Κόσμος

Φρίκη: Επιστάτης σχολείου στην Τουρκία κακοποίησε 50 κορίτσια ηλικίας έως 12 ετών

Σοκ προκαλεί η είδηση για την αρρωστημένη δράση ενός επιστάτη σε δημοτικό σχολείο στην επαρχία Ντερίκ στη νοτιοανατολική Τουρκία ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης 50 κοριτσιών ηλικίας οχτώ έως δώδεκα ετών.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Dogan ο μίτος της ιστορίας ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν ένα από τα κορίτσια βρήκε το σθένος να μιλήσει στην οικογένειά του για τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον ηλικίας 43 ετών επιστάτη στο σχολείο.

Όταν η οικογένεια του κοριτσιού ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου, ο διευθυντής ανέλαβε να μιλήσει με συμμαθήτριες της ανακαλύπτοντας ότι τα θύματα του επιστάτη ανέρχοντα σε τουλάχιστον 50.

Ήδη τα κορίτσια έχουν καταθέσει στην εισαγγελέα παρουσία παιδοψυχολόγου για τα όσα πέρασαν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές στα χέρια του 43χρονου.

Είχε προηγηθεί τον Φεβρουάριο η σύλληψη του διευθυντή Λυκείου στην Άγκυρα, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση 100 κοριτσιών και πλέον κρατείται σε φυλακή της τουρκικής πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ