ΗΠΑ

Φουντώνει ο «εμφύλιος» στις ΗΠΑ: Σήκωσαν ταμπέλα με Τραμπ, πυρηνική έκρηξη και δολάριο-σβάστικα

Μεγάλες αντιδράσεις και ένταση του εμφυλιοπολεμικού κλίματος μεταξύ των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ και των φανατικών επικριτών του έχει προκαλέσει η εμφάνιση μίας τεράστιας ταμπέλας στο Φοίνιξ, στην οποία ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος εμφανίζεται πλαισιωμένος από πυρηνικές εκρήξεις και δολάριο σε σχήμα σβάστικας.

Η ταμπέλα αναρτήθηκε -άγνωστο πως και υπό ποιες συνθήκες- στην Grand Avenue και πολλοί τη «μετέφρασαν» ως μία απεικόνιση του Αμερικανού προέδρου με τη μορφή του Χίτλερ. Μία πιο προσεκτική ματιά, ωστόσο, αποδεικνύει πως ο καλλιτέχνης που το δημιούργησε ήθελε να παρουσιάσει τον Ντόναλντ Τραμπ ως μία ξεχωριστή φυσιογνωμία, καθώς δεν σχημάτισε το χαρακτηριστικό κοφτό μουστάκι που αποτέλεσε σήμα κατατεθέν του Γερμανού ιδρυτή του κινήματος των ναζί.

Η Κάρεν Φιορίτο με τον Μόμπι

Την ταμπέλα δημιούργησε η αρτίστα Κάρεν Φιορίτο, η οποία διαφήμισε το δημιούργημά της στα social media, αποκομίζοντας ποικίλες αντιδράσεις. Ορισμένοι έγραψαν ότι αποτυπώνει το πραγματικό πρόσωπο του Αμερικανού προέδρου, ενώ άλλοι έγραψαν ότι αποτελεί ακραίο δείγμα έλλειψης σεβασμού για τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η ίδια η Κ'αρεν Φιορίτο τα έχασε με τον σάλο που δημιουργήθηκε. Δήλωσε πως περίμενε αντιδράσεις, αλλά όχι τόσο πολλές. Δήλωσε, ωστόσο, πως με αυτόν τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία στη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου να εκφράσει τις απόψεις του και να βγάλει από μέσα του όσα συναισθήματα τον διακατέχουν για τον ρεπουμπλικανό πρόεδρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...