«Κεραυνοί» Μαρίν Λε Πέν κατά Πάπα Φραγκίσκου τον οποίο αποδομεί βήμα-βήμα: Είναι ένα «παγκοσμιοποιημένο μπουλντόγκ» αποφασισμένο να προωθήσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη

Δημοσίευση: 21 Απριλίου 2017, 11:04 πμ

Η γνωστή Γαλλίδα πολιτικός  Marine Le Pen έβαλε στο στόχαστρο της για τα καλά τον προκαθήμενο της καθολικής εκκλησίας Πάπα Φραγκίσκο και σε μια πρόσφατη συνέντευξη της τον αποκάλεσε «παγκοσμιοποιημένο μπουλντόγκ» αποφασισμένο να προωθήσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Η Γαλλίδα προεδρική υποψήφια Marine Le Pen «έσκαψε στην κυριολεξία τον λάκκο» στον Πάπα Φραγκίσκο με δηλώσεις της, διότι τον θεωρεί ως έναν αποφασισμένο «εκτελεστή» του παγκοσμιοποιημένου σχεδίου τερματισμού της εποχής του εθνικού κράτους και της άνομης  προώθησης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Η ίδια όντας κατά του σημερινού ρόλου του Ποντίφικα θεωρεί ότι ο Πάπας πιέζει τα έθνη να ανοίξουν τις πύλες τους σε απεριόριστο αριθμό μεταναστών και γι αυτό η Λεπέν  κατηγορώντας τον Πάπα , ζητά από τα κράτη να αγνοήσουν τις εντολές και τις νουθεσίες του.


Σε συνέντευξή της στο περιοδικό La Croix International, η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Πάπα Φραγκίσκο με  το ερώτημα «ότι τα κράτη υλοποιώντας τις εντολές του αντιτίθενται στα συμφέροντα των δικών τους λαών , μη θέτοντας προϋποθέσεις για την αποδοχή σημαντικού αριθμού μεταναστών».

Η 48χρονη Γαλλίδα πολιτικός πρόσθεσε ότι, κατά την άποψή της, οι δηλώσεις του προκαθήμενου της καθολικής εκκλησίας για τη μετανάστευση ξεπερνούν τον ρόλο του ίδιου  ως θρησκευτικού ηγέτη.

«Για μένα, αυτό εμπίπτει στο πεδίο της πολιτικής και μάλιστα στις αρμοδιότητες ενός πολιτικού αρχηγού καθώς είναι και αρχηγός κράτους (Βατικανό)», ανέφερε η ίδια.

Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι «τεχνικά» ένας αλλοδαπός ηγέτης κυρίαρχος του Βατικανού (πόλη-κράτος) με ορισμένους από τους αυστηρότερους κανόνες μετανάστευσης και ιθαγένειας στον κόσμο.

Ο ίδιος αφιέρωσε την Κυριακή την προσευχή του για το Πάσχα στην κατάσταση των μεταναστών και των θυμάτων του ρατσισμού. Μιλώντας  στα πλήθη δήλωσε : «Ο Χριστός, είναι ο μόνος μας σωτήρας, και στρέφουμε προς αυτόν τα μάτια μας  με ντροπή για όσα γίνονται ».

Ωστόσο, σύμφωνα με την Λεπέν, ο Πάπας πρέπει να σταματήσει να χρησιμοποιεί την θέση του για να προωθήσει την παγκόσμια αριστερή ατζέντα και να ασχοληθεί  περισσότερο χρόνο προσφέροντας πνευματική καθοδήγηση.

Ερωτηθείς για τις δικές της θρησκευτικές απόψεις, η κ.Λεπέν είπε: «Έχω μια ισχυρή πίστη και είμαι τυχερή που δεν το αμφισβητώ ποτέ. Ωστόσο, παραδέχομαι ότι είμαι θυμωμένη με την καθολική Εκκλησία γιατί νομίζω ότι παρεμβαίνει σε όλα, εκτός από αυτό που  θα έπρεπε πραγματικά να την αφορά», πρόσθεσε η ίδια.

Ερωτηθείς για ενδεχόμενη εκλογή δευτέρου γύρου εναντίον του Εμμανουήλ Μακρόν, ενός κεντροαριστερού πολιτικού, η Λέ Πεν είπε ότι «γλείφει τα χείλη της» για την αναμέτρηση μαζί του .

«Είναι ένας ανούσιος παγκοσμιοποιητής που θέλει να επιταχύνει το πλήρες άνοιγμα των συνόρων, την ελεύθερη ανταλλαγή και την αλλοτρίωση της Γαλλίας υπέρ των ιδιωτικών και οικονομικών συμφερόντων.

Εγώ, από την άλλη πλευρά, προτείνω την επιστροφή στο έθνος-κράτος, την πιο αποτελεσματική δομή για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια, την ευημερία και τη δημοκρατία και να προστατέψουμε την ταυτότητά μας».

Η Γαλλίδα πολιτικός νομίζουμε ότι τα είπε όλα με τις δηλώσεις τόσο  για τον ρόλο του Πάπα στην νέα τάξη πραγμάτων που αντί να ασχολείται με τις δολοφονίες και διώξεις Χριστιανών ασχολείται με τους μουσουλμάνους μετανάστες , καθώς και για την ατζέντα της «παρέας» των Βρυξελλών ( Μέρκελ, Ολάντ και σία).

Μετά τους φταίει ο Ερντογάν στους Ευρωπαίους ηγέτες,  ο οποίος τους κατηγόρησε για την μαζική παρουσία τους σε συνάντηση μαζί του για την προώθηση της νέας τάξης πραγμάτων .

Ο «τρελός » Τούρκος πρόεδρος εκτιμάται ότι στο συγκεκριμένο θέμα έχει δίκιο γι’ αυτό που ετοιμάζουν όλοι αυτοί οι ταγοί της νέας τάξης και των «χρωματιστών» ινστιτούτων  και επαναστάσεων ανά την Ευρώπη .

Σε παλαιότερη  επίσημη ομιλία του ο Πάπας Φραγκίσκος είχε αναφέρει ότι οι Χριστιανοί πρέπει να δοξάζουν τον Θεό διότι κατά τα τελευταία 50 χρόνια, «οι καθολικοί και οι Λουθηρανοί έχουν μετακινηθεί «από τη σύγκρουση με την κοινωνία. Έχουμε ήδη διανύσει ένα σημαντικό μέρος του δρόμου μαζί».

«Ο κόσμος χρειάζεται τους Χριστιανούς να δώσουν το έλεος του Θεού σε φτωχότερους, άρρωστους  (και) αυτούς  που έχουν εγκαταλείψει την πατρίδα τους σε αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τους ίδιους και τις οικογένειές τους», είπε ο Ποντίφηκας .

Στην Συρία όμως από το 2011 σκοτώνονταν , βασανίζονταν βιάζονταν, και τρομοκρατούνταν Χριστιανοί πολίτες και μη ,…που ήταν τότε ο  Ποντίφικας και θρησκευτικός ηγέτης των καθολικών ;

Χάθηκαν μητροπολίτες, κάηκαν εκκλησίες , μοναστήρια βεβηλώθηκαν από τους τζιχαντιστές….που ήταν και τότε ο Πάπας ;

«Ἐπειδή βλέπω τόν μεγάλον σάλον πού γίνεται εἰς τήν Ἐκκλησίαν μας, ἐξ αἰτίας τῶν διαφόρων φιλενωτικῶν κινήσεων καί τῶν ἐπαφῶν τοῦ Πατριάρχου μετά τοῦ Πάπα, ἐπόνεσα καί ἐγώ σάν τέκνον Της…

…Φαντάζομαι ὅτι θά μέ καταλάβουν ὅλοι, ὅτι τά γραφόμενά μου δέν εἶναι τίποτε ἄλλο παρά ἕνας βαθύς μου πόνος διά τήν γραμμήν καί κοσμικήν ἀγάπην, δυστυχῶς, τοῦ πατέρα μας κ. Ἀθηναγόρα. Ὅπως φαίνεται, ἀγάπησε μίαν ἄλλην γυναίκα μοντέρνα, πού λέγεται Παπική Ἐκκλησία, διότι ἡ Ὀρθόδοξος Μητέρα μας δέν τοῦ κάμνει καμμίαν ἐντύπωσι, ἐπειδή εἶναι πολύ σεμνή.

Μετά λύπης μου, ἀπό ὅσους φιλενωτικούς ἔχω γνωρίσει, δέν εἶδα νά ἔχουν οὔτε ψίχα πνευματική οὔτε φλοιό. Ξέρουν, ὅμως, νά ὁμιλοῦν γιά ἀγάπη καί ἑνότητα, ἐνῶ οἱ ἴδιοι δέν εἶναι ἑνωμένοι μέ τόν Θεόν, διότι δέν Τόν ἔχουν ἀγαπήσει.

Ἐπίσης, ἄς γνωρίσωμεν καλά ὅτι ἡ Ὀρθόδοξος Ἐκκλησία μας δέν ἔχει καμμίαν ἔλλειψιν. Η μόνη ἔλλειψις πού παρουσιάζεται, εἶναι ἡ ἔλλειψις σοβαρῶν Ἱεραρχῶν καί Ποιμένων μέ πατερικές ἀρχές. Εἶναι ὀλίγοι οἱ ἐκλεκτοί. Ὅμως, δέν εἶναι ἀνησυχητικόν. Ἡ Ἐκκλησία εἶναι Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ καί Αὐτός τήν κυβερνάει.»

( Ἅγιος Παΐσιος ὁ Ἁγιορείτης)

 

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΣΚ@ΤΑ ΣΤΗΝ ΝΤΠ…

  • Ελληνας Ορθοδοξος

   ΑΞΙΟΣ Ηρωα !!!

 • Peacemaker

  Οποιος περιμενε απο τους εφευρετες της ιερας εξετασης τιποτα το διαφορετικο μαλλον περιμενει ακομα και τον σαντα κλαους της κοκα-κολα να του κατεβει απο την καμιναδα…!

 • ΑΝΤΙΝΟΟΣ

  η ευρώπη διαλύεται.

 • Ελληνας Ορθοδοξος

  3ος !!!
  Μηπως να ερθει κατα την γειτονια μας να δωσει μερικα μαθηματα στους δικους μας αντιχριστους ???

 • sotos nik

  Ας ελπίσουμε να έχει αρκετούς σωματοφύλακες γιατί προβλέπω μερικά «ατυχήματα»..

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Έχει όμως το αλάθητο, το ακατάληπτο & το ακαταλόγιστο !

  https://uploads.disquscdn.com/images/570ffd2ee22326dbb11d57e985951f9a4ba6b8e638a34e40b9f2e1f8e09a6f8f.jpg

  • Dsnkara

   Και το ακοστολόγητο .

  • μαριος ανδρεου

   μεγαλος καριολης

  • Giota Timouda

   Θα έκανε το ίδιο ο αντίχριστος και χωρίς κάμερες;
   Ο Χριστός αληθώς Ανέστη, αγαπητέ και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
   Αυτός δεν συγχωρεί φαρισαϊσμούς και η κρίση του θα είναι αμείλικτη.
   Χρόνια πολλά και κάθε πνευματική ανάταση!!!

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

  Ο ΠΑΪΣΙΟΣ «ΚΕΡΔΙΣΕ» ΤΟΝ ΛΕΝΙΝΙΣΜΟ…! ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ
  ΑΓΙΟΥ Σ΄ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΕΝΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ
  ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΟΥΡΩΤΗ…

  http://www.stoxos.gr/2017/04/blog-post_7829.html

 • Αντίπας Ευτύχιος

  Μπράβο Μαρίν Λε Πέν μόνο με τέτοιους ηγέτες πάνε μπροστά να χτυπήσουν τα παγκοσμιοπoιηση που θελει να επιβαλει τα σχεδια της

 • Εὐάγγελος Χ.Ο.

  …«Τὸν Πάπαν νὰ καταρᾶσθε, διότι αὐτὸς θὰ εἶναι ἡ αἰτία»…

  Τώρα πρόσφατα…πρὶν 250 χρόνια!

  Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν,
  θανάτῳ θάνατον πατήσας,
  καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι,
  ζωὴν χαρισάμενος.

  «Ἡ Ῥωμανία Νικᾶ»

 • brοukios

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Νέες οφειλές 1,14 ευρώ δημιουργεί το Δημόσιο για κάθε ευρώ που εξοφλεί.

  http://www.capital.gr/oikonomia/3206181/nees-ofeiles-1-14-euro-dimiourgei-to-dimosio-gia-kathe-euro-pou-exoflei

  Μπεεε το σανο του αβαπτιστου

 • Proud to be Greek

  Να ήταν μόνο ο Πάπας προωθητής της ΝΤΠ καλά θα ήταν…………….
  Τουλαχιστόν η ιδιότητα του είναι γνωστή και εμφανής.

  Η προώθηση της ΝΤΠ είναι πολυεπίπεδη, ποικοιλότροπη και οχι πάντα ορατή «με γυμνό μάτι».
  Οι δε παγκοσμιοποιητές στρατιές ολόκληρες συνειδητοποιημένοι και μη.
  Οφείιλουμε να καυτηριάζουμε και να αντιστεκόμαστε σε κάθε τι υπονομευτικό για την Θρησκέια μας, το Εθνος και την ταυτότητα μας.

  • Giota Timouda

   Συνυπογράφω ανεπιφύλακτα, φίλε μου. Χριστός Ανέστη και κάθε πνευματική προκοπή!!!

 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ

  Επεστρεψα απο την λειτουργια στην Ι.Μονη Ζωοδοχου Πηγης, χρονια πολλα σε ολους Χριστος Ανεστη και η Υπεραγια Θεοτοκος να προστατευει τους Ορθοδοξους.

  Το δικερατο θηριο ο αρχιαιρεσιαρχης και η οικουμενιστικη παρεα του εχουν ημερομηνια ληξεως τραγικης.

  Ἦχος πλ. α’ Τὸν συνάναρχον Λόγον
  Η αναβλύζουσα Θειον ύδωρ αθάνατον, η προχέουσα ρείθρα ζωής αέναα· τοις προστρέχουσι πιστώς τη Ζωοδόχο σου Πηγή και ταύτα αρυoμένοι, βραβεύεις νυν τε παρθένε ρώσιν και θεραπείαν, και συμφορών απολύτρωσιν

  • Giota Timouda

   »…. και Συ αγνή τέρπου Θεοτόκε, εν τη εγέρσει του τόκου Σου.» Εν αναμονή της απολυτρώσεως πασών των συμφορών του γένους των Χριστιανών και των Ελλλήνων. Ο Χριστός Ανέστη και η Ρωμανία θα αναστηθεί. Χρόνια πολλά κι ευλογημένα!!!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  Trump: Το Ιράν δεν έχει ανταποκριθεί μέχρι στιγμής στο πνεύμα της πυρηνικής συμφωνίας
  21/04/2017 – 10:55

  Trump: Το Ιράν δεν έχει ανταποκριθεί μέχρι στιγμής στο πνεύμα της πυρηνικής συμφωνίας
  Η αμερικανική κυβέρνηση ήδη εξετάζει το ενδεχόμενο διακοπής της συμφωνίας με την Τεχεράνη

 • nikos(1)

  το Filioque όχει ο Παπαμ και οι κάθε λογής …αντιιιι…φασιστες …..και βάλε!

 • ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑ;

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ …
  ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ-ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΑΛΤΕ ΣΗΜΑΔΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΔΕ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ …
  ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΑ …
  ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ, ΑΠΛΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ …
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΝΕΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ …
  ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ …

  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
  http://anargyros61.blogspot.gr/2015/11/31.html

  • Giota Timouda

   Τα λεμε, αλλά τα πιστεύουμε, τα περιμένουμε; Αν ναι πόσο έτοιμοι είμαστε; Ο πέλεκυς για την αποστασία μας θα είναι βαρύς. Θα αντέξουμε; Θα στραφούμε επιτέλους σ’ Εκείνον, αποζητώντας το έλεός Του; Ο Χριστός Ανέστη,φίλε μου, Αληθώς. Χρόνια πολλά και πνευματικά!!!

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  Του ανέφερε λοιπόν πως ο Άγιος Πορφύριος είπε τα εξής:
  1. Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή
  2 Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.
  3. Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.
  4. Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.
  Τότε κάποιος είπε, πάλι χούντα θα έχουμε;
  Τα λόγια που είχε πει όμως ο Άγιος τους καθησύχασαν:
  Όχι, δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα!
  5. Ο στρατός θα δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση…

  • Giota Timouda

   Ο Χριστός αληθώς Ανέστη φίλε μου και όλα τα προφητευόμενα από τους εκλεκτούς Του θα λαβουν »σάρκα και οστά». Γι’ αυτό να είμαστε σε επαγρύπνηση και πανέτοιμοι, σαν τις φρόνιμες παρθένες.

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  • μαριος ανδρεου

   πρωτη φορα βλεπω αυτο τον μοναχο,γενναδιος?

 • nikos(1)

  παρότι τα νεοκοπριτάκια …προωθούν το Μακρόν με ….χίλια ….θάχει πλάκα να σκάσει κανα δίδυμο …Λεπεν-Μελλανσόν στο β’ γύρο!!
  ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΛΛΊ ΤΟΥς …ΡΆΣΤΑ!!

  • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

 • μαριος ανδρεου

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ!!!

  • Giota Timouda

   Χριστός Ανέστη, Χρόνια πολλά!!!

 • ΠΕΥΚΕΣΤΑΣ

  Η Ρωσία απαγορεύει τους Μάρτυρες του Ιεχωβά

  Η Ρωσία απαγορεύει τους Μάρτυρες του Ιεχωβά Η Ρωσία απαγορεύει την
  θρησκευτική οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Σύμφωνα με διάφορα ρωσικά
  μέσα ενημέρωσης το ανώτατο δικαστήριο της χώρας ονόμασε σήμερα Πέμπτη
  την οργάνωση «εξτρεμιστική οργάνωση». Το δικαστήριο αποφάσισε ότι όλα τα
  περιουσιακά στοιχεία των Μαρτύρων του Ιεχωβά θα πρέπει…

  Το διαβάσαμε από το: The Secret Real Truth http://thesecretrealtruth.blogspot.com/#ixzz4esE6bbLi

  • μαριος ανδρεου

   οχι σαν εμας που τους εχουμε εδω ολους τους διαβολους -ιεχωβαδες -ιουδαιστες-μασονους-πεντακοσιανους-μορμονους και ενα σωρο διαβολους και τους καλοταιζουμε

  • μαριος ανδρεου

   να μην πω για τους αιρετικους ζηλωτες γιατι ξερω καποιοι ειναι εδω και θα παρεξηθηθουν

 • nikos(1)
 • Visitor

  Ο Πάπας είναι ο αρχιερέας της Νέας Τάξης και Νέας Εποχής.

 • Doctor

  Οπως τον 15-16 αιωνες ευλογουσαν τις γενοκτονιες των Ινδιανων της Αμερικης υπο τον μανδυα του εκχριστιανισμου ετσι και σημερα προωθουν την τερατωδη και σατανικη ΝΤΠ υπο τον μανδυα της αλληλεγγυης στος ξεριζωμενους προσφυγες των πεντε και δεκα χιλιαδων δολλαριων και σμαρτφων

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  Περί »μυστικών πρακτόρων» εν Ελλάδι το ανάγνωσμα …!
  https://isxys.blogspot.com/2017/04/blog-post_94.html#more
  Δύο είναι οι μυστικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο, από όπου κανείς δεν μπορεί να βγάλει άκρη:
  Οι Ιαπωνικές, επειδή δεν μιλάει κανένας & οι Ελληνικές, επειδή μιλάνε όλοι …!

  https://uploads.disquscdn.com/images/4b1228acd9fb64bff51f17fb3205e47645cc189592413afdae3a8b638ecb66ef.jpg

  • Doctor

   Ειναι ενα συστημα και αυτο,αρκει να ειναι αποτελεσματικες

 • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

  ΡΩΣΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΒΥΘΙΖΕΙ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ…!

  http://www.militaire.gr/%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B7%CE%B3%CF%8C-%CE%B2%CF%85%CE%B8%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85/

  Αύριο τα μεμέτια φθάνουν μέχρι τη Χίο… εμείς ?

  • Doctor

   Ποσο μλκ μπορει να ειναι;

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Όσο δεν φαντάζεσαι… τους βλέπουμε με τα ρυμουλκά στη Σούδα κατά διαστήματα…
    Δεν θέλουν ούτε να τους βοηθάμε & πέφτουμε τ’ ανάσκελα απ’ τα γέλια !

    • Doctor

     Μου θυμησε αυτη η μλκ και την περιπτωση μετα το πραξικοπημα που εβαζαν φορτηγα στην εισοδο των στρατοπεδων τεθωρακισμενων λες και αν θελει να βγει το αρμα δεν μπορει να σπασει την περιφραξη

  • chris§

   ειναι που δεν εχουν προλαβει να εγκαταστησουν τα rail gun και τα laser υπεροπλα (απο αλλο αρθρο) μολις τα βαλουν να δεις τι θα παθει το παλιοφορτηγο των ρωσσων

   • ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ

    Δεν με ενδιαφέρουν οι ρώσσοι κι όι αμερικλάνοι τι θα πάθουν…
    Μ’ ενδιαφέρει εμείς να εκσυγχρονιστούμε για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε οποιονδήποτε κίνδυνο από τα μεμέτια & τους ακόλουθούς τους…
    Ούτε χαίρομαι για τα υπερόπλα των ισλαμοχαμένων & το τι θα μπορούν να κάνουν σε όλους μετά… εσύ ?

 • VLAD the impaler

  Ο Χριστός, είναι ο μόνος μας σωτήρας, και στρέφουμε προς αυτόν τα μάτια μας με ντροπή για όσα γίνονται ».
  Σωωωωωωωπα……ΕΙΔΕΣ ΦΩΣ;

  • alex

   Νομίζω κάποιος του άναψε το λαμπατέρ :-) Είδε την ντροπή εκεί που δεν υπήρχε ( ενσυνείδητη προσπάθεια για δημιουργία ενοχών στους Καθολικούς Πιστούς σύμφωνα με την δοκιμασμένη Νεοταξική Μέθοδο ) , αλλά εξακολουθεί να μην ντρέπεται για όλα αυτά τα απαράδεκτα που διακηρύσσει και έχει κατά καιρούς δηλώσει δημοσίως κάτι που θα έπρεπε να τον κάνει τουλάχιστον να ντρέπεται …είναι όλα αυτά που σήμερα του καταλογίζει και η Μαρίν Λεπέν Ξέχασε ο Ποντίφηκας να αναφέρει ότι και ο Αντίχριστος θα δηλώσει Ιησούς Χριστός . Με ποιόν από τους δύο είναι ? Και με τους δύο ???

   • VLAD the impaler

    ΑΝ…ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟ..εξ αρχης δε θα ηταν σ αυτη τη θεση, γιατι απλα δε θα δηλωνε ΑΛΑΘΗΤΟΣ κ θα ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ Κ ΤΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Κ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ.
    ΑΥΤΟΣ ομως εξ αρχης κ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ Τ ΑΠΕΡΙΨΕ…Τι να μας ΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ;;!!

 • Roman Box

  Άσε μας μαρι λεπεν! Αφού άμα εκλεγείς θα προσκυνήσεις τον εβραίο όπως όλοι!

 • maria k

  για τον παπα βεβαια χιλια δικια εχει..πως να το κανουμε

 • Spyros Spyropoulos

  Καλα του τα εψαλλε του Αντιχριστου!