατί
  α) Σπάνια έρχονται κατά πάνω , και
  β) ΄Οι διάφορες καταστάσεις ,κάνουν κάθε άνθρωπο να λείπει όποτε έρχονται αυτοί
  οι άνθρωποι στην Βόρειο Ελλάδα….
  Και ενοοείται πάντα ήθελα να δω και τον Ψάλτη.

  Πριν 3 χρόνια περίπου , κατέβαινα με την οικογένεια , μια μέρα με το αμάξι στην
  Αγίου Νικολάου (πίσω από τον Άγιο Δημήτριο ) προς Αγλιου Δημητρίου…
  Πριν φτάσω στο φανάρι,,,(καμιά 50αριά μέτρα)…βλέπω έναν λεπτοκαμωμένο τύπου με
  καφέ μπουφάν , μαύρο τζιν , και σκούφο , με τα γιακά σηκωμένο τέρμα , να περπατάει
  από την διάβαση προς τον Άγιο Δημήτριο ….

  Λέω στην μάνα μου……»Που πάει ο Στάθης ?»
  (Ενοόντας βέβαια , ότι και καλά αυτός , έμοιαζε πολύ με την κορμοστασιά του Στάθη Ψάλτη)
  Με το που φτάνω στο φανάρι , ο τύπος γύρισε προς τα κάτω για την
  Αγνώστου Στρατιώτου (πιθανόν) αλλά το φανάρι άναψε πράσινο για μένα .
  αλλά άναψε κόκκινο για τους πεζούς…και ξεκίνησα κοιτάζοντάς τον επίμονα…..

  »ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ!» Χαιρετισμοί…φιλιά απο μακρυά…γέλιο …! Ούτε που κοιτούσα που πήγαινα !
  Προείχε ο Στάθης ! Τι να κάνω ? XXDD…
  Μας κοίταξε χαμογελώντας , και μας χαιρέτισε που τον καταλάβαμε …
  Μαζεμἐνος όμως, γιατί δεν ήθελε να τον καταλάβει ο κόσμος και τον αρχίσει στο »πρήξιμο».
  (Να γιατί είχε σηκωμένο γιακά και σκούφο)

  Εχχχ……
  Αυτή ήταν η συνάντησή μου με τον Στάθη….Έστω στα 3 μέτρα και μέσα από το αμάξι…
  ————————————————————————————————
  Οι ταινίες του, που μου άρεσαν πιο πολύ…( * …βούρκωσα για λίγο εδώ…)
  κατά σειρά προτίμησης :

  1) Ο καβαλάρης των FM Stereo.
  2) Καμικάζι αγάπη μου.
  3) Μάντεψε τι κάνω τα βράδια.
  4) Ράκος Νο14 και ο πρώτος μπουνάκιας.
  5) Ο εραστής.
  6) Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω.
  7) Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν.

  Αλλά και άλλες.
  —————————————————————————————————–
  Μας πρόσφερες όντως πολύ και καλό γέλιο , Στάθη , και ευχαριστώ
  Συγγνώμη και λυπάμαι που δεν μπόρεσα να σε δω από κοντά.
  Aς ΕΛπίσω να σε δω στον άλλο κόσμο.
  Καλό Παράδεισο να χεις .

  • Genesis

   Πολυ κ0λοπαιδο ο καρκινος

  • κριμαα..ωραιος, πολυ γελιο.

 • Και αφού αφιέρωσα για τον Στάθη….Τώρα το επιδόρπιο.

  ΓΜ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ και τα κατακάθια της.

 • Ο νομός Μογγολίας »κάτω από άκρα μυστικότητα» κατασκεύασε ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο και όπλο Laser
  και το πουλάει στο πανηγύρι της Ινδίας.

  http://d.scdn.gr/images/sku_main_images/006481/6481602/20150402154827_as_company_minions_oplo_me_asteious_ichous.jpeg

  • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

   Και πυροβολο με κλανιες ο χειριστης τρωει μια κατσαρολα φασολαδα.

  • Genesis

   Πιο επικινδυνα ειναι τα Ζεππελιν που θα βγαλει στο Αιγαιο παρα το »ηλεκτρομαγνητικο».Για το λειζερ δε θα σχολιασω

   • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

    Μαλλον πιο επικινδυνοι ειναι οι Led Zeppelin.

    • Genesis

     »We come from the land of the ice and snow
     from the midnight sun where the hot springs blow
     The hammer of the gods will drive our ships to new lands
     To fight the horde and sing and cry, Valhalla, I am coming»

     • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

      Ετσι θα το παιζουν στα μεγαφωνα οι μογγολοι μέχρι να κουφαθουμε.

 • Doctor

  Τα υπολειματα της Οθωμανικης αυτοκρατοριας επρεπε να καθαριστουν οταν επρεπε ,τωρα θα τρωμε στην μαπα Βαλκανικη σαλατα

 • ΝΙΚΗΤΑΣ

  Οι Έλληνες καλά θα κάνουμε να υμνούμε τον Τριαδικό Θεό, ο οποίος έδωσε τη δύναμη στους αγωνιστές του 1821 (όπως οι ίδιοι μας είπαν) να μας απελευθερώσουν από τους Οθωμανούς και να τον δοξάζουμε για όσα χάρισε στο «DNA» μας και να ξεχάσουμε κάτι ανοησίες περί 18000 και 24000 χρόνων υποτιθέμενης κι εντελώς ατεκμηρίωτης ιστορίας. Το ότι ο Θεός μας προόρησε για την αποστολή κι όχι άλλα έθνη είναι η μεγαλύτερη τιμή. Το ποσοτικό των υποτιθέμενων αιώνων ωχριά σαν τιμή μπροστά στη επιλογή Εκείνου.

  • Genesis

   O πρωτος ανθρωπος εμφανιστηκε συμφωνα με τα σημερινα δεδομενα της βιολογιας πριν 2.8 εκ. χρονια στην Αιθιοπια,και συμφωνα με εξετασεις DNA ολοι οι ανθρωποι εχουμε κοινο προγονο αυτον τον ΄’Αδαμ»

   • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

    ΄σέ λίγα χρόνια θά λένε άλλα.Πρίν είκοσι χρόνια,πάλιάλλα έλεγαν.Επιστημονικές ερευνες καί πορισματα κατά παραγγελία είναι αυτά.

    • Genesis

     Εννοειται.Αυτο που σου λεω βασιζεται σε ενα σαγονι που βρηκαν προσφατα.Πριν ελεγαν 1.9 εκ χρονια.Σε 20 χρονια μπορει να βρουν ενα οστο που να χρονολογειται στ 5 εκ χρονια κτλπ

     • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

      …η λεπτομερής γεωλογική μελέτη….χρονολόγησε μέ ακρίβεια τήν πανίδα καί τά εργαλεία τής ανώτερης μειόκαινου,10-11 εκατομμύρια χρόνια πρίν…η ηλικία επιβεβαιώθηκε στό πανεπιστήμιο τής ν.Καρολίνας…

      δέν μού επιτρέπει τήν αντιγραφή,γι΄αυτό δίνω απόσπασμα.

   • ΝΙΚΗΤΑΣ

    Άλλο λέω κι άλλο λες. Έγραψα για την εμφάνιση του ανθρώπου πάνω στη γη πουθενά; Έψεξα όσους μιλάνε για ελληνική ιστορία 18 και 24 χιλιάδων ετών κι όταν τους ρωτήσεις πως τεκμηριώνεται λένε ότι το γράφουν τα βιβλία. Ε λοιπόν αυτά τα βιβλία που το γράφουν που τα είδαν; Και πως τεκμηριώνεται η παλαιότητά τους; Κι όταν τους ρωτήσεις σε τι γλώσσα είναι γραμμένα εκεί είναι που πέφτει το γέλιο της αρκούδας. 2000 χρόνια προ Χριστού υπήρχε η γραμμική Α και Β. 24000 χρόνια πριν τι γλώσσα υπήρχε; Σκέψου ότι από τους περσικούς πολέμους μέχρι τους αλεξανδρινούς χρόνους μεσολαβούν γύρω στα 160-170 χρόνια και η διαφορά της γλώσσας είναι τεράστια. Φαντάσου σε χιλιάδες χρόνια διαφορά. Λοιπόν να μην χρησιμοποιούν λιακοπούλειες θεωρίες χωρίς κάποια επιστημονική τεκμηρίωση, που κι αυτή η επιστημονική ελέγχεται γιατί οι νεοταξίτες έχουν αλώσει τα πάντα.

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Έρχονται χρόνια δύσκολα… προφητικό από τα βάθη του παρελθόντος

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Βρέχει…… αλλά οι βρεγμένοι δεν την φοβούνται την βροχή Αδέρφια !

  • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

   Εισαι απιστευτος το 2ο πιο αγαπημενο μου ζεμπεκικο. 20000000 like!

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Στη σειρά & τα δικά μου !

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Θα »πετάξουμε ψηλά», ω Έλληνες !

  • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

   Πωπω φιλε καuλwνω τρελα με τη ζεμπεκια αυτη, η αγαπημενη μου εδω και χρονια.
   1000000000000000000 like!

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Έτσι χορεύουν οι Έλληνες …!
    Να το νοιώθεις το ζεϊμπέκικο, γιατί η ζεμπεκιά δεν είναι βήματα, είναι εκδήλωση συναισθημάτων ! ! !

    • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

     30000000000000000000000 lile!

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

  Καλησπέρα… Στα άγια η ψυχούλα σου Στάθη…

  • Spyros Spyropoulos

   Καλησπερα Ροη μου! Ο Θεος να τον αναπαυσει!

   • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

    Καλησπέρα, Σπύρο ..

  • Ο Θεούλης ν’ αναπαύσει τη ψυχή του!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014
  «ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 632 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ»…..

  ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1991, Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ:
  «632 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ» …
  ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ 300 ΔΙΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!…

 • Monkeydonia

  και πως θα πολεμήσει η τουρκία την Σερβία, θα στείλει στρατό στην Αλβανία για να επιτεθούν από εκεί στην Σερβία; α ρε αλπάνια μια ζωή δούλοι των μογγόλων θα είστε και για αυτό μια ζωή τριτοκοσμικοί!

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   θά πέσουν αλεξιπτωτιστές από τά καινούργια ζέππελιν.

  • Τρισκατάμαυρος Καβαλάρης

   kαι θα την ακολουθησουν στη διαλυση.

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014
  «ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ»

  ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
  ΟΙ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΤΟΥΝ ΣΕ
  ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ !!!

  ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΝΕΙΠΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ

  http://anargyros61.blogspot.gr/2014/10/blog-post_15.html

  • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

   βλαδίμηρε,όπως λέει καί τό τραγούδι,
   κάθε πού βραδιάζει,πυρετός σέ πιάνει…))))

   • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    EMAIL ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2014 http://anargyros61.blogspot.gr/2014/10/blog-post_15.html ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΤΟ ΕΓΓΥΣ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ
    ΤΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ!!!
    ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     άντε,πάω νά τό δώ )))

    • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

     τό είδα…
     όπως έλεγε ο χάρρυ κλύν γιά τόν ανδρέα..
     θά,θά,θά…θαθαθαθα…. (χωρίς παρεξήγηση,έτσι;) )))

 • Κων. Νεμέσιος

  Ὅλα αὐτὰ τὰ φληναφήματα τοῦ κατσαπλιᾶ <> εἶναι προφἀσεις ἐν ἁμαρτίαις γιὰ νὰ δικαιολογήσει τὴν πρόσδεση τοῦ κράτους τῶν κατσαπλιάδων στὴν τουρκία . Οἱ ἀλβανοὶ χωρὶς ποτὲ νὰ πολεμήσουν γιὰ τὴν ἀνεξαρτησία τους πάντα ἦταν προσδεδεμένοι στὴν ὀθωμανικὴ αὐτοκρατορία , μὲ ἐξαίρεση τοὺς ἀγῶνες τοῦ Γεωργίου Καστριώτη ( Σκεντέρμπεη, ὁ ὁποῖος εἶναι μὲν ἐθνικὸς ἥρωας τῶν ἀλβανῶν , ἀλλὰ μὲ Ἑλληνικὴ καταγωγὴ ( Ο Marini Barletii, πρῶτος του Βιογράφος ἀπό τὴν Σκόδρα -αρχές 16ου μ.Χ. αι.-
  τὸν ἀποκαλεῖ «Ἠπειρώτη πρίγκηπα» και «Ἡγεμόνα των Ἠπειρωτῶν», ἐνῶ ὁλόκληρη ἡ βιογραφία ἀναφέρεται μόνο σε Ἠπειρῶτες και καθόλου σὲ ἀλβανούς )
  http://www.sfeva.gr/17365118.el.aspx
  Μὲ ἄλλα λόγια οἱ ἀλβανοὶ ( ποὺ ποτὲ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ) προσπαθοῦν νὰ δικαιολογήσουν τὸν ἔκδηλο φιλοτουρκισμὸ τους . Καὶ τὸ ἐρώτημα παραμένει : ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ 500.000 ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ; ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟ » ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΟ » ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ;;;;;Ῥητορικὰ τὰ ἐρωτήματα , δυστυχῶς μὴν περιμένουμε ἀπό τοὺς σημερινοὺς καὶ ἐπόμενους καραγκιοζοπαῖκτες νὰ σκεφτοῦν ὑπέρ τῶν Ἑλληνικῶν Συμφερόντων ….

  • Κων. Νεμέσιος

   Βρὲ κλεφτοκοτὰ κατσαπλιὰ , ὁ καλύτερος ἀπό ἐσὰς ἔχει σκοτώσει τὴν μάνα του ….Εἶστε ἡ ντροπὴ τῆς Εὐρώπης , ἡ Κολομβία τῆς Εὐρώπης , τὸ χασίς σᾶς ἔχει ζαλίσει τὰ μυαλὰ καὶ τὰ ἔχετε χαμένα ! Ντροπὴ καὶ ξεφτίλα σὲ ὅσους σᾶς δίνουν δουλειὲς καὶ ψωνίζουν ἀπό τὰ κ@@μάγαζα σας ….!

   • Mr. H

    spiti sou kai roufa ton,broma!

 • Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Η στρατιωτική συμφωνία Αλβανίας-Τουρκίας εναντίον Σερβίας-Ελλάδας με τις πλάτες των άπληστων κρουπιέρηδων της Νέας Υόρκης – ΝΑΤΟϊκό σχέδιο υπερθερμοπυρηνικού Αρμαγεδδώνα στα Βαλκάνια λόγω Ρωσίας-Κίνας!

 • Τα άπληστα λαμόγια ανοίγουν μέτωπα εκεί που δεν τους πέφτει λόγος!

 • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

  21η Απριλίου (επέτειος της «Χούντας») : :΅ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΑ….ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

  http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/04/21.html

  • Μόνο που τη χούντα μας την επέβαλαν οι χαρτογιακάδες της Νέας Υόρκης με τον αρχισακάτη επικεφαλής του State Department.

   • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

    Μόνο που οι Αμερικλάνοι έριξαν τον Παπαδόπουλο (λόγω που θα έβαζε χέρι στο πετρέλαιο της Ζακύνθου) και μας φόρτωσαν τον Ιωαννίδη με όλα τα παρελκόμενα….

    • Οι άπληστοι κρουπιέρηδες έβγαλαν τον Παπαδόπουλο από τη μέση επειδή δεν τον χρειαζόντουσαν πια άλλο. Στυμένη λεμονόκουπα.

    • Θεσσαλονικιός

     100% λάθος Ρόη, δυστυχώς άλλη είναι η αλήθεια …

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      αν την ξέρεις στείλε λινκ

     • Θεσσαλονικιός

      Δεν χωράω στο λίνκ Ρόη μου, αλλά τα ξέρω προσωπικώς από πρώτο χέρι ….

     • Αφού έζησες από κοντά τα γεγονότα, κάτι ξέρεις λοιπόν!

     • Θεσσαλονικιός

      Όχι «κάτι» …. πολλά …

     • Τρόπος που λέγειν.

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      Θα μας ενδιέφερε να τα ακούσουμε…

     • Τουλάχιστον θα μάθουμε κρυφές αλήθειες που δεν μας δίδαξαν ποτέ στο σχολείο!

     • Θεσσαλονικιός

      Αναρωτήσου απλώς γιατί «σκάλισε» την Κύπρο ο μοναδικός μη εμπλεκόμενος στην προδοσία (ο Παπανδρέου), και γιατί δεν δημοσιεύθηκε ποτέ το πόρισμα …

     • Θεσσαλονικιός

      Αυτά μόνο από κοντά λέγονται, εάν με αξιώσει ο Θεός να έλθω προς τα εκεί θα σας τα πώ, και θα τα πώ και στον Γιάννη όταν συναντηθούμε …

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      μακάρι να ερχόσουν… (για μας είναι τα οικονομικά στριμωγμένα αλλιως δεν τα έχουμε σε τίποτα τα ταξιδια) ο Γιάννης είπε πως σύντομα θα κατηφορίσει…

     • Θεσσαλονικιός

      Εμένα ακόμη χειρότερα είναι αλλά θέλω να έλθω για να δω την Αδελφή του Πατέρα μου γιατί παραπονιέται ότι θα με δεί μόνο στην κηδεία της ..

     • τριβέλι Ρόη (Πάνου)

      Ε, αποφάσισέ το… Εχει και λεωφορείο Θεσ/νικη – Γύθειο

     • Genesis

      Tην προσεγγιση του Παπαδοπουλου στη Σ.Εννωση εννοεις?

     • Θεσσαλονικιός

      Όχι φίλε μου, την «προσέγγιση» στο σάπιο πολιτικό σύστημα και το ότι δέχθηκε να αποσύρει από την Κύπρο την Ελληνική Μεραρχία …

     • την οποία συνειδητά αποκρύπτουν!

   • Θεσσαλονικιός

    Κανένας δεν την επέβαλλε, οι Αμερικανοί αιφνιδιάστηκαν …

    • Τότε γιατί μιλάνε όλοι για αμερικανοκίνητο πραξικόπημα; μήπως κάτι μας κρύβουν;

 • ιωαννης

  ο λογος οοοολων των ανεξηγητων συγκρουσεων και η απειλη αφανισμου της ανθρωποτητας μεσα σε εναν πυρινικο ολεθρο >>>

  οι απειλες αφανισμου του ανθρωπινου γενους…ΑΠΕΥΘΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ
  ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ

  Ι
  Ω
  Α
  Ν
  Ν
  Η

  δηλαδη?>>>>>>του «λενε»…εαν εσυ μας παρεις την εξουσια που εχουμε επανω στους ανθρωπους (με πολεμους πεινα χρεη παραπλανηση κλπ) και μας παρεις και ολο τον πλουτο που συσωρευουμε πινωντας το αιμα αυτων και διεκδηκησεις το ανθρωπινο γενος στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ τοτε εμεις …αντικριζοντας την καταστροφη μας…
  ΘΑ ΤΟ ΕΞΩΝΤΟΣΟΥΜΕ!

  • ιωαννης

   οταν ο τραμπ λεει οτι θα καψει την κορεα το λεει στον ΙΩΑΝΝΗ
   οταν ο πουτιν επηδηκνηει τα πυρινικα του και απειλει με πυρινικο ολεθρο το κανει για να ακουει ο ΙΩΑΝΝΗΣ
   οταν η κινα απηλει την ιαπωνια το κανει εναντια στον ΙΩΑΝΝΗ
   ολοι αυτοι ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΡΕΕΕΕΦΟΟΟΟΝΤΑΙΙΙΙΙΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!
   οοοολες οι υπερδυναμεις και ολες οι φιλοδοξουντες σε αυτο εχουν επηδοθει αυτα τα χρονια σε εναν αγωνα αποκαταστασης της αταξιας που εχουν δημιουργεισει απομηζοντας το αιμα του ανθρωπινου γενους….αυτη η αποκατασταση >>>>ειναι η νεα ταξη πραγματων !….εινια η υστατη προσπαθεια να επηφερουν γεγονοτα των οποιων η επιδραση θα κατευνασει – αναγκασει την ανθρωποτητα σε εναν πανταχου παρων «πνευμα» ικανοπιησης …ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΙΚΑΝΟΠΙΗΣΗΣ>>>>με στοχο την ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ
   Ι
   Ω
   Α
   Ν
   Ν
   Η

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Πως να πολεμήσεις για μια μεγάλη αλμπανιά, όταν δεν έχεις ιστορία, με παρών εγκληματικό & μέλλον διακτινισμένο …!
  Θα λιποτακτήσουν & τα σκουλήκια σας ωρεεεεεεέ …….! ! !

  https://uploads.disquscdn.com/images/7eefc1048f24cf29600af5774d0e9c2d672b631ee701f1d8ed333efc5c973f50.jpg

  • Σα δαίμονας δε μοιάζει;

   • Μοναχικός

    Εγώ λέω ότι είναι σα τα Νεφελίμ του Λιακόπουλου. Μπορεί παρακάτω απ τη μέση να είναι γοργόνα.

    • Κάθε φορά που τον βλέπεις σου έρχεται να κάνεις εμετό!

     • Μοναχικός

      Να ένας τρόπος να τρών τα πιτσιρίκια όλο το φαί χωρίς πολλά ζόρια 《άμα δε φας θα ρθει αυτός να σε πάρει με το τσουβάλι 》

  • ΟΡΕΙΝΟΣ

   Αυτον θα ελεγε η μανα μου πως θα ερχοταν να με παρει στο τσουβαλι αν δεν ετρωγα το φαι μου..α ρε μανα…Μπαμ κανει η καταγωγη του…Ραν.

 • Jorge Melissa

  Ο πατριωτισμός των Βορειοηπειρωτών που πουλήσαμε

  http://www.pelasgoskoritsas.gr/2017/04/blog-post_19.html

  • με εντολή των άπληστων αναρχοκρουπιέρηδων της Wall Street και του λονδρέζικου City!

 • Jorge Melissa

  Το νέο πρόσωπο της
  ρουμανικής προπαγάνδας: υποκρίνονται τους »ανεξάρτητους» πατριώτες
  Βλάχους (Αρμάνους) ενώ εργάζονται για τα ρουμανικά συμφέροντα.

  Στο παρακάτω δελτίου τύπου της FUEN
  σχετικά με τη σύσταση 1333 αναφέρεται ότι οι Αρμάνοι είναι Ρουμάνοι, μια
  τραγελαφική θέση την οποία ο Γιάνκου Περιφάν, η ανιψιά του Κίρα
  Μάντσου, ο Βασίλε Μπάρμπα και οι οπαδοί τους δεν θα τολμούσαν ποτέ να
  εκφράσουν ανοιχτά στο Κρούσοβο, το Μοναστήρι ή την Κορυτσά. Ωστόσο, στην
  Ευρώπη αυτό το »δελτίο τύπου» γιορτάστηκε από τη συγκεκριμένη ομάδα
  αυτόκλητων προστατών ως μεγάλη επιτυχία.

  Δεν είναι να απορεί κανείς που αργότερα ο κ. De Puig τιμήθηκε από το ρουμανικό κράτος για την »ανεξάρτητη» σύσταση 1333.

  Διαβάστε σελ. 3 & 4:

  Το δελτίο τύπου της FUEN αναφέρει
  ότι οι Αρωμάνοι είναι Ρουμάνοι… εκρωμαϊσμένοι Θράκες, η αρχική τους
  κοιτίδα είναι η σημερινή νότια Σερβία και κατέβηκαν στη Μακεδονία,
  Θεσσαλία, Ήπειρο (νότια και βόρεια -δηλ. σημερινή νότια Αλβανία) κάπου
  μεταξύ 6ου και 10ου αι. (!)

  https://www.scribd.com/document/345367836/FUEN-V-Barba-I-Perifan-1333-Επίσημο-Δελτίο-τύπου-της-FUEN-με-τίτλο-Οι-Αρωμάνοι-ένα-έθνος-νομάδων-εν-κινδύνω-p-3-4

 • Θεσσαλονικιός

  Η μοναδική εποχή που ο Ελληνικός στρατός ήταν έτοιμος να μπουκάρει στην Αλβανία ήταν το ’92 επί δρακουμέλ, όταν είχε μετακινηθεί στα Ελληνοαλβανικά σύνορα με επάνδρωση 110% και πλήρη εξοπλισμό η 34η Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ, και τότε δεν κουνιόταν «φύλλο» στην Αλβανία.
  Πάντως η Τουρκία με τα ανοικτά μέτωπα τα οποία έχει δεν είναι ικανή να υπερασπίσει τα εδάφη της, πολλώ δε μάλλον ξένα…
  Καλό για τους Αλβανούς θα είναι μία προειδοποίηση, ότι σε περίπτωση «εξεγέρσεως» δεν θα μείνει ούτε Αλβανικό DNA ζωντανό στην Ελλάδα !!!

 • Jorge Melissa

  Ζωντανή η Βόρειος Ηπειρος στη Βοστώνη

  http://www.pelasgoskoritsas.gr/2017/04/blog-post_26.html

 • Jorge Melissa

  Θέμα στην Ε.Ε. οι 7.976 άταφοι ήρωες του ’40 στην Αλβανία

  http://www.pelasgoskoritsas.gr/2017/04/7976-40.html

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  » ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ» (ΤΟΥ Π. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ)

  ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΛΙΜΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ !!!

  «ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ …
  ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ …

  http://anargyros61.blogspot.gr/2016/08/blog-post_4.html

 • Jorge Melissa
 • ΟΡΕΙΝΟΣ

  Χρονια Πολλα και Χριστος Ανεστη,κατι που δεν εδειξε κανενα καναλι,και η τοπικη Αστυνομια δεν εδωσε σημασια,μετα την ασκηση Εθνοφυλακης στη Θασο καποιοι πυρηνες Αλβανων πο αυτους που χρονια ειναι εδω,φιλυσηχοι υποτιθεται μαζευτηκαν σε λατομειο του νησιου την Μ.Πεμπτη και με τον οπλισμο τους εκτελεσαν βολη,τα ατομα ηταν γυρω στα 10 και εριξαν τουλαχιστον απο μια γεμιστηρα των 30 φυσιγγιων..στο ακουσμα πυροβολισμων σε κοντινο οικισμο κατοικοι πηγαν να δουν τι εγινε απο μακρια και γνωρισαν προσωπα,φοβηθηκαν και καλεσαν την αστυνομια που αδιαφορησε..ειναι δυνατον???Ποσο ευκολο ειναι να ζησουμε σκηνες Κοσοβου???Γιατι εθελοτυφλουν???ΑΝ εγω σαν Ελληνας εκανα κατι αναλογο ακομα και με κυνηγετικο τετοια εποχη θα μου επαιρναν το οπλο,ζουμε στην Ελλαδα?ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ελλαδα η ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ???????