Κοινωνία

Χίος: 30χρονος μαχαίρωσε και έριξε με πυροβόλο σε 47χρονο

Σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα από πυροβόλο όπλο και από μαχαίρι θα μεταφερθεί στην Αθήνα με C130 ένας 47χρονος από τον Βροντάδο, ο οποίος τραυματίστηκε σε διαμάχη με έναν 30χρονο, σε ιδιοκτησία του πρώτου στην περιοχή της Δασκαλόπετρας Βροντάδου.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες και τα στοιχεία από την αστυνομία, ο 47χρονος πήγε στο οικόπεδό του, όπου είχε εγκαταστήσει και ένα τροχόσπιτο, λίγο μετά τις 3 το απόγευμα της Τρίτης, 7 Μαρτίου 2017 και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία συνέβη το περιστατικό της διαμάχης και του τραυματισμού.

Ο δράστης μετά το περιστατικό κρύφτηκε σε δέντρα της περιοχής, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, που μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο Χίου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για την σταθεροποίηση της κατάστασής του, προκειμένου να καταστεί δυνατή η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, το θύμα φέρει τραύματα στο πρόσωπο, στον λαιμό και στον θώρακα.

Στην περιοχή έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή κ. Αθανάσιο Μπασιούκα. Οι αστυνομικοί με αλεξίσφαιρα γιλέκα και πλήρη εξάρτυση έψαξαν στην περιοχή, όπου και εντόπισαν τον δράστη τον οποίο και μετέφεραν στο κτίριο της διεύθυνσης αστυνομίας Χίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...